Етно, бохо і фольклорний стиль — що у них спільного?

Етно, бохо і фольклорний стиль — що у них спільного?

Про жіночу моду часто говорять через призму стилів одягання. Ми можемо назвати багато з них. Однак частина її пронизує один одного. Сьогодні ми обговоримо для вас етно, бохо і народні стилі. Ми розповідаємо вам, що їх пов’язує і чим відрізняється і представляємо вам багато цікавого одягу.

Етно стиль

Не раз ви чули етнічну рецептуру прикраси. Що це насправді означає? Іноді це виглядає як геометричні візерунки (ацтекські візерунки), в інший час нагадує більш анімалістичні мотиви (скандинавські візерунки). Етно стиль використовує невідомі культури і традиції, щоб здивувати своїм обличчям. Одяг в етно стилі рясніє кольорами, оригінальними поєднаннями візерунків або тканин. Геометричні африканські прикраси повні фарб, азіатський метод фарбування батікових тканин або просто ацтекські візерунки є проявом стилю етно. Хорошим вибором для етно укладання стане одяг з кольоровою вишивкою або несподівані поєднання візерунків.

Художній стиль бохо

Бохо стиль походить від назви богемного, спочатку застосовується його до терміну типу перев’язочних художників. Повна кольорова одяг з нестандартними кроями, дивовижні поєднання елементів гардеробу і незвичайні аксесуари — це те, що люди були в захваті. Сьогодні до стилю бохо можна віднести такий одяг, як довгі спідниці і сукні і барвисті туніки. Також хорошими елементами укладання є хутряні жилети або джинсові куртки. Утилівки повинні підкреслюватися широкими ремінцями, великими сумками і численними прикрасами. Для стилю бохо Також часто включають в себе предмети гардероба, прикрашені мереживом або бахромою, хоча вони краще підходять до укладання хіпі. Одяг w stylu boho często są ozdobione motywami kwiatowymi, wzorami apaszkowymi czy tak zwanym batikiem.

styl etno boho folk
Styl etno, boho i folk – sklep ebutik.pl

За любов до рідного — народного

Народна укладка народилася з любові до рідних і бажання підкреслити свою культурну приналежність. Під цим зазвичай розуміється прихильність традиціям регіону, але також може означати місто або країну. Зазвичай польські прикраси – це, наприклад, кашубські візерунки або квіти Ловице. Натхненні тим, що нас оточує, звідки ми родом, ми можемо створити дійсно вдалу укладку. Зі стилем Фолк часто пов’язані одяг з кольоровою вишивкою і декораціями у формі квітів. У польській укладанні ми можемо дуже часто сприймати елементи гардероба в червоних маках.

Схожість

Як ви бачите стилі етно, бохо і фолк дуже схожі один на одного. Спільним знаменником такої укладання є одяг, наповнений фарбами. Типовим прикрасою є вишивка, часто нанесена на елементи гардеробу візерунками. Етно, бохо і фолк поєднує в собі пристрасть до квіткових мотивів. Якщо ви хочете створити вдалу укладку поєднує в собі ці три стилі або навпаки, виведіть різницю одного з них, поводьтеся на одязі, який він пропонує ebutik.pl магазин. Ви знайдете прекрасну сукні максі в квітах, геометричні і клаптеві візерунки, прикрашені сорочками, брюками, жакетами або жилетами. Більше того, ebutik.pl магазин також є в продажу гламурні, барвисті прикраси і зручні моделі взуття.