Жіноча базова футболка — порція натхнення на стильні образи

Жіноча базова футболка — порція натхнення на стильні образи

Яка жінка немає у своєму гардеробі хоча б однієї звичайної однотонної футболки з коротким рукавом? Ну, звичайно… Напевно у кожної з нас їх при достатньо. Прийшов час навести в них порядок й залишити тільки ті, в яких ми дійсно відчуваємо себе відмінно, а решту замінити на нові! У Твоєму гардеробі повинна, нарешті, з’явитися жіноча базова футболка, яка буде добре облягати фігуру й стильно виглядати. Знаємо, що з тими другими Ви точно мали проблеми. Тому дозвольте поділитися з Вами кількома цікавими ідеями щодо модного й швидкого образу з використанням базових футболок. Ласкаво просимо!

Жіноча базова футболка — тільки відмінна якість!

Перш ніж подарувати Вам щіпку модного натхнення, я б хотіла спочатку заохотити усіх на купування якісного одягу. Чому це так важливо? Особливо в випадку майок та футболок, які мають прямий контакт зі шкірою, важливим є те, щоб в їх складі було якомога більше натуральних волокон. Магазин ebutik.com.ua ,звичайно, за стовідсоткову бавовну, й саме такі моделі Ви можете знайти на нашому сайті. Якісна бавовна є гарантією комфорту, повітропроникності, а також тепла. Відомо, що теплий одяг зимою — це основа. Тобі не потрібно турбуватися про те, що Ти зігрієшся тільки після того, як одягнеш светр. Жіноча бавовняна базова футболка забезпечить Тобі достатній потік повітря, й Твоя шкіра зможе дихати вільно. Крім того, футболки хорошої якості легші в догляді, і їх новий вигляд зберігається довше.

 Стильні базові футболки з асортименту магазину ebutik.com.ua
Базова футболка з V-подібним вирізом на спині у міському образі зі штанами та підборами — магазин ebutik.com.ua

Базова жіноча футболка — класична, але не банальна

У Тебе склалося враження, що жіноча базова футболка це дуже нудний одяг, який вже нічим не здивує? Сподіваюся, що Ти швидко зміниш свою думку, коли познайомишся з ними в нових варіаціях. Модна жіноча базова футболка, хоч і, на перший погляд, є простою, однотонною і такою звичайною, але має вона буває різною. Пригадай тільки, скільки типів декольте Ти маєш на вибір. А довжина рукава? Не завжди вона легко заходить за плече, іноді може доходити навіть до ліктя! Довжина футболки також має значення, так само як її розмір чи тонкі акценти, як вузел спереду чи розріз збоку. Усе це сприяє тому, що базова футболка підіймається в наших очах. Ми зустрічаємо її в багатьох супер стильних образах. Чи Ти теж хочеш з нею познайомитися?

Модна базова футболка в образах з джинсовими штанами

Розпочнемо з абсолютно класичного поєднання, тобто джинсові штани з базовою футболкою. Нашим одним з улюблених образів є поєднання базової футболки з довгим рукавом та V-подібним декольте, яка заправлена всередину mom jeans з високою посадкою і шкіряним ремінцем з круглою пряжкою, виглядає блискуче! Це ідеальна база для багатьох випадків, яку Ти можеш доповнити відповідно до Твоїх вподобань. Це може бути куртка-бомбер в яскравому кольорі чи з квітковим принтом, а також ботильйони на шпильці. Ще один варіант — джинсова куртка і масивні ботильйони зі шнурками на високій платформі. Це також може бути шикарний over size піджак і сексуальні підбори, які ідеально підійдуть для побачення. Будь-який з цих наборів буде радувати, і Твоя фігура, безумовно, буде мати відмінний вигляд в них! Жіночі базові футболки ми також долучаємо до образів на роботу чи для вільного часу.

Базова футболка для вечірки — підійде?

Магазин ebutik.com.ua також подарує Тобі багато натхнення щодо вечірніх образів з базовими футболками. Першою нашою пропозицією стильного комплекту є лакована трапецієподібна спідниця з поясом на талії в поєднанні з короткою футболкою з модними потертостями спереду. До цього ж ажурні колготки та ботильйони, а зверху куртка-косуха й готово! Швидкий, простий набір, який обов’язково справить враження. На мій погляд, варто розбавити його золотим або срібним ланцюжком на шию. Крім того, для вечірок обирай бавовняні обтислі футболки, які красиво розкривають переваги фігури. Також варто зробити ставку на глибокі декольте, а також обов’язково спробуй поєднати цей тип футболок, наприклад, з червоними шпильками або босоніжками на підборах.

Базові футболки в яскравих кольорах з асортименту магазину ebutik.com.ua
Футболка basic в образі на вечірку зі спідницею та підборами — магазин ebutik.com.ua

Елегантна сторона звичайних футболок

На наш погляд, жіноча базова футболка відмінно підійде також для елегантних образів, які, звичайно, завдяки участі звичайної футболки стануть неочевидними. Перша пропозиція — це звичайна футболка з круглим декольте в поєднанні з трикотажними завуженими штанами та елегантним приталеним піджаком. Все це в обов’язковому порядку потрібно доповнювати елегантними шпильками, стильними годинниками й тонкими прикрасами на шию. Другою пропозицією є футболка oversize з бічними вирізами в поєднанні зі шкіряними легінсами, ботильйонами й довгим кардиганом, усе це буде виглядати дійсно по-особливому. Сама бачиш, скільки цікавих ідей спадає на думку нашим стилістам — сміливо черпай натхнення з їх пропозицій!

Дешева жіноча базова футболка з магазину ebutik.com.ua

Ми переконали Тебе, що жіночу базову футболку можна носити тисячами різними способами? У своєму гардеробі варто мати якісні футболки, до яких із задоволенням буде хотітися повертатися створюючи різні образи. Одна і та ж базова футболка може бути як елементом образу як для вечірки, так і для роботи! Якщо Тобі не вистачає нових моделей у Твоєму гардеробі, то широкий асортимент футболок за відмінною ціною чекає на Тебе в ebutik.com.ua, в нашому магазині Ти купиш їх за конкурентоспроможною ціною, а відмінна якість гарантована відгуками наших клієнтів! Ласкаво просимо! Шукаєш більше інформації щодо стилю basic? Прочитай більше наших статей в блозі про модні й жіночі базові образи. Крім того, перевір теплі та модні жіночі толстовки, спортивні штани чи легінси, які створять відмінні дуети з базовими жіночими футболками.

 

Читай також: Що буде модно восени 2020 року – наша 

Дивись також: Святкова сумка – подивитися хіти сезону