Еко-шуби – тренд, який повертається!

Еко-шуби – тренд, який повертається!

Не всі жінки можуть розлучитись з хутряними виробами. У цьому сезоні еко-шуби знову на вершині популярності! Моделі зі штучного хутра нічим не поступаються натуральним аналогам. Вони зберігають яскравість кольору, зігрівають у люті морози та ідеально підходять для активних жінок. Не знаєте, яку модель обрати? Дізнайтесь більше у нашій публікації. Отож, поїхали! 

Еко-шуби – верхній одяг, який вартий Вашої уваги в цьому сезоні

Перехідний сезон – час нових експериментів. Вам набрид однотипний верхній одяг? Зверніть увагу на стильні еко-шуби. Саме вони запалюють з новою силою у цьому сезоні. Куртки зі штучного хутра виглядають стильно та привабливо з будь-якими елементами гардеробу. Не потребують ретельного догляду, а шуби з підкладкою здатні забезпечувати теплом при низьких температурах. Такі вироби ідеально пасуватимуть жінкам будь-якого віку та типу фігури. Штучні аналоги вражають різноманіттям моделей і дизайнерських рішень. Насичені відтінки сьогодні на вершині популярності. Довгі чи короткі еко-шубки виглядатимуть надзвичайно яскраво. Хочете виділитись серед натовпу? Зверніть увагу на моделі в різноманітні принти: від тваринних мотивів до популярної техніки омбре. Жіночі еко-шуби стильно поєднуються у класичних і повсякденних образах. Вони з легкістю доповнять суворий офісний аутфіт, а у поєднанні з елегантними аксесуарами точно не залишать нікого байдужими. Довгі фасони цієї осені заполонили усі модні каталоги. Саме вони з‘являються у комбінаціях з кашеміровими капелюхами чи панамами, обожнюють шкіряні елементи чи то в одязі чи у вигляді аксесуарів.

Жінки часто звертають увагу на вільні фасони у вигляді трапеції, які з легкістю приховають дрібні недоліки фігури. Адже цієї осені стиль оверсайз вважається одним з популярних і трендових рішень. Свобода у пересуванні та легкість виробів зі штучного хутра просто вражають. І цей факт значно відрізняє їх від натуральних аналогів, які характеризуються великою вагою та відчуттям дискомфорту під час активного дня. 

Коротка еко-шуба молочного кольору в поєднанні з бежевими шкіряними легінсами
Еко-шуба – трендові моделі на eButik.com.ua!

Еко-шуби: різноманіття актуальних моделей цієї осені

Кожного сезону модні дизайнери створюють нові колекції вбрання, які дивують новизною або ж перегукуються з модою минулого. Еко-шуби на осінь знову повернулись підкорювати модний олімп, але вже у новому виданні та багатій кольоровій палітрі. Від пошиття залежить багато, а його різноманітність надзвичайно допомагає у пошуках своєї омріяної моделі. Адже скільки жінок, стільки й думок і бажань. Давайте переглянемо трендові фасони, які варті уваги у цьому сезоні:

  • довгі еко-шуби

Саме про них варто згадати у першу чергу. Адже довгі фасони б‘ють усі рекорди продажу. Вони надійно захищають від холоду, що надзвичайно цінується у цьому сезоні. Довгі шуби зі штучного хутра допомагають підкреслити високий зріст, а також приваблюють своєю елегантністю та стриманим характером. Найчастіше їх використовують у класичних комбінаціях і обожнюють поєднувати з високими ботфортами, козаками чи челсі на масивній підошві.

  • еко-шуби у вигляді трапеції

Трапеція – фасон, який завжди залишатиметься актуальним. Вільні та розширені шуби допомагають у комфортному пересуванні, не обмежуючи свободу рухів. Вони ідеально пасуватимуть для активного та насиченого дня. А ще делікатно приховають дрібні недоліки жіночої фігури.

  • короткі еко-шуби 

Короткі моделі обирають жінки, які не люблять багатошарових і об‘ємних поєднань. Вони найкраще пасуватимуть жінкам, які люблять відчувати легку прохолоду, а також насолоджуватись свободою.

  • еко-шуби оверсайз

Як ми вже говорили раніше розмір оверсайз сьогодні зібрав велику кількість шанувальників серед жінок різного віку. Вільні та об‘ємні куртки допоможуть створити затишні та комфортні поєднання без зайвих зусиль. А ще такі шубки відмінно стилізують у різних стилях і обожнюють модні експерименти.

Як доглядати за штучним хутром? 

Це питання виникає одразу, коли хочеться збагатити власний гардероб хутряними моделями. Від догляду залежить надзвичайно багато. Зовнішній вигляд в першу чергу страждає від неправильного прання та використання. Тривалість носіння також залежить від вашого ставлення до штучного хутра. Натуральне хутро важко почистити самотужки. А от з еко-шубою пощастило дедалі більше. Якщо це забруднення, тоді варто розібратись з його характером. Пил і бруд легко видаляються за допомогою звичайного кухонного крохмалю. Його висипають на хутро і вбивають доки бруд не вийде назовні разом з крохмалем. Потім все ретельно слід вичистити сухими салфетками. Інші забруднення можна ліквідувати за допомогою губки та піни від засобу для прання. Щоб цілком освіжити виріб, допоможе ручне прання або ж послуги хімчистки. Перед пранням слід ознайомитись зі сприятливою температурою води. Обирайте рідкі засоби, тоді ворс буде м‘яким і блискучим.

Час для покупок! 

Осіння пора найкращий час для вигідних покупок в мережі. Інтернет-магазин eButik.com.ua створений для доступних і приємних покупок трендового вбрання. Стильні та актуальні моделі одягу Ви гарантовано знайдете на нашому сайті. Ми цінуємо кожного клієнта, тому тішимо Вас щоденними знижками та тематичними акціями. Саме у eButik.com.ua на Вас чекає широкий асортимент популярного вбрання. Одяг високої якості, гарантовано не залишить нікого байдужими. Дешеві еко-шуби доступні у різноманітних фасонах і кольорових рішеннях. Від яскравих моделей до базових відтінків. Наші стилісти радять звернути увагу на вільні та розширені фасони, які з легкістю стилізуватимуться у різних поєднаннях. Ви ще досі не знаєте, який фасон вибрати? Обирайте довгі та короткі моделі, адже вони ніколи не втратять своєї популярності. Запрошуємо на покупки вже сьогодні! 

Подивіться ще: Жіночі сорочки – вбрання без якого важко обійтись цієї осені!

Перегляньте більше: Принт «гусяча лапка» – як стилізувати та кому підходить?