Елегантний комбінезон — відмінна ідея на карнавал

Елегантний комбінезон — відмінна ідея на карнавал

Вже зовсім скоро, бо 6 січня свято Трьох Кольорів, розпочнеться довгоочікуваний карнавал. Це час для веселощів і вечірок в колі друзів. Це означає, що прийшов час створити собі класний образ для цього випадку! У новому році здивуй усіх оригінальним вбранням і зроби ставку на елегантний комбінезон замість сукні. У цьому пості ми покажемо Вам найцікавіші моделі цього цілісного наряду, який відмінно підійде для вечірок. Отже, розпочинаємо!

Елегантний комбінезон як альтернатива сукням

Будемо сподіватися, що у 2021 році у нас не забракне можливостей для спільного святкування, та проведення заходів. Зрештою карнавал триватиме лише деякий час, а потім в нашому календарі з’являться й інші особливі події. Тому варто вже зараз на самому початку нового року подумати про нарядний одяг для всіляких заходів. Готуючись до виходу, ми найчастіше обираємо сукню, можливо, блузку та спідницю. Це, безсумнівно, завжди чудова ідея, але іноді потрібна різноманітність, і нам хочеться зламати систему. Тому, на наш погляд, саме жіночий елегантний комбінезон повинен бути в цьому році у Ваших шафах, як оригінальна альтернатива сукням. Це також ідеальний наряд для жінок на вихід, які не особливо люблять сукні або спідниці. Якщо Тобі набридли вечірні комплекти з блузками та штанами в головній ролі, то це ідеальний час для елегантного комбінезона на карнавал!

Короткий елегантний комбінезон на карнавал

Як ми вже згадували на початку, жіночий елегантний комбінезон — це цілісний наряд. Ми виділяємо варіанти з короткими та довгими штанинами, те ж саме відноситься й до довжини рукавів. Дизайнери перевершують себе в створенні все нових і нових фасонів, тому нам, звичайно, не загрожує нудьга. Що стосується вечірок, то останнім часом набирає популярності короткий елегантний комбінезон для карнавалу, який гарантує приголомшливий і неймовірно сексуальний вигляд. Для божевільних вечірок в колі друзів відмінно підійде чорний короткий комбінезон, а також кобальтові або рожеві моделі. Зроби ставку на варіант з трикутним декольте і поясом на талії, який красиво підкреслить пропорції силуету. Для вечірок також відмінно підійде блискучий короткий комбінезон, який обов’язково зробить фурор.

Елегантні короткі комбінезони на вечірку з магазину ebutik.com.ua
Короткий комбінезон в елегантному стилі відмінно підійде для багатьох урочистих подій — магазин ebutik.com.ua

Який елегантний комбінезон обрати?

Тепер перейдімо до огляду модних комбінезонів, які безсумнівно стануть у пригоді не тільки на період карнавалу. Почнемо з безперечної класики, тобто з моделей чорного кольору. Якщо Ти тільки починаєш свою пригоду з цим елементом гардероба, то обери модний елегантний комбінезон з круглим декольте, короткими рукавами й довгими штанинами. Зроби ставку на модель з вільнішим верхом і зі звуженими штанинами та кишенями, яка красиво виглядає на фігурі. Підберіть до нього червоні шпильки й червоний клатч і насолоджуйтеся відмінним нарядом для вечірки. Також дуже модний елегантний комбінезон з квадратним декольте і штанами кльош. Такий фасон нав’язує до ретро-стилю 70-х і 80-х років коли широкі штанини були в топі. Такі моделі обов’язково привернуть до себе увагу та ідеально впишуться в атмосферу диско на будь-якій вечірці. Якщо Ти мрієш про романтичніший комбінезон, то ми рекомендуємо модель без рукавів, з коміром-гольфом і довгими штанинами з мереживною обробкою.

Елегантний комбінезон з ефектом “Вау”

Якщо Тебе приваблюють божевільніші наряди для вечірок, то зроби ставку на більш оригінальний елегантний комбінезон. Любителькам авангарду рекомендується обтислий комбінезон на широких бретелях з довгими штанинами, до того ж одна з яких має глибокий розріз! З боку це дає чудовий ефект і виглядає наче сукня. Така модель ефектно приверне увагу і вгамує Твій голод на оригінальний одяг. Також ми рекомендуємо блискучу модель з паєтками й глибоким трикутним декольте з широкими штанинами 7/8. Суботня нічна лихоманка в супер жіночому варіанті! Мало? А як щодо елегантного жіночого комбінезона з блискучої тканини з асиметричним верхом або великий оборкою на плечі? Такі моделі однозначно порадують будь-яку прихильницю незвичайних фасонів одягу. Незалежно від Твоїх особистих уподобань елегантні комбінезони ідеально підійдуть для вечірок і Ти знайдеш їх за супер цінами в магазині ebutik.com.ua, а також безліч класичних і яскравих кольорів на вибір і ультра цікаві декольте. Шукайте їх у категорії ШТАНИ або використовуй поле пошуку продукту.

Обери елегантний комбінезон на весілля

Хочеш знати, чи є жіночий елегантний комбінезон для весілля гарною ідеєю? На наш погляд, є геніальною! Адже не кожна жінка любить одягати з цієї нагоди довгі або розкльошені сукні. Таким чином, це відмінна альтернатива для жінок, які шукають цікавий весільний наряд. Такий наряд виглядає на фігурі неймовірно жіночно і сексуально, тому ми рекомендуємо його особливо сміливим дамам, які бажають додати пікантності свому вбранню. Елегантний комбінезон допоможе Тобі виділятися з натовпу на будь-якій вечірці та зробить Тебе оригінальною, не такою як усі.

 

Читай також: Футболки плюс розмір – знайдіть для себе модні футболки 

Дивись також: Свіжі жіночі сорочки на літо