Дідьє Лаб – бренд сучасних жінок

Дідьє Лаб – бренд сучасних жінок

У сьогоднішньому вступі ми представляємо вам нову марку гібридних лаків на польському ринку. На пропозицію Дідьє Лаб Є як професійні засоби по догляду, так і багата палітра стайлінгу в наймодніших сезонних кольорах — справжній must have для кожної сучасної жінки. Вся продукція Дідьє Лаб характеризуються інноваційними рецептами і відмінною якістю інгредієнтів — це гармонійне поєднання світових тенденцій з новітніми розробками в науці.

Естетика дизайну і почуття творчості

Бренд Didier Lab поєднує в собі 2 ідеально доповнюють течії сучасності — класичні новинки і урбаністичний і сучасний стиль. Він є справжнім альтерним его самопрезентації і експресії і унікальної точки зору. Визначено сутність візуальної ідентифікації. Команда професіоналів топової моди і дизайну піклується про унікальність виробів. Дідьє Лаб піклується не тільки про все, але і про деталі. Унікальний зовнішній вигляд виробів відображає відмінне відчуття естетики, яке цінують всі жінки. Кожен виріб в колекції позиціонується як модний предмет, наприклад, пара шпильок або «маленький чорний» — безжальний повинен мати жіночий гардероб.

Красиві нігті від Дідьє Лаб — унікальні гібридні лаки

Концепції Дідьє Лаб припускає, що жіночна нігті є незамінним елементом самовираження — почуття стилю та естетики. Ось чому Дідьє Лаб мотивує жінок забезпечити своїм рукам максимально оптимальний догляд — професійний догляд і захист нігтьової пластини, будь то в салоні краси або в комфорті будинку.
унікальна гібридна система 2в1 поєднує в собі переваги гелю і гібридного лаку. Ексклюзивна лінія дозволяє отримати надзвичайно довговічний результат — манікюр триває понад 14 днів (при використанні Didier Lab Gel Base) або навіть більше 21 дня (при використанні Didier Lab Base EXTRA). Під час виробництва використовуються тільки пігменти, що використовуються в косметичній промисловості, тому можна змішувати різні кольори і отримати більше відтінків і ефектів для створення унікальної укладання. Колекція складається з 64 кольорів, але з можливістю змішування кольорів можна отримати до 150 з них!
У вас немає часу на гібридний манікюр? Політ для однофазного (однофазного) Гібридний лак 3w1, który nie wymaga zastosowania bazy, topu i nie pozostawia na paznokciu warstwy dyspersyjnej. Jest niezwykle elastyczny, przez co jest odporny na pęknięcia. Nakłada się go niemal tak samo, jak zwykły lakier, a utrzymuje się na paznokciach nawet do 10 dni!

Didier Lab
Lakiery hybrydowe Didier Lab – drogeria ebutik.pl

Елегантність на полиці, зручність використання

Гібридний лак Дідьє Лаб укладений в елегантну чорну пляшку, яка відрізняється мінімалістичним, сучасним, але в той же час класичним стилем. Це відмінний вибір для професіоналів, які цінують красу і нав’язливу елегантність. Пляшки легкі, зручні і оптимальні за розміром.
Ергономічна, легка гайка призначена для професіоналів. Вона довга, вузька і злегка округла, щоб полегшити щоденну роботу і розвантажити руки. Матеріал, з якого він виготовлений, є матовим і володіє неслизькими властивостями, забезпечуючи повний комфорт і точність нанесення виробу.
Щітка призначена для гібридних лаків Дідьє Лаб плоска, м’яка і відносно тонка. Він має рівно 300 волосків, які дозволяють бездоганно наносити лак. Менш численною щетиною мають щітки для однофазних лаків «на один крок». Він побудований з 190 товстих волосків, які дозволяють здійснювати рівномірне нанесення більш високої щільності продукту.

Лінія аромату – кожен аромат має свої емоції

Любов, Мистецтво, Рутина, Дім, Богемна, Провокатор… Ці гасла відображають подих життя, його елементів. Квітуча квітка пахне ЛЮБОЮ, а опіум або ваніль нагадають нам про ДІМ. Парфуми Дідьє Лаб впливають на наше сприйняття реальності, вони передають нас у світ приємних спогадів. Однак ароматів набагато більше: вони мають силу зваблювання, впливають на нашу впевненість і благополуччя. Свічки і аромати Дідьє Лаб відображають різні емоції. Кожен з них є частиною всієї колекції, яка ідеально вписується в дизайн інтер’єру з класом. Свічки виготовляються з 100% пальмової олії. У складі ароматної лінійки Дідьє Лаб Введіть: ароматизовані свічки, дифузори для аромату, картриджі дифузора, ароматизатори спрею.