Другі штани: жіночна укладка

Другі штани: жіночна укладка

Друг – один з найпопулярніших розрізів жіночих штанів. Сьогодні ми радимо вам, які моделі вибрати (підкажемо, які відтінки і прикраси нанести) і пропонуємо цікаві укладання, в яких ви не втратите жіночності.

Другі штани — що це за крій?

Друфренда носити таку назву, тому що вони виглядають так, як були запозичені з чоловічого гардеробу, у вашого хлопця. Вільні моделі мають знижений стан, а ноги зазвичай підвернуті. З одного боку, такий зріз — це пастка, а з іншого — допомога з укладанням — все залежить від нашої фігури. Об’ємний крій візуально збільшить стегна і стегна з худим силуетом — для стовпчика (силует стане більш жіночним) або коса (пропорції фігури вирівняються) плюс. Вільний зріз також буде хороший для груш і деяких яблук, так як покриє найтовстіші місця силуету. Варто пам’ятати, що бойфренди штани вкоротити ноги візуально. Якщо ви високо немає ніяких проблем, якщо ви невисокого зросту обов’язково надіньте взуття на підборах, яка відновить правильний вигляд силуету.

Цікаві моделі

Магазин ебутік.pl має в продажу безліч моделей бойфрендів. Коли ми знаємо, що це за крій, давайте подумаємо про колір. Штани бойфренди , як правило, зроблені з джинсів. Так що варто надягати різні відтінки синього — синій, морський, бірюзовий, кобальтовий або темно-синій. Завжди вдалим вибором є білий і чорний джинси. Все більшою популярністю користуються сірі і бежеві моделі (нібито, незабаром у кожного з нас з’являться їх в своєму гардеробі). Штани бойфренди mogą być ozdobione na wiele sposobów. Najpopularniejsze są przetarcia, a nawet dziury modne teraz na jeansach. Można stawiać także na modele z połyskującymi perełkami, dżetami czy kryształkami. Dobrymi ozdobami są także kolorowe naszywki, atrakcyjne hafty czy marmurkowe zdobienie materiału.

spodnie boyfriendy
Spodnie boyfriendy – sklep ebutik.pl

Утилівки в жіночному стилі

Друфренда як брюки запозичені з чоловічого гардеробу потрібні жіночні аксесуари, щоб красиво виглядати в наборах. Як зробити укладання не були занадто «хлоп’яча»? Найкраще робити ставку на типово жіночний одяг і аксесуари. Для виходу в групу друзів, домашньої вечірки або побачення рекомендуємо вам яскраві бойфренди штани з дірочками в поєднанні з кропом блуза з чорного мережива. Чуттєві прозорі плівки змусять набір підкреслити вашу сексуальну привабливість. Щоб візуально стрункішою ноги на шпильках — наприклад, жовті, які додадуть кольору укладання. Для комплекту також варто вибрати сумку клатч і браслет. Якщо ви віддаєте перевагу більш елегантні набори, ви можете зробити ставку на джинси в поєднанні з сорочкою в темно-синю смужку. Вибрана нашою сорочкою має декоративну краватку на шиї і рукава, оздоблені модними рюшами. Укладання буде мати гарний вигляд з маленькою сумочкою, сонцезахисними окулярами і еспадрілями або сандалями. Такий набір підійде для покупок або прогулянок. На щоденній основі поєднання джинсів з іспанською блузкою також є непоганим вибором. Комплект буде добре виглядати з місткою сумочкою, довгими сережками і зручними мокадинами або кросівками.