Елегантні прикраси – перевіряємо останні тенденції

Елегантні прикраси – перевіряємо останні тенденції

Шукаєте модні аксесуари, які підкреслять ваш неповторний стиль? У нас є рішення для вас! Це елегантні прикраси, які підійдуть для будь-якого випадку. Спеціально для любителів останніх трендів ми підготували зіставлення найгарячіших трендів сезону. Перевірте, що носять модні блогери та знаменитості. Запрошуємо Вас почитати!

Кілька намист в одному

Напевно всі ми пам’ятаємо моду на ніжні «знаменитості» намиста, які підкреслювали сучасний стиль модних блогерів. У цьому сезоні одного кольє вже недостатньо! Дизайнери нового сезону пропонують нам набори для захоплення уваги, що поєднують кілька намист. Ця тенденція дає безліч можливих трактувань. Можна поєднувати кілька золотих або тонких ланцюжків з невеликим кулоном або надіти набір з хижим чокером. Шаруваті намиста ми носимо як повсякденні, наприклад, з повітряними сорочками і джинсами, так і для вечора, з елегантним костюмом і туфлями на підборах.

Елегантні прикраси – довгі сережки

Ще одним гарячим трендом, якому варто приділити багато уваги навесні, є виразні, кидається в очі довгі сережки в інтенсивних кольорах. Цей перевірений спосіб подрібнити шию і додати дівочий шарм освинив стиль зірок. Модні довгі сережки вражають екзотикою, насиченими кольорами і багатством прикрас. За часом також сережки за формою нагадують квіти і плоди і довгі, прикрашені глянцевими каменями. Ця елегантна прикраса буде працювати кожен день як найбільш виразний предмет повсякденного укладання, такий як з блузкою іспанської жінки і спідницею міді. Вони також будуть великими, коли ви захочете представити себе в дуже жіночному варіанті, такому як побачення або гала-вечеря. Зробіть довгі сережки для стильних повітряних суконь і туфлі на підборах.

Стильний світіння

Весняні пропозиції дизайнерів зазвичай надягають делікатність і романтичну легкість, однак, в цьому сезоні дивують нас іншим трендом у вигляді масивних, що кидають в очі прикрас. Щодня ми носимо великі, великі кам’яні намиста, які до сих пір були зарезервовані для вечірніх творінь. Сьогодні ми носимо їх у супроводі весняних траншей, повітряних суконь і зручних балерин. Шанувальники останніх тенденцій також створюють з ними неочевидні поєднання, які поєднують в собі різноманітну стилістику, створюючи нову модну якість. Якщо вам не чужі модні експерименти, надіньте барокове намисто для прямих брюк, сорочку і блейзер простого крою. У той час вони також багато прикрашені, відрізняються розміром сережки, оповиті алмазним світінням. Така елегантна прикраса, яка відноситься до створення елегантек 19-го століття, відмінно підійде для вечірнього творіння, такого як бризке шифонове плаття максі, але і мінімалістське «маленьке чорне». Шик цілому додасть туфлі на високих підборах і виразний макіяж.

elegancka biżuteria

Експресивні браслети

Що стосується доповнень, що прикрашають наші стики існує чимале довільність, однак, можна витягти деякі важливі тренди в цьому сезоні.
Ваші ювелірні улюбленці обов’язково знайдуть шанувальників романтичного образу, які цінують ніжні, нав’язливі прикраси. Тонке срібло або золото чекають на них браслети, Часто прикрашені пінтами, такими як у вигляді листочка, зірки або серця. Ще великою популярністю користуються браслети з принадами, що посилаються на важливу для власника символіку. Прихильники більш виразних прикрас теж зрадіють. Все через цей сезон тренд на носіння широких, манжетних браслетів, часто носяться в комплекті. Великі, кидається в очі прикраси гармонійно доповнять тоновану повсякденну укладку, а також додадуть вечірнього вигляду.

Елегантні прикраси – це гламурне доповнення до багатьох стайлінгу, як повсякденних, так і урочистих випадків. Вам не доведеться витрачати цілий статок, щоб освіжити свій щоденний вигляд. Іноді імбанального кільця або кидається в очі намисто досить, щоб привернути увагу і побудувати модний образ. Новий модний сезон – це прекрасна можливість додати весняної свіжості вашому укладанню з трендом аксесуарів. Не чекайте і скористайтеся весняними акціями вже зараз!