Елегантні образи на свята – що зараз в моді?

Елегантні образи на свята – що зараз в моді?

Ось і наступив той довгоочікуваний період, коли усі жінки починають задумуватись над своїми нарядами на свята. До того ж, уся атмосфера вже сприяє тому, щоб надихнувшись прикрашеними магазинами і гірляндами, почати думати й про свій святковий вигляд. Не маєш ще жодних ідей? Тоді елегантні образи на свята – це те, що точно Тебе врятує! Читай далі і дізнайся як осліпити всіх своєю красою у особливі дні року! 

Елегантні образи на свята – як рекомендує одягнутися гороскоп?

Напевно Ти вже чула про те, що згідно зі східним календарем у 2022 році покровителем стане Блакитний Водяний Тигр. Тому вже зараз варто подумати про елегантні образи на свята, аби заслужити його прихильність. До того ж, багато хто вірить в те, що правильно підібраний одяг та аксесуари здатні залучити удачу та благополуччя у наступному році. Якщо говорити коротко, то наступаючий рік буде проходити під заступництвом двох стихій – дерево та вода. Перша стихія забезпечує стабільність та досягнення поставлених цілей, а друга живить дерево та допомагає йому бути добрим та чутливим. Таким чином, вони ідеально доповнюють одна одну та забезпечують позитивний настрій всім знакам зодіаку. Проте, варто пам’ятати про те, що Тигр – це тварина, що відрізняється суворою вдачею та завищеними вимогами до інших. Тому основні параметри на які буде робитися акцент у наступаючі місяці це – мужність, хоробрість та гострота розуму. А пом’якшити важкий характер Тигра допоможуть відповідні кольори наряду.

Елегантні образи на свята – на які кольори варто звернути увагу?

  • Кольори стихії води – це те на що варто в першу чергу звернути увагу у цьому році. Сюди ми можемо віднести блакитний, бірюзовий, смарагдовий, аквамарин. 
  • Насичені чорні та сині відтінки – благородні кольори, які допоможуть підкреслити Твій бездоганний смак. А подвоїти ефект допоможе наявність помірного блиску. 
  • Кольори савани – сюди ми можемо віднести пісочні, жовті, пастельні, молочні, кавові та білі відтінки. 
  • Темно-зелені або коричневі кольори – вказують на дерево, яке являється символом наступаючого року. Такі кольори здатні подарувати відчуття захищеності, спокою та стабільності. 
  • Золотисті і сріблясті відтінки – допоможуть залучити багатство, удачу та достаток. 
Чорна спідниця міді з драпіруванням
Чорна спідниця та срібні аксесуари – ідеальне рішення для ефектного образу! Цю та інші моделі знайдеш в https://ebutik.com.ua!

Елегантні образи на свята з сукнею

Як ми вже згадували раніше, зустрічати цього року свята варто в яскравих образах відповідного кольору. Тоді Тебе точно буде супроводжувати фінансовий успіх та удача! Тому, елегантні образи на свята з сукнею варто обирати в блакитних, синіх, коричневих, бірюзових, чорних, срібних чи золотих відтінках. До того ж, не забувай й про металеві бліки, які будуть дуже доречними! Не можна також не сказати й про те, що при виборі кольору варто також орієнтуватися на те, що більше пасуватиме до Твого типу зовнішності. Не любиш блискучі сукні? Тоді у цьому випадку можна також обійтися блискучими аксесуарами. Наприклад, в поєднанні з чорною сукнею ідеально виглядатиме блискучий клатч чи сумочка. Можна також підібрати блискучі туфлі, пояс чи сережки. Яку ж сукню вибрати? Ось наш список безпрограшних варіантів:

  • Шовкова сукня на запах – неймовірно жіночний та ніжний варіант, який здатен прикрасити кожну жінку. До того ж, драпірована тканина просто ідеально виглядає на жіночій фігурі. А якщо Тобі хочеться ще більш чогось привабливішого, то сміливо обирай сукню з високим розрізом вздовж ноги. 
  • Плісирована сукня – витончений варіант, який бездоганно підкреслює силует. Варто також зауважати те, що по-особливому святково виглядатиме саме довжина максі. Варто звернути увагу на модель з металевим відтінком. 
  • Сукня-футляр – варіант з яким Ти ніколи не прошадаєш, адже цей фасон буде завжди залишатися актуальним. А якщо хочеться чогось екстравагантного, то ідеальним вибором стане сукня з глибоким вирізом на одній брительці. 
  • Коктейльна сукня – фасон, який виглядатиме просто чарівно й сприятиме святковій атмосфері. Особливу увагу варто звернути на шовкові, мережеві чи сатинові сукні. А в новорічну ніч ідеально виглядатиме оксамит. 

Елегантні образи на свята з брючним костюмом

В наші часи, елагантні образи на свята точно не обмежуються лише сукнями. І сьогодні, ми насолоджуємося все новими та новими виробами, які нам пропонують дизайнери усього світу. Одним із таких виробів є брючний жіночий костюм, який підкорив серця багатьох модниць! До того ж, вибір настільки великий, що можна підібрати варіант на всі випадки життя. Таким чином, для святкого наряду нам точно знадобиться щось оригінальне та незвичайне. Але й також підійде однотонний костюм, який можна доповнити яскравими аксесуарами. Обирати лише Тобі! Якщо говорити про матеріал, то стилісти рекомендують звернути увагу на шифон, сатин, атлас чи оксамит. Не забувай також про те, що особливо актуальні сьогодні широкі штани та штани кльош. Вони як ніщо краще ідеально поєднуються з легкими та нарядними блузками! Можна також сміливо звернути увагу на штани-дудочки, або ж палаццо. І маленький трюк, аби додати зросту та витягнути силуєт Тобі знадобляться підбори, або ж інше взуття на високій підошві. 

Елегантні образи на свята зі спідницею

  • Блискучі спідниці з паєтками – модна та ефектна річ, яка завжди буде пострілом у десятку для створення святкового образу! До того ж, можна підібрати будь-який фасон, але найкращим варіантом стане спідниця-олівець, яка відмінно підкреслить усі переваги фігури! 
  • Плісировані спідниці –  річ, яка ніколи не вийде з моди. Якщо говорити про довжину, то варто звернути увагу на вироби довжиною трішки довше коліна. Найкращі кольори – срібний та металік!
  • Спідниці з бахромою – красиві, ніжні та жіночні, підходять для жінок будь-якого віку. До того ж, спідниця може бути також тільки частково прикрашена бахромою. Тільки уяви собі як ефектно вона буде перливатися при ходьбі! 
  • Асиметричні спідниці – цікаве рішення, яке допоможе виділятися з натовпу. Одна сторона довша за іншу, що може бути більш оригінальне? 

А Ти вже знаєш якими будуть Твої образи на свята? Усе необхідне для того, щоб засліпити усіх своїм ефектним виглядом Ти знайдеш у нашому інтернет-магазині https://ebutik.com.ua!

 

Тебе також може зацікавити: КОРОТКІ СПІДНИЦІ – ЗА ЧИ ПРОТИ У ОСІННІХ СТИЛІЗАЦІЯХ?

Дивись також: ОДЕЖДА С ПРИНТАМИ — ЧТО СЕЙЧАС В ТРЕНДЕ?