Елегантні жіночі блузки — топ 4 фасадів для роботи і вечора!

Жоден жіночий гардероб не обійдеться без модних блузки. Вони можуть бути різними: з короткими або довгими рукавами і без рукавів. Для осінньо-зимового часу рекомендуємо тим, у кого довгий рукав або до ліктів. Виконана з м’яких шифонових матеріалів блузка відмінно впишеться в наш силует, м’яко огортаючи його. Шикарні фасади сорочки додадуть нашій укладанні характер і жіночність. Ти готовий? Сьогодні ми покажемо вам наймодніші Елегантні жіночі блузки, Які ви будете носити кілька разів: на роботу, на побачення і на вечірні виходи. Нам подобаються блузки, які працюють в різних ситуаціях — завдяки їм ми економимо гроші і місце в шафі!

Елегантні блузки жіночі базові — класика завжди в моді

Це завжди було відомо — і він залишиться незмінним — що класика буде працювати в будь-якій ситуації. Примниці приходять і йдуть, змінюються пори року і часи: класика завжди залишиться в моді. Виберіть, наприклад білий або чорна, гладка блузка з довгим, більш пухким рукавом і манжетами застібається на золоті гудзики. На більш вузьких кінцях рукава створюються завдяки цьому декоративні, вертикальні рюші, які виглядають шикарно і привабливо. Можна зробити ставку, можливо, на невелику, мереживну вставку на лінії декольте, для диверсифікації всього фасаду. Елегантні жіночі блузки з мерехтливого або слизького матеріалу, як правило, не є (і не повинно бути!) з урахуванням тіла. Замість цього вони вільніше, м’яко «переливаються» поперек силуету і красиво укладаються. Це відмінний шанс приховати свій животик, невеликий бюст або інші, менші недоліки фігури. Класична блузка Дамам чудово доповнять тонкі, ніжні прикраси, шкіряна сумочка, класична спідниця-олівець або спідниця-олівець, а також туфлі на підборах, які підходять для осені — ботильйони або козаки.

Елегантні жіночі блузки з палітуркою

Прив’язки і шнурівка вже встигли вписатися в тренди цього і наступних сезонів. Якщо ви хочете порушити простоту блузки, то вирішуйте на таку модну (рози) палітурку! Декоративні бретелі, з яких можна ремінці красивий бант, розташовуються, як правило, у лінії декольте, створюючи своєрідний чокер. Також варто надіти елегантні жіночі блузки з краваткою на рукавах або низу з боків. Прив’язки на лінії декольте у вигляді бантів додають блузі гала-шику. З одного боку, вони виглядають професійно, а з іншого – відвідують. Завдяки цьому вони будуть відмінно підходять для офісу, зустрічі з друзями або на святковий вечеря в сімейному колі. Блуза з палітуркою також стане хорошим вибором для романтичної вечері двох, а потім нічної прогулянки по місту.

eleganckie bluzki damskie, eleganckie bluzki damskie do pracy, eleganckie bluzki damskie na wieczór, eleganckie bluzki damskie stylizacje, eleganckie bluzki damskie tanie, eleganckie bluzki damskie sklep online
Елегантні жіночі блузки для роботи і виходу — Ebutik.pl

Особливо рекомендуємо вам сорочку блузки з краваткою в класичних або пастельних тонах. Любителі традицій виберуть червоний, чорний або білий, а шанувальники пастельних пастель будуть спокушатися порошкоподібними трояндами, попелястим або синім.

Елегантні жіночі блузки з мереживом

У тематиці елегантних жіночих блузок не могло бути позбавленим мереживних моделей. Мереживо досить синонім жіночності і делікатності, тому його присутність на одязі дуже бажано. Мереживні вставки найчастіше або нашиваються на матеріал, або плавно вплітаються в нього. Який би варіант вам не сподобався більше, обидва модні і виглядають надзвичайно зі смаком. Елегантні жіночі блузки з мереживом слід знайти в колекції кожної дами, що оцінюються останніми тенденціями. Мереживо повернулося в цьому сезоні з подвоєною силою, варто використовувати це в своїй укладанні.

Якщо ви шукаєте класичне мереживо, то дістантеся до блузки з мереживом