Ефектний стиль oversize – як створювати образи?

Ефектний стиль oversize – як створювати образи?

Ви коли-небудь відчували повну свободу в одязі? Напевно, Ви одразу ж подумали про стиль oversize. Саме таке вбрання здатне нам подарувати відчуття невагомості та легкості. Цей стиль здатний якнайкраще підкреслити Ваші витончені форми тіла. В такому одязі Ви відчуєте себе по-особливому жіночно. Oversize дарує нам можливість створювати розслаблені та неформальні образи. Ви все ще уникаєте одяг великого розміру? Настав час виправити це непорозуміння! Ми знаємо, як Вас переконати, що в такому вбранні Ви виглядатимете неперевершено! Наша стаття допоможе Вам розібратись у всіх тонкощах цього стилю та зрозуміти, як правильно носити oversize. 

Стиль oversize: звідки походить

Історія виникнення цього стилю пов’язана з жіночою революцією у світі моди. Жінки хотіли звільнитись від облягаючих, тісних суконь з корсетами. Адже таке вбрання було позбавлене комфорту. Тому вільний одяг став першим кроком прекрасної половини людства до свободи. З виникненням стилю oversize почалась нова сторінка у житті жінок. Модний одяг в стилі oversize почав набирати шаленої популярності у 70-их роках. Революціонерки почали одягати брюки-кльош та сукні в стилі oversize. Саме тоді з‘явилась модна течія під назвою «хіпі». У світі високої моди справжній переворот здійснився після ексклюзивного показу кутюр‘є Такада Кензо. Саме він спробував об‘єднати в одне ціле європейський стиль з мотивами японської культури. Такада створив колекцію вільного фасону. Його шанувальники закохались у вбрання від Кензо з першої секунди, адже уся колекція була пронизана безмежним відчуттям справжнього комфорту. Ось так oversize отримав визнання серед широкої публіки. Ми закохались у цей стиль раз і назавжди! Тому і не дивно, що він до сих пір користується широкою популярністю серед жінок та чоловіків. 

Толстовка oversize з довгим рукавом бордового та кольору хакі в поєднанні зі штанами
Толстовка oversize – модні фасони на eButik.com.ua!

Образи в стилі oversize

Створювати модні образи надзвичайно легко. Достатньо знати всього лише кілька простих правил. Плануєте одягнути вільний светр або блузу. Тоді Вам варто доповнити образ джинсами-скінні або джеггінсами. Для довершення луку, в якому Ви плануєте використати об‘ємні брюки чи штани, найкращим варіантом буде одягнути водолазку або облягаючий топ. Комфортний стиль oversize  – це про гру в протилежності. Мінус і плюс притягуються. Схожу картину ми можемо спостерігати і у цьому стилі. Додайте образу характерної легкості та грайливості. Повірте, з одягом у такому стилі Ви здатні створити навіть сексуальний образ. Не вірите? Ви все ще переконані, що спокусливий образ – лише про облягаючий одяг? Зараз ми зруйнуємо цей міф! Відчуття повної свободи додасть Вам впевненості в собі. А впевнена жінка завжди випромінює особливу енергетику. Адже не одяг робить жінкою сексуальною. Енергія – ось, що дійсно притягує чоловіків. Одяг в цьому стилі допомагає нам зруйнувати стереотипи та шаблони. Вирізняйтесь серед натовпу! Одягніть улюблений светр чи штани та підкресліть за допомогою об‘єму красу тіла! 

Кому підходить стиль oversize?

Безумовно, найкраще цей стиль виглядає на струнких жінках. Адже він класно підкреслює ніжність та жіночність. Ви низького зросту? Тоді ми рекомендуємо Вам одягати взуття на підборах. Так Ви зможете врівноважити свій силует. Але краще надавати перевагу мінімалістичному взуттю, уникайте занадто декорованих та яскравих моделей. Такий прийом в стилістиці допоможе Вам виглядати вище. Об’єм у руках та животі чудово маскується за допомогою одягу oversize. Взагалі, цей стиль пом‘якшує Ваш образ в цілому. Це доволі таки дивно, але сорочки в стилі oversize допоможуть Вам виглядати більш тендітно. Тому жінки і обожнюють речі в такому стилі. А хто не хоче відчути себе ніжною? Об‘ємне пальто допоможе Вам замаскувати небажаний об‘єм в стегнах або животі. Цей стиль личить кожній жінці! І навіть, якщо Ваша фігура ідеальна, Ви все рівно виглядатимете неперевершено в одязі в стилі oversize! Тому ми рекомендуємо Вам розбавити свій гардероб кількома речами в стилі oversize! 

Як вибрати речі в стилі oversize?

Одяг в стилі oversize – це речі на 2 розміри більше, аніж Ви звикли носити. Стрункі та високі жінки можуть дозволити собі носити одяг і на 3-4 розміри більше. Це лише вдало підкреслить їх стрункість. Важливо не порушити пропорції фігури. Адже ніхто не хоче виглядати в одязі, як мішок картоплі. Бажаєте підкреслити талію? У цьому Вам допоможе пасок. Щоб виглядати в такому одязі добре, варто оголяти деякі ділянки тіла. Наприклад, можна трішки опустити об‘ємний светр та оголити плече. Або можна закотити рукава сорочки. У Вас тип фігури «перевернутий трикутник»? Ви завжди намагаєтесь замаскувати свої широкі плечі? Тоді Вам краще уникати об’ємного верху та вузького низу! Чому? А все тому, що об‘ємний светр чи сорочка зроблять Ваші плечі ще більш широкими. Вам краще одягнути облягаючу кофтинку або топ та доповнити свій образ об‘ємними джинсами-бойфрендами. І, навпаки, якщо у Вас об‘ємні стегна, то низ краще обрати облягаючий. Ось такі прості правила допоможуть Вам виглядати неперевершено щодня! Ні в якому разі не варто боятись об‘ємного одягу. Варто його вміти носити правильно. 

Настав час для покупок 

Бажаєте придбати дешевий одяг в стилі oversize? Ви опинились в правильному місці в правильний час! Наш інтернет-магазин – це справжній рай для прекрасної половини людства! Інтернет-магазин eButik.com.ua вірить в якісний одяг за доступною ціною. Тому наші ціни завжди залишатимуться доступними для клієнтів! Наша місія – бачити покупців щасливими та задоволеними. Тому не гайте час в інших магазинах! В нашому інтернет-магазині Ви здатні знайти все необхідне для створення неймовірних образів! Створювати неймовірні образи щодня? Легко! З нами це можливо! Асортимент інтернет-магазину eButik.com.ua здатний задовольнити модні потреби кожної жінки. В нас Ви знайдете одяг на будь-який бюджет та смак. З нами Ви можете забути про довгі та нудні черги в магазинах та відчути справжній комфорт онлайн-шопінгу. Не вірите? Переконайтесь у цьому на власному досвіді вже зараз! Наша команда рекомендує Вам переглянути наш широкий асортимент асиметричних жіночих спідниць. Асиметрія – один з головних трендів цього сезону. Ви будете приємно здивовані якістю наших речей! Отож, не відмовляйте собі у задоволенні придбати якісні речі за доступною ціною! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Прочитайте: Homewear – домашній базовий одяг і комфорт

Перегляньте також: Спортивний костюм – як обрати зручний і стильний костюм?