Дута куртка – приготуйтеся до зими!

Дута куртка – приготуйтеся до зими!

З настанням холодів ми все більше обираємо тепле вбрання, яке надійно захистить нас від низьких температур. Адже перехідний сезон – це про часті дощі, перші приморозки та холодний вітер. Дута куртка вважається одним з найнеобхідніших елементів гардеробу. Саме вона стильно та практично впишеться у атмосферу холоду та високої вологи. Не знаєте, яку модель вибрати? Неодмінно скористайтесь порадами наших експертів! 

Дута куртка – тренд перехідного сезону! 

Об‘ємна та затишна модель куртки, яка імпонує жінкам будь-якого віку. Такими словами можна описати перше враження про жіночу дуту куртку. Про її легкість і практичність відомо багато. Особливий крій, тепле наповнення та різноманіття фасонів – здатні догодити кожній модниці. Саме через необмежену свободу рухів і масивність її обожнюють молоді дівчата чи жінки, які більшість свого дня проводять в активному русі. Такі моделі курток у цьому сезоні займають чи не найперше місце у рейтингу осіннього маст хеву. Все через різке похолодання та часті пориви вітру. Дуті моделі виготовляються зі щільної плащівки, яка не пропускає холод і вологу. Часто їх доповнюють капюшон і бічні кишені, що дозволяють ретельніше сховатись від несприятливих погодних умов. Існують також моделі з прихованим замком, який не пропускає вітер. Вони створені спеціально для любителів довгих прогулянок або ж для активних занять спортом. Палітра кольорів і принтів характеризується багатством і актуальністю. Не лише базові дуті куртки повинні бути у Вашому гардеробі! Зверніть увагу на кольорові рішення, які рятуватимуть Вас під час похмурого дня і поганого настрою.

Тваринні принти, квіткові мотиви чи улюблена геометрія – гарантовано не залишать нікого байдужими. Якщо ж принти все таки не для Вас, яскраві відтінки саме те, що неодмінно приверне увагу оточуючих. Насичені кольори синього, зеленого, жовтого та фуксія – запалюють у цьому сезоні. Хочете бути в тренді, тоді гра з кольорами саме для Вас!

Дута куртка з капюшоном бежевого кольору в поєднанні з джинсами
Дута куртка – трендові фасони на eButik.com.ua!

Перелік актуальних моделей цієї осені 

Більшість жінок, які постійно слідкують за модними новинками не можуть дочекатися виходу нових колекцій та цікавого пошиття. Адже новий сезон – це про нові фасони, оригінальні дизайни та привабливі текстури. Стильна дута куртка також змінює свій стиль і характер у перехідний період. Давайте дізнаємось, на які моделі варто звернути увагу любителям трендового вбрання:

  • коротка дута куртка

Короткі моделі прийнято вважати найзручнішими та надзвичайно стильними. Існує лише один мінус – такі фасони не рекомендується обирати жінкам, які часто мерзнуть або ж зі слабким імунітетом. У такому випадку часті простуди стануть для Вас звичайним явищем. Щодо універсальності, ця модель чудово вписується у різноманітні комбінації: від спортивних до елегантних.

  • шкіряна дута куртка

Шкіряне вбрання ще досі на вершині популярності. У цьому сезоні нові текстури та фасони підкорюють модниць з новою силою. Шкіряні куртки приваблюють новизною та практичністю. З ними Ви створите не лише брутальні та сміливі образи, але й стримані та елегантні. Тому забудьте про безглузді стереотипи та насолоджуйтесь красивими стилізаціями кожного дня.

  • довга дута куртка 

Про довгі фасони ми не могли не згадати. Це найоптимальніший варіант для жінок, що обожнюють затишок і тепло. Довжина таких моделей часто сягає середини сідниць. Вони ретельно прикривають плечі та не сковують рухів під час активного дня.

  • дута куртка оверсайз

Фасон оверсайз вже кілька років не втрачає своєї актуальності. Це стильне рішення для вільних і розслаблених поєднань. Куртка оверсайз приваблює своїм пошиттям і універсальністю, тому повинна бути у осінньому гардеробі. Саме їх найчастіше обирають жінки, які прагнуть приховати дрібні недоліки фігури або ж любителі об‘єму та багатошарових комбінацій.

Дута куртка: як підібрати до типу фігури? 

З вибором верхнього вбрання слід бути обережними. Адже не всім підходить одна і та ж модель. Хтось прагне свободи, а комусь навпаки до вподоби короткі та облягаючі фасони. Актуальна дута куртка правильної моделі не лише виділить сильні сторони Вашої фігури, але й допоможе відчувати легкість і максимальний комфорт. Для власниць фігури типу трикутник наші стилісти радять вибирати куртку, що акцентує увагу на плечах і грудях, щоб візуально збільшити їх. Допоможуть у цьому додаткові кишені на грудях, широкі лацкани та погони. Для жінок, що мають форму перевернутого трикутника навпаки слід акцентувати увагу на стегнах. На допомогу прийдуть широкі пояси, накладні кишені та об‘ємна фурнітура. Прямокутний тип фігури вимагає акценту на лінії талії. Довжина куртки повинна доходити до середини стегна. Найкраще пасуватимуть куртки з поясом і пряжкою. Тип фігури яблуко обожнює стиль оверсайз і трапецієподібний крій. Але про різноманітний декор варто забути. 

Час для покупок!

У холодну пору так хочеться залишитись вдома, а думка про нове вбрання не дає спокою? Вихід є! Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua створений для комфортних і вигідних покупок в мережі. Саме у нас Ви знайдете привабливі та актуальні новинки одягу, які гарантовано сподобаються навіть найвибагливішим модницям. Ми цінуємо наших клієнтів, тому дивуємо щоденними знижками та тематичними акціями впродовж усього сезону. Широкий асортимент eButik.com.ua приваблює високою якістю, актуальними кольорами та фасонами. Дешева дута куртка з легкістю доповнить Ваш осінній гардероб. А стильні комплекти з головними уборами та шарфами складуть чудову комбінацію з верхнім вбранням. Наші стилісти обожнюють створювати модні аутфіти та тішити Вас цікавими порадами та новинками зі світу моди. Не зволікайте, запрошуємо на покупки вже сьогодні! 

Читайте більше: Довгі накидки – як правильно стилізувати на щодень?

Перегляньте ще: Сукні в тваринний принт – перегляд актуальних моделей