Жіноча футболка — познайомся з нею заново!

Жіноча футболка — познайомся з нею заново!

Чи існує більш буденний та заїжджений елемент гардеробу, ніж жіноча футболка? Нам здається, що ми знаємо про неї усе і що нічим вона вже нас не здивує, проте це є великим заблудженням. Сьогодні ми займемося знаменитими Т-подібними футболками та познайомимо Вас з їх дивовижною історією. Крім того, ми покажемо Вам найновіші тенденції серед футболок, і ви побачите, як їх можна носити інакше, не так, як ви це робили досі.

… і з’явилася футболка

Чи можеш собі уявити, що колись не було футболок, які ми сьогодні знаємо? Їх прототипом був білий цілісний комбінезон із застібкою на ґудзики, який одягався на спідню білизну та який носили виключно чоловіки. Сьогодні його можна було б порівняти з боді для дорослих. Спостерігаючи за тим, як цей вид спідньої білизни набирає популярності, компанія Hanes Knitting Company в 1902 році придумала свою версію, яка складалася з двох частин. Тільки в 1938 році від нижньої частини відмовилися, та футболка прийняла більш звичний нам вигляд. Моду на такі футболки швидко підхопив Голлівуд, який одягав в них найвідоміших кінозірок того часу. Таким чином їх носили, наприклад, Марлон Брандо і Джеймс Дін, тобто обожнювачі жінок та підлітків, але також, які були зразком мужності для чоловіків. Акторів з атлетичною фігурою одягали в обтислі футболки, що підкреслювали мускулатуру тіла, що безумовно сприяло їх популярності, яка стрімко зростала.

Футболка з принтом з магазину ebutik.com.ua
Футболка з принтом безсумнівно стане у пригоді в Твому гардеробі! Натисни та познайомся з новою колекцією на ebutik.com.ua

У 1948 році в Америці на футболках стали з’являтися перші написи. Це були гасла, що пропагують політичні кампанії, які поклали початок подальшій моді на інші принти. У 60-і роки був винайдений пластизоль, тобто інноваційний тип чорнила, за допомогою якого принти на матеріалі стали більш довговічними. До популярних принтів на футболках приєдналися антивоєнні гасла та рекламні логотипи компаній. Тоді також не було чіткого поділу на жіночі футболки та чолові — фасони унісекс носили представники обох статей. Їх охоче носили усі — від звичайних людей до знаменитих рок-зірок, таких як, наприклад, Джиммі Хендрікс. Сьогодні на модних футболках розміщуються не тільки різноманітні принти та написи, а й усілякі аплікації та розрізи.

Відкрий для себе цікаві жіночі футболки

Якщо ти хочеш йти в ногу з часом, то тобі слід якомога швидше поповнити свій гардероб модною жіночою футболкою. Сьогодні нею є незаїжджена модель, яка вражає, привертає увагу та виділяється з натовпу. Ось список найкращих жіночих футболок цього сезону:

  • Жіноча футболка з принтом – найкращим вибором буде бавовняна модель з прямокутним принтом спереду, що нагадує фотографію або … витвір мистецтва! Топовими зараз є великі принти, які схожі на картини, обличчя та людські силуети, але також і мотиви пейзажів.
  • Жіноча футболка з аплікацією – а найкраще це суміш декількох різних додатків. Якщо ти хочеш мати оригінальний наряд, то зроби ставку на футболку зі стразами, паєтками та заклепками. Також не зашкодять блискітки та металеві кільця a’la piercing або хутряні вставки. Цього року, чим дивніше та більше на футболці, тим краще!
  • Жіноча футболка oversize –  це вільна, довга футболка, яка виглядає як мінімум на два розміри більше. Об’ємний фасон відмінно підійде на щодень в поєднанні з повсякденним одягом.

Окрім цього, в гардеробі у цьому сезоні варто також мати смугасту жіночу футболку, яка асоціюється з морським стилем або французьким. Вона ідеально підійде для образів в місто, а її класичний дизайн ніколи не вийде з моди та підійде до всього. Не менш цікавою є жіноча футболка з V-подібним вирізом на спині, яка привертає увагу та водночас є надзвичайно жіночною. У такій моделі ти не тільки підкреслиш свою сексуальність, але й будеш почуватися мега комфортно. При виборі цього елементу гардеробу пам’ятай якомога частіше звертати увагу на жіночі бавовняні футболки, які є легкими та дозволяють шкірі дихати.

Футболка з аплікацією з магазину ebutik.com.ua
Жіноча футболка з аплікацією зробить будь-який повсякденний образ цікавішим – магазин ebutik.com.ua

З чим носити жіночу футболку?

За що ми любимо футболки? Звичайно, що за їх універсальність та здатність миттєво створювати образи – потрібно просто скомбінувати їх з будь-яким низом, щоб отримати готовий наряд. Ці фасони є ідеальними базами для складніших нарядів та часто являють собою додатковий шар під толстовкою чи светром. У теплі дні, однак, варто максимально показувати їх, а не ховати під іншим одягом. Влітку найкраще вони комбінуються з шортами та спідницями.

Як ми знаємо, жіночі футболки також мають чудовий вигляд в поєднанні з денімом. Зроби ставку на модель з принтом або аплікацією та поєднай її з модними джинсовими штанами або спідницею, а зверху накинь джинсову куртку. Додай до цього зручні кросівки або жіночі туфлі на високих підборах та насолоджуйся класичним street style. Джинсову куртку ти завжди можеш замінити бомбером чи курткою-косухою з екошкіри, тому що вони також відмінно компонуються з футболкою. Так само, зрештою виглядає справа і з джинсами – замінити їх можна на модні спортивні штани або штани з тканини, адже вони також “чудово ладять” з бавовняними футболками. Якщо ти хочеш отримати ще більш дівчачий ефект, то джинсову спідницю заміни повітряним плісированим фасоном А-подібного крою. Футболка також відмінно виглядатиме в дуеті з жіночим костюмом — вона надасть йому менш формального характеру та підійде для роботи або вечірки.

З чим поєднати традиційну жіночу футболку з круглим вирізом, щоб зробити образ стильнішим? Заправ її передню частину в штани або спідницю, або зав’яжи в недбалий вузол! Завдяки цьому ти отримаєш небанальний ефект та придаси образу нотку свіжості та сучасного шику.

Читай також: Барвисті рамонески: цікаві моделі

Дивись також: Тваринні візерунки – пантера, смужки зебри і змія-візерунок