Жіноча толстовка – незамінний елемент весняного гардеробу

Жіноча толстовка – незамінний елемент весняного гардеробу

У зв’язку з тим, що березень вже позаду ми помаленьку починаємо вже звертати увагу на легкий гардероб. Хоча ще й не варто ховати теплі куртки та светри, варто відзначити, що легка жіноча толстовка тепер може стати в пригоді. Цей елемент гардеробу є зручним, стильним й, окрім того, чудово підійде як наряд на щодень, або навіть для роботи. Дізнайся, хто і коли популяризував носіння толстовок та як найкраще використовувати цей фасон на щоденній основі.

Історія толстовки з  капюшоном

Однією з різновидів зручної жіночої толстовки є модель з капюшоном, що має цікаве й дещо тривожне минуле. У 1930 році американська компанія Champion Products об’єднала типово спортивну модель з капюшоном. Толстовки в той час носили в основному спортсмени та робітники, яким щодня був потрібний зручний одяг, який би не утруднював рухів. Цей одяг розглядався в основному як додатковий утеплювальний шар, а не стильний елемент гардеробу. Завдяки тому, що толстовка з капюшоном відмінно справлялася зі своїм завданням, вона з часом ставала дуже популярною. Вона також швидко стала улюбленим молодіжним одягом і свого роду уніформою шкільних спортивних команд. Донині толстовки з гербами, логотипами і назвами американських шкіл й університетів сприймаються як справжня класика жанру. Однак через кілька десятиліть толстовка несподівано вийшла за межі шкільних стін, що безумовно залишило слід на її репутації. Вільний верхній одяг з капюшоном став атрибутом скейтерів та графітників з сумнівною репутацією, а також всіляких вульгарних типів.

Стильний образ з толстовкою та джинсами з магазину ebutik.com.ua
Модні толстовки з капюшоном доступні в магазині ebutik.com.ua

Модні жіночі толстовки сьогодні

На щастя, сьогодні погана слава толстовки пішла в небуття, і насолоджуватися нею можуть також й жінки. На вибір у нас є дуже багато фасонів – від обтислих до вільних oversize моделей. Ось найпопулярніші жіночі толстовки, які варто мати у своїй шафі:

  • Жіноча толстовка з капюшоном – існує варіант як вільного, так і обтислого фасону, щоб підкреслити фігуру. Вона може розстібуватися або ж ні. Також є толстовка, що одягається через голову, так звана “худі” з капюшоном та однією кишенею посередині.
  • Жіноча толстовка на блискавці – зустрінеш її найчастіше всього у класичному варіанті з капюшоном, але також знайдеш й кардигани без капюшона типу бомбер або толстовки в стилі baseball.
  • Жіноча толстовка без капюшона — найчастіше не дуже товста, легка толстовка з круглим вирізом ідеально підходить для весняно-літнього періоду. Однак, будь-який з цих типів толстовок також відмінно підійде для осені та зими, які можна носити під курткою як додатковий шар, що зігріває.
  • Толстовки без капюшона –  часто оздоблені всілякими принтами, написами або аплікаціями, що ще більше підвищує їх привабливість та виділяє з натовпу.

Жіноча толстовка на весну – як її носити?

Жіночі толстовки можна носити десятками способів, проте, у деяких жінок немає конкретної ідеї щодо них. Якщо Тобі теж потрібна підказка в цьому питанні, то читай наші наступні пропозиції щодо модних образів з толстовками. Розпочнімо з streetwear класики, яка підійде для університету, прогулянки або зустрічі з друзями. Зроби ставку на білу жіночу толстовку з капюшоном і поєднай її з джинсами boyfriend з дірками. Зверху накинь супермодний у цьому сезоні легкий пуховик. Відмінно підійде, наприклад, чорний, червоний, світло-рожевий або колір морської хвилі. До цього підбери бежеві або пастельні тімберленди, тонку шапку beanie та чорну сумочку в стилі crossbody. Якщо Ти віддаєш перевагу спортивному стилю, то зроби ставку, наприклад, на жіночу толстовку з лампасами на рукавах. Скомбінуй її з модними спортивними штанами однаковій колірній гамі, щоб створити класний комплект. Також до цього додай стильні кросівки, бейсболку та спортивну прямокутну сумку.

А тепер щось для дівчат, які хочуть бути схожими на знаменитих інстраграмних „it-girls “, тобто стати знавчинями тенденцій, які є зразком для наслідування для іншої частини суспільства. Модна жіноча толстовка підійде в цьому випадку ідеально, точніше, вільна, негабаритна модель з капюшоном. Поєднай її з обтислими штанами з екошкіри або з завищеною моделлю. Зверху накинь вільну джинсову куртку або легке штучне хутро, що пасувало би за кольором з іншою частиною наряду. Сюди також знадобляться кросівки з високою підошвою або тімберленди. Штани завжди можна замінити  на повітряну плісировану спідницю,яка додасть легкості образу.

Жіночний та комфортний образ зі світшотом з магазину ebutik.com.ua
Світшоти з принтом ідеально поєднуються зі спідницею — знайдеш їх в магазині ebutik.com.ua

А тепер щось для дівчат, які хочуть бути схожими на знаменитих інстаграмних „it-girls “, тобто стати знавчинями тенденцій, які є зразком для наслідування для іншої частини суспільства. Модна жіноча толстовка підійде в цьому випадку ідеально, точніше, вільна, негабаритна модель з капюшоном. Поєднай її з обтислими штанами з екошкіри або з завищеною моделлю. Зверху накинь вільну джинсову куртку або легке штучне хутро, що поєднувалося б за кольором з іншою частиною наряду. Сюди також знадобляться кросівки з високою підошвою або тімберленди. Штани завжди можна замінити на повітряну плісировану спідницю, яка додасть легкості образу.

 

Читай також: Натуральні шкіряні сумки – як за ними доглядати? 

Дивись також: Пальто рерітка – як його носити?