Жиночі легінсі для оселінно-зимового сезони

Жиночі легінсі для оселінно-зимового сезони

Коли ми думаєм жиночі легінсі більшість з нас, безпідставно, мають на увазі спортивні моделі. Однак сьогодні ми не звертаємо уваги на це питання, і орієнтуємося на моделі, які відміно підходитимуть на подсякденененена дна ак им укладанням і можуть виступати в ролі штанів. Разом з нашим стилістом мі підготали для вас огляд найкрасівішів моделей для осиньо-зимового сезони. Знайомтеся, що буде модно і які фасади варто вибрати.

Тенденції осень-зима

ОСІНЬО-зимовій сезон можна вважувати відкритим, в більшості магазинів вже зявилися нові колесії. Повний новинок також Інтернет-магазин ebutik.pl. Dzisiaj naszą uwagę skupiamy na legginsach, ale zanim omówimy konkretne modele, warto wspomnieć o modnych w sezonie jesień-zima tendencjach. Jeśli chodzi o paletę kolorystyczną królować będą sprawdzone rozwiązania – bordo, kolory ziemi (brązy, beże, zielenie) oraz uniwersalny czarny i szary. W tym roku bardzo modne będą odcienie różowego oraz niebieskiego, również ich pastelowy barwy. Warto zwracać uwagę na materiały z jakich są wykonane ubrania. Jesienią i zimą popularne będą zamsze, welury oraz ekoskóra. Z ozdób nadal modne będą nadruki, napisy oraz ozdobne wycięcia. Jeszcze bardziej popularne staną się metaliczne odcienie i efekty.

modne legginsy damskie
Modne legginsy damskie – sklep ebutik.pl

Модні жінки легенсі

Ми завжди говоримо, що Складання вашого гардеробу варто робити ставки на позачасові моделі. Для кожного з вас ми рекомендуєм чорні жінки легенсі з простим кроєм, без зайвих прикрас. На осіньо-зимовому сезон також можна робити ставки на моделі хакі, сірого або коричного колеру. Добре представлені моделі, що поєднують в собі кілка матеріалів — бовна, еко-шкіра або велюр. Модні жінки легенсі відмінно виглядати, кола тих прикрашают замками, стразами, шпильками вирізами або або спеціальними ми. Крим рівномірних, гладких моделей, варто також зробити ставку на гетри у шаблони. Особливо рекомендуем варинні мотиви (ефект змін, пантера), військовий моро візернок, плед або або неорвезькі ізерунки.

ТОП-5 — вибір нашого стиліста

Як і в багатьох випадках на цей раз наш стиліст вирвати п’ять найцівих моделей для вас. Абсолютні номер один для неї Жиночі велюрові легенси. Як відданний моди і незвичайних наборів, я б, звісно, зробів ставку на зелю модель з глянцем. Як ви не переконалися в Сольєрі або можливості поєдання одягу з иншими элементами гардероба, то надиньте оричневі моделі. Другий привабливий фасад – бордові легінси з еко-шкіри. Колір і модний материал, пов`язаний з осінню – відмінне поєдання. Третя модель – це на перший погляд класична Чорні легінсі, Але материал, з якого вони виготовлені, імітує шкіру змін. Ніжний Тваринний малюнок пожвалить більше укладання. Лато один цикавий фасад – сірий легінсі жиночі з прошивкой переду і декоративной нашивкой. Універсальна модель піддійде для багатьох укладок. Остання модель трохи екстравагантна але любителі моди неодмінно зроблять на неї. Наш стиль вибрав Чорні легінсі Модульні складаются з материалу, еко-шкіри деталій і прозорих валок.