Жіноча футболка оверсайз – з чим її носити?

Жіноча футболка оверсайз – з чим її носити?

Можна з упевненістю сказати те, що широкий одяг, який дарує високий рівень комфорту та цілковиту свободу рухам, користується особливою популярністю вже не один рік. А річ, яка однозначно не оставила байдужою не одну модницю стала – жіноча футболка оверсайз! Така водночас проста і стильна річ, допомагає за лічені секунди створити образ у будь-якому стилі! У Твоєму гардеробі ще немає такої? Ти маєш відчути на собі цей комфорт та легкість! 

Футболка – її історія та що таке стиль оверсайз

Не можна не сказати про те, що модна жіноча футболка оверсайз – це універсальна та практична річ, до якої ми усі вже дуже добре звикли. І не зважаючи на те, що деякі словники надають їй значення спортивної трикотажної сорочки, вона вже давно стала елементом наших повсякденних і не тільки образів. Цікавим також є той факт, що в історії футболки навіть й не знайти такого етапу, де б вона використовувалася виключно для занять спортом. Колись ми вже розказували про те, що прототипом футболки вважається чоловічий комбінезон, який використовувався як спідня білизна. Він мав довгі рукави та штанини, а також застібається на гудзики. А ось у 19 столітті такий комбінезон вирішили розділити на верхню та нижню частини. Таким чином, така сорочка згодом еволюціонувало і ми отримали виріб, який англійською має назву – T-shirt. 

З іншої сторони, якщо говорити про стиль оверсайз, то сюди ми відносимо об’ємний, широкий та вільний одяг. Не можна не зауважити також те, що такі речі завжди знаходиться в тренді і допомагають за лічені секунди створити стильний образ. І жіноча футболка оверсайз також не стала виключенням. Проте, так було не завжди і колись жінки не мали такої розкоші носити зручний та комфортний одяг. В основному, на появу стиля оверсайз, дизайнерів надихнула поява таких дорогоцінних матеріалів як шифон. Так, наприклад, в 70-ті роки особливою популярністю користувалися широкі сукні в стилі хіпі и штани кльош. А ось у період між 80-ми та 90-ми оверсайз досягнув свого піку. Відбулося це в основному завдяки хіп-хоп субкультурі. Відоми музиканти зробили всесвітнім трендом широкі футболки та штани, а також масивні ланцюжки.  

Жіноча футболка оверсайз – які критерії вибору?

Перш за все, варто зауважити те, що вдало підібрана жіноча футболка оверсайз – це гарантія багатьох Твоїх вдалих образів. І під час її вибору, перш за все, варто звернути увагу на матеріал. В ідеалі, це звичайно має бути футболка виготовлена зі щільної бавовни. Крім цього, вона має бути правильно виготовлена за лекалами. За цим дуже важливо стежити, адже погана якість – це те, що найбільше псує образ в цілому. Давай дізнаємося, що варто враховувати при виборі футболки:

  • Перш за все варто сказати про те, що модна жіноча футболка оверсайз – це також про колір. А все тому, що він має не мало важливе значення. У цьому випадку варто орієнтуватися на домінуючі тенденції та не те, що пасує саме Тобі. 
  • При виборі футболки обов’язково потрібно звернути увагу на матеріал. Він має бути щільним, якісним і натуральним. Проте, варто зазначити те, що невелика кількість еластану в складі є нормою. 
  • Останнім та не менш важливим є те, щоб футболка Тобі дійсно подобалася та добре комбінувалися з Твоїм гардеробом. 
Біла жіноча однотонна довга футболка оверсайз без принта
Зручна та універсальна футболка оверсайз – це ідеальна база для Твоїх стильних образів! Магазин ebutik.com.ua.

Чи матеріал має значення?

Ми впевнені в тому, що жіноча футболка оверсайз – це річ, яка має бути виготовлена з натуральних тканин, які дозволятимуть шкірі дихати. Тому, нашою рекомендацією є обов’язково врахувати даний критерій під час вибору. Це також важливо тому, що футболка – це така річ, яка безпосередньо доторкається до нашої шкіри. Тому дуже важливо, щоб вона не викликала алергії і була приємною. Таким чином, до списку найпопулярніших матеріалів ми можемо віднести – бавовну, поліестер, льон і різні варіації шовку. Давай розберемо їх детальніше:

  • Бавовна – матеріал, який вважається найкращим для футболки. Такі вироби дуже м’які, приємні на дотик, пропускають повітря та не викликають алергії. Крім цього, речі з бавовни дійсно довговічні. 
  • Поліестер – другий за популярністю матеріал при виготовленні футболок. І головною його перевагою є однозначно практичність та довговічність. Крім цього, такі вироби можна багато раз прати і тканина не втратить свого вигляду. Варто також зазначити те, що речі саме з дорощого поліестеру пропускають повітря та тепло. 
  • Віскоза – даний матеріал є не таким популярним при виготовленні футболок як попередні, проте також має свої плюси. Варто зазначити те, що такі вироби так само будуть приємними до тіла і будуть добре пропускати повітря. Проте, довговічним це матеріал точно не назвеш. 
  • Льон – прекрасно вбирає вологу та характеризується чудовою вентиляцією. Крім цього, він дуже міцний. Напевно головним мінусом цього матеріалу є його вартість та те, що такі вироби легко мнуться. 

З чим носити жіночу футболку оверсайз?

Ніхто не зможе навіть посперечатися з тим, що жіноча футболка оверсайз з кишенькою– це неймовірно універсальна та практична річ у наших гардеробах. До того ж, правильно підібрати футболку можна з легкістю поєднати з будь-якою річчю у будь-якому стилі. Крім цього, не дарма ж ми відносимо футболку до базового гардеробу! Так, наприклад, біла жіноча футболка оверсайз однозначно буде доречною у будь-якій ситуації. Тому, з приходом холодних днів, точно не поспішай відмовлятися від цього виробу! Не знаєш з чим його носити? Ми вже підсказуємо! Перш за все, не можна не зауважити того, що футболку зимою ми дійсно не можемо одягнути самостійно. Тому нам на допомогу приходять багатошарові образи! Варто також зауважити те, що якщо Твій вибір зупинився на футболці з принтом, то у цьому випадку, одяг яких Ти будеш одягати наверх має розстібуватися, або мати достатньо глибокий виріз. Це потрібно для того, аби принт було видно.

Якщо говорити по низ, то він може бути яким завгодно – штани, джинси чи спідниця. І так, першою нашою ідуєю образу на холодні дні є футболка + кардиган. Таке поєднання буде дуже розслабленим, комфортним та зручним. А щоб додати до цього всього ще більше жіночності, Тобі знадобиться пояс на талію. З іншої сторони, не менш вдалим поєднанням стане футболка + блейзер. У цьому випадку футболка відмінно нівелює строгість класичного блейзера. А він своєю чергою допоже футболці розкритися по новому. Крім цього, сміливо одягай футболку з класичним костюмом. І не важливо чи він буде зі спідницею, чи зі штанами. А якщо Ти полюбляєш спортивний стиль на щодень, то ідеальним поєднанням стане модний спортивний костюм і футболка!

 

Читай також: ЖІНОЧІ ШТАНИ-ДУДОЧКИ – ІДЕАЛЬНІ ДЛЯ ОСОБЛИВОГО ВИПАДКУ

Тобі також може бути цікаво: КОЛЛЕКЦИЯ HOMEWEAR — ИДЕАЛЬНЫЕ ОБРАЗЫ ДЛЯ ДОЛГИХ ВЕЧЕРОВ!