Жіноча туніка та ідеї як її носити

Жіноча туніка та ідеї як її носити

Жіноча туніка – ідеальний елемент базового гардеробу. Кожна красуня обожнює носити цю річ. І навіть важко собі уявити, що колись туніка користувалась шаленим попитом серед чоловіків Стародавнього Риму.  Така річ якнайкраще підкреслить всі переваги жіночої фігури та вміло приховає недоліки. В ній Ви відчуєте себе по-особливому легко. Образи з тунікою наповнені жіночним магнетизмом та ніжністю. З такою річчю важко опинитись непоміченою у натовпі. А ще туніка легко впишеться у будь-який стиль та образ. У Вас ще до сих пір не з’явилась у шафі ця фантастична річ? Настав час виправити це непорозуміння! 

Якісна жіноча туніка: огляд тканин

Наша команда із задоволенням розповість про найкращі варіанти матеріалів для пошиття туніки

  • джинсова жіноча туніка здатна зайняти почесне місце у Вашій шафі. Ви прихильник casual чи бохо стилю? Тоді така туніка точно повинна бути у Вашому гардеробі!

 

  • шифонова жіноча туніка подарує Вашому образу неймовірної невагомості. З такою тунікою легко створити ніжний та романтичний образ! Шифон – чудовий варіант для теплої пори року.

 

  • трикотажна жіноча туніка – відмінний варіант для осіннього та зимового періоду.  У трикотажній моделі Ви відчуватимете себе затишно та комфортно протягом усього дня. І така річ добре поєднується фактично з будь-чим. 

 

  • жіноча туніка з мережива – Ваша секретна зброя. Адже мереживо здатне перетворити будь-який образ у вишуканий та сексуальний. Отож, для створення неймовірного образу Вам потрібна лише мереживна туніка.

 

  • жіноча туніка з льону– ідеальний варіант для літнього спекотного дня. Льон якнайкраще допоможе Вам зберегти комфортну температуру тіла. Проте дехто побоюється речі з льону через здатність цього матеріалу швидко м’ятись. 
Туніка з масивним принтом сірого та чорного кольору у поєднанні з велосипедками
Жіноча туніка – привабливі пропозиції на eButik.com.ua

Яскрава жіноча туніка: колір та принт 

  • білий

Туніку білого кольору легко поєднати з контрастним або світлим варіантом низу. Ви обрали довшу модель? Тоді Ви можете доповнити образ за допомогою колготок!

  • чорний

Чорна жіноча туніка – універсальний варіант на будь-які випадки життя. Цей колір чудово поєднується з низом бордового, синього та смарагдового кольору. З тунікою такого кольору можна собі дозволити модні експерименти з принтами. 

  • леопардовий

Сміливе рішення для тих, хто не боїться опинитись у центрі уваги! Таку туніку найкраще поєднувати з однотонним одягом. Найкраще леопардовий комбінується разом із чорним, коричневим та молочним. 

  • смугастий

Тут ми також Вам рекомендуємо надати перевагу однотонному низу. Для двоколірних смужок найкраще підбирати однотонний низ спокійного кольору. 

  • бірюзовий 

Цей ніжний колір добре поєднується з пастельними кольорами тв білим. А ось поєднання з чорним та яскравих кольорів краще уникати. 

  • жовтий

Цей світлий та сонячний відтінок чудово поєднується зі спокійними та темними кольорами. Проте будьте обережні у поєднанні з яскравими відтінками. Їх краще уникати. 

Актуальні жіночі туніки: моделі

Широке різноманіття тунік здатне задовольнити смаки будь-якої красуні. І зараз ми разом із Вами розглянемо найпопулярніші моделі:

  • туніка-плаття найкраще поєднується з колготками та гетрами. Також ця річ може бути самостійним елементом гардеробу.

 

  • сорочка-туніка класно виглядатиме разом із джинсами та брюками у прохолодних сезон. А ось шорти та короткі спідниці вдало доповнять образ влітку.

 

  • прозора туніка відмінно виглядає з топами та майками. Варто уникати поєднання з білизною, адже це виглядатиме вульгарно та недоречно. 

 

  • довга туніка відіграє роль самостійного елемента гардеробу. Або Ви можете одягнути її разом із лосинами чи джинсами. Бажаєте підкреслити талію? Одягніть тонкий пасок! 

 

  • светр-туніка добре виглядає у поєднанні зі спідницею та штанами. Така річ стане ідеальною основою для створення затишного осіннього чи зимового образу.

 

  • туніка у стилі бохо легко впишеться у образ з джинсами-кльош та з легкими спідницями з льону в підлогу. Для дотримання загальної стилістики ми рекомендуємо підбирати взуття спокійних та нейтральних кольорів. 

Ідеальні комбінації з одягом

Ми переконані, що для створення ідеального образу багато не потрібно! Стильна жіноча туніка легко комбінується з будь-чим. І зараз Ви самостійно у цьому переконаєтесь: 

  • джинси

Універсальний солдат Вашого гардеробу. З джинсами легко поєднується фактично будь-який фасон туніки. 

  • легінси

Такий варіант краще розглядати, якщо Ви красуня зі стрункими ніжками. Адже лосини яскраво підкреслюють кожен вигин Вашого тіла. 

  • брюки

Ця база також помічна у багатьох модних ситуаціях. З брюками Ви здатні створити стильний та стриманий образ для робочих будніх. 

  • шорти

Важко уявити своє літо без цього елементу гардеробу. З ними Ви можете дозволити собі одягнути короткі моделі та туніки-сукні. 

  • спідниця максі

Ви прихильниця стилю бохо? Тоді без такої спідниці Вам точно не обійтись! Комфорт та стиль для літнього дня.

Бажаєте створити жіночний образ? Тоді Вам на допомогу прийдуть елегантні туфлі-лодочки та стримані мінімалістичні прикраси. Туніку можна носити з будь-яким взуттям. Тому сміливо орієнтуйтесь на власні уподобання. 

Настав час для шопінгу! 

Довготривалі та безрезультативні пошуки одягу в торгових центрах Вам вже набридли? Проте є нестримне бажання оновити свій гардероб? Що ж робити? Онлайн-шопінг – ось вирішення Вашої проблеми! Інтернет-магазин eButik.com.ua – ось ідеальний простір для здійснення Ваших стильних мрій! Шопінг у eButik.com.ua – суцільне задоволення. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного! З нами Ви легко та без зайвих клопотів можете придбати якісний одяг за приємною ціною. Ми завжди слідкуємо за усіма модними новинками. Тому наші колекції трендового одягу здатні задовольнити всі Ваші бажання! Створюйте моду власноруч. Не бійтесь втілювати свої найстильніші модні забаганки. Дешеві жіночі туніки у eButik.com.ua стануть справжньою родзинкою Вашого образу! Ми обожнюємо бачити наших клієнтів щасливими та стильними. Тому присвячуємо свій час виготовлення якісного та справді стильного одягу. Забудьте про довгі черги в магазинах! Адже придбати речі з нами надзвичайно легко! І це суттєво зекономить Вам час та гроші. Наші каталоги завжди допоможуть Вам в модних пошуках! Також рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент якісної жіночої білизни. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!  

Прочитайте: Вінтажна сукня – чим відрізняється?

Дізнайтесь більше: Блузка іспанка – гарячий тренд повертається