Жіноча лляна сорочка – обов’язкове вбрання на літо

Жіноча лляна сорочка – обов’язкове вбрання на літо

Сорочка – це необхідна база для кожної красуні. А жіноча лляна сорочка – беззаперечний маст хев для літньої пори року! Ви запитаєте : “Чому?”. А у відповідь ми Вам скажемо: ця річ завжди буде поза часом. Її елегантність та стриманість приваблює з першого погляду. А широке різноманіття фасонів дозволяє обрати свій ідеальний варіант! Таку сорочку легко комбінувати з будь-якими елементами Вашого гардеробу. У Вашому гардеробі ще до сих пір не з’явилась ця фантастична річ? Тоді ми із задоволенням розповімо Вам цікаву інформацію, яка зробить Ваш шопінг швидким та вдалим! 

Актуальні жіночі лляні сорочки : огляд моделей

Давайте розглянемо найпопулярніші моделі сорочок з льону:

  • жіноча лляна сорочка з капюшоном

Ця модель сподобається поціновувачам шкіри. Адже така сорочка чудово виглядатиме разом із шкіряною курткою та улюбленою парою джинсів. Ефектний та оригінальний варіант для тих, хто любить виділятись. Таку універсальну річ сміливо можна одягнути у кіно та на роботу.

  • жіноча лляна сорочка з вишивкою

Вишуканий варіант. Така річ легко може стати родзинкою Вашого образу. Ця сорочка ідеально підійде для створення романтичного образу. Вона додасть Вашому образу чарівності та повітряності.

Неформальний вид надають набивні тканини з орнаментом і в смужку. Така річ буде виглядати дуже вишукано.

  • жіноча лляна сорочка без коміра

Цей варіант вважається більш неформальним. Хоча таку сорочку Ви зможете одягнути і на роботу. Така річ подарує Вам приємні відчуття комфорту протягом усього дня. 

  • жіноча лляна сорочка-тільняшка

Такий варіант стане Вашим безперечним фаворитом для безтурботних вихідних. Ідеальний варіант для теплої весни та прохолодних літніх вечорів. 

Бежева лляна сорочка з довгим рукавом у поєднанні з джинсами
Стильна лляна сорочка – ще більше моделей на eButik.com.ua

Найпопулярніші кольори

  • синій

Відмінний варіант для літньої пори року. Синій – колір спокою та стриманості. Цей колір додасть Вашому образу естетичності та стилю. А ще він личить фактично кожній жінці!

  • коричневий

Елегантність та лаконічність – це про Вас? Тоді коричневий просто створений саме для Вас! Цей колір вважається універсальним варіантом на будь-які випадки життя! Він легко та вдало поєднується з багатьма іншими. 

  • червоний

Цей колір викликає цілий калейдоскоп відчуттів! В ньому неможливо залишитись непоміченим! Червоний може легко стати головним акцентом Вашого образу! 

  • блакитний

Ніжні мотиви лагідного моря дарують справжню насолоду. Цей колір точно повинен супроводжувати Вас у відпустці. Сорочка у цьому відтінку виглядатиме неймовірно! 

  • білий

Цей варіант для тих, хто боїться грати з кольорами. Така база ніколи не буде зайвою у будь-якій шафі. Тому сміливо купуйте білу сорочку та насолоджуйтесь літом! Біла жіноча лляна сорочка – справжній маст хев.

  • чорний

Влітку хотілось би більше бачити яскраві кольори. Проте без чорного нікуди! Сорочка у такому кольорі вдало довершить будь-який образ! 

За що ми так обожнюємо стильні жіночі лляні сорочки?

Найголовніша перевагу льону – натуральність та гіпоалергенність. Цей матеріал ідеально підійде навіть для найніжнішої шкіри. А ще лляне полотно володіє відмінною повітропроникністю. На вулиці шалена жара? Кращого одягу і не вигадати! Лляний одяг, навпаки, подарує Вам приємну прохолоду. Адже льон сприяє правильній терморегуляції Вашого тіла. Стильна жіноча лляна сорочка не боїться сонячних променів. А це означає, що колір зберігатиме свою інтенсивність та не жовтітиме протягом довгого періоду часу. На виробах з льону легко виводити плями. Така сорочка стійка до механічних пошкоджень. І з кожним наступним пранням матеріал ставатиме більш приємним на дотик. Лляне волокно не електризується. Цей матеріал легко можна назвати довговічним. Проте є один недолік у цього матеріалу. Він дуже легко мнеться та надзвичайно важко прасується. 

Жіноча лляна сорочка в стилізаціях

Ця річ легко стане базою для створення багатьох неймовірних образів. Вишукана жіноча лляна сорочка доповнить образ у стилі casual  та ідеально впишеться у офісний лук. Створюєте комфортний образ на кожен день? Тоді Вам точно знадобиться пара улюблених джинсів. Джинс та льон – фантастичне поєднання. Така сорочка добре виглядатиме з різноманітними фасонами джинсів: скіні чи бойфренди – обирати Вам! Бажаєте підкреслити свою струнку талію? Тоді заправте сорочку всередину джинсів. Бажаєте додати образу нотку вишуканості? Взуйте взуття на підборах та візьміть містку сумку-шоппер. Влітку спокійно доповніть образ шортами чи легкою спідницею та стильними базовими кедами у білому кольорі. Цю річ сміливо можна носити і у прохолодну погоду. Базова жіноча лляна сорочка чудово поєднується разом зі стриманими брюками та елегантним жакетом. Не бійтесь модних експерементів та створюйте цікаві образи! 

Настав час для покупок! 

Ви втомились від безрезультативних пошуків якісного одягу у торгових центрах? Тоді наш інтернет-магазин eButik.com.ua зможе Вам допомогти! Ми надаємо перевагу демократичним цінам. Адже кожна жінка варта лише найкращого. Ми віримо в доступний одяг для всіх. Тому створюємо наші колекції за останніми трендами та з найякісніших матеріалів. Ми слідкуємо за модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. З інтернет-магазином eButik.com.ua Ви придбаєте ідеальний одяг лише за декілька простих кліків. Ми обожнюємо бачити наших клієнтів щасливими та стильними. Дешева лляна сорочка у eButik.com.ua стане чудовою базою для створення стильних літніх образів. Будьте непервеершені разом із eButik.com.ua щодня! З нами економити час та гроші надзвичайно легко! Забудьте про довгі пошуки, черги та високі ціни! Нас надихають стильні та щасливі люди! Тому ми прагнемо робити наших покупців саме такими. Адже мода – це щастя нашого буденного життя. Дайте своїй фантазії зелене світло та створюйте неймовірні образи за власним бажанням. Не вагайтеся та збагачуйте свій гардероб модними новинками! Вашому образу не вистачає стильних жіночих шортів? Тоді мерщій переглядайте наш широкий асортимент та обирайте свою ідеальну пару! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Дізнайтесь більше: Літній розпродаж – де варто купляти

Перегляньте також: Вінтажна сукня – чим відрізняється?