Жіноча білизна – моделі ідеальні на кожен день!

Жіноча білизна – моделі ідеальні на кожен день!

Без чого не може обійтись кожна жінка, так це без білизни. Адже жіноча білизна – це запорука не лише гарного вигляду, але й жіночого здоров’я. Деліктна та ніжна, вона надихає на нові звершення та додає колосальної впевненості в собі. Мабуть, кожна з нас неодноразово відчувала на собі силу жіночності та сексуальності у спідній білизні. Це цілком природно, адже внутрішня краса залежить від гармонії, легкості та комфорту, яку забезпечує саме вона. Давайте переглянемо, які моделі повинні бути у Вашому гардеробі на кожен день!

Жіноча білизна – невід’ємна частина жіночого гардеробу!

Про білизну згадується ще з давніх часів. Навіть наші предки турбувались про зовнішній вигляд і гігієну тіла, використовуючи натільну білизну. Звичайно, вона надзвичайно сильно відрізнялася від сучасних аналогів, проте виконувала одну і ту ж функцію, а саме: захист від бактерій, бруду та пошкоджень. Сьогодні жіноча білизна вважається однією з найнеобхідніших у жіночому гардеробі. Вона не лише захищає наші інтимні місця від проявів зовнішнього середовища, але й забезпечує красивий та охайний вигляд нашій одежі. Нам важко уявити жінок, які категорично відмовляються від використання білизни. Найперше, це не гігієнічно. Адже жіночий організм здатен до самоочищення, тому білизна є просто необхідною у один із таких періодів. І погодьтесь, його передбачити практично не можливо! 

Стильна жіноча білизна характеризується різноманітністю фасонів, дизайнів, форм і кольорів. Ви з легкістю оберете те, що найбільше до вподоби, враховуючи особливості Вашої фігури. Жінки часто в пошуках оригінальних і нетипових моделей забувають про головне призначення білизни. Найперше – це комфорт, легкість і захист. Вибирайте жіночу білизну, враховуючи її використання у майбутньому. Наприклад, бюстгальтер повинен добре підтримувати груди. Труси захищати від бактерій, а також від можливого натирання під час ходьби чи активного руху. Боді у свою чергу допоможе виділити талію та головні достоїнства жіночої фігури. 

Білий безшовний бюстгальтер в поєднанні з широкими джинсами синього кольору
Жіноча білизна – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Види білизни, які обожнюють жінки будь-якого віку

Як Ви вже зрозуміли білизну варто обирати зважаючи на індивідуальні параметри та пропорції тіла. Але ще одним не менш важливим критерієм є тип білизни, яку ми з радістю використовуємо у повсякденному житті. Дизайнери не зупиняються на місці, а створюють нові, комфортні та перш за все непомітні під одягом моделі білизни. Якщо ж думаєте, що актуальна жіноча білизна презентує лише звичайні бюстгальтери та труси, тоді Ви помиляєтесь. Вас приємно здивує різноманітність спідньої білизни, а скільки цікавих фасонів Ви для себе відкриєте! Давайте переглянемо, що для Вас підготували наші експерти:

  • бюстгальтери

Це незамінна річ у жіночому гардеробі, створена для підтримки грудей. Бюстгальтери бувають різними. Наприклад, моделі з пуш-апом здатні значно збільшити груди за рахунок підкладок з поролону. Їх обирають жінки з малими грудьми, дівчата, які хочуть акцентувати увагу на грудях і власниці асиметричного бюсту. Бюстгальтер балконет – кокетливий варіант з чашками рівної форми та широко розташованими бретелями. Він красиво піднімає груди та візуально збільшує їхню форму без жодного наповнення. Мультівей нагадує бюстгальтер балконет, проте носиться без бретелей. Найкращий вибір для суконь чи відкритих топів. Бралет – спокусливий варіант, який часто виготовляється з прозорого та делікатного мережива. Пасуватиме володаркам малих грудей. Його обожнюють одягати на особливі зустрічі та гарячі побачення. Безшовний бюстгальтер у свою чергу відмінний вибір на щодень. Він не помітний на одязі тому користується неабиякою популярністю.

  • Труси

Теж саме і з жіночими трусами. Вони можуть бути як і корсетними, так і коригувальними, а ще поділяються на максі, міді та міні. Жіночі брифи – це дуже короткі шорти, проте надзвичайно популярні на щодень. Сліпи традиційні моделі трусів, які повністю закриті ззаду, мають трикутну форму і виріз до середини стегна. Танга – трусики з високим вирізом стегна. Бікіні складаються з двох трикутників тканини, ідеально підходять під сукні та спідниці. Стрінги у свою чергу гарячі та сексуальні, складаються з трикутника спереду та вузької смужки ззаду.

Жіноча білизна: як вибрати свою ідеальну модель?

Зручна жіноча білизна вимагає ретельного вибору. Наші експерти готові представити для Вас ідеальні моделі для відповідного типу фігури. Отож, поїхали!

  • тип фігури: груша чи трикутник

Власницям такого типу фігури варто звернути увагу на бюстгальтери з пуш-апом, щоб додати бажаного об’єму у верхній частині тіла. Щоб отримати пропорційний образ скористайтесь трусами з коригувальним ефектом, завдяки яким бедра та живіт здобудуть кращі форми. 

  • тип фігури: перевернутий трикутник

Таким жінкам стилісти радять зрівноважити силует. Вибирайте бюстгальтери з м’якими чашками, без жодних вставок і грубого мережива. Зверніть увагу на бретелі, вони повинні знаходитись ближче до центру ключиці, тоді візуально Ви створите ефект вузьких плечей. Труси пасуватимуть будь-якої форми.

  • тип фігури: пісочний годинник

Ідеал жіночої фігури. Тому не варто себе обмежувати конкретними моделями. Власницям такого типу фігури пасуватиме практично все!

  • тип фігури: прямокутник

Вибирайте труси з високою талією та різними декоративними оздобленнями. Бюстгальтери повинні бути зі вставкою з поролону. 

Час для покупок!

Набридли тривалі пошуки одягу у торгових центрах? Тоді інтернет-магазин eButik.com.ua – створений саме для Вас! Широкий асортимент не лише трендового одягу, аксесуарів, але й жіночої білизни. Це Ваше місце кардинальних змін і вигідних покупок. Обирайте те що Вам до вподоби та насолоджуйтесь стилем і красивим зовнішнім виглядом. Дешева жіноча білизна високої якості також доступна на нашому сайті. Не зволікайте з покупками, а переходьте на eButik.com.ua вже сьогодні!

Читайте: Жіноче пальто оверсайз – до якого типу фігури пасує?

Подивіться також: Ідеї подарунків для чоловіків