ДОРОЖНІ АКСЕСУАРИ ЯКІ ВАРТО МАТИ ПІД РУКОЮ

ДОРОЖНІ АКСЕСУАРИ ЯКІ ВАРТО МАТИ ПІД РУКОЮ

Чи пам’ятаєш, коли ти в останнє подорожувала літаком? Або відправлялася в довгу подорож автомобілем чи потягом? В переміщенні на великі відстані є своя чарівність, але не позбавлене воно також і деяких недоліків. Тому, темою для нашого з Вами сьогоднішнього обговорення стануть цікаві дорожні аксесуари, які допоможуть скрасити дорогу, поліпшати комфорт під час подорожі та з якими час пролетить швидше. Разом з цими гаджетами Ваші подорожі стануть набагато веселішими та простішими — втім, Ви можете переконатися у цьому самі!

Дізнайся про практичні гаджети більше

У кожного з нас наступає така мить, коли ми потребуємо перерви від роботи та щоденних обов’язків, щоб відпочити та перезарядитися. З цією ціллю ми вирушаємо на дачу в декількох десятках кілометрів від дому, на вихідні подорожуємо країною, а коли наступає час відпустки—  їдемо за кордон. Також ми обираємо транспорт, яким нам буде найкомфортніше дістатися до місця призначення. Незалежно від того, чи відправляєшся ти в подорож сама,  чи з другою половинкою, або ж сімейно з дітьми (та собакою), модні дорожні аксесуари у будь-якому випадку стануть Тобі у пригоді. Як не дивно, але не усі обирають для подорожі літак чи автомобіль, деякі вважають, що, наприклад, найприємніше за усе подорожувати потягом. Незалежно від того, який транспорт для подорожі Ви обираєте, варто спочатку перевірити які гаджети для подорожей доступні на ринку. Адже, хтось спеціально придумав їх для того, щоб проходження будь-якого маршруту з пункту А до пункту Б було більш комфортним. До цієї статті ми обрали для Вас, на наш погляд, найкращі та найнеобхідніші гаджети в дорогу, які заслуговують на увагу. Випробуйте їх у найближчій поїздці!

Дорожні аксесуари для автомобіля в магазині ebutik.com.ua
Подушка під шию – це чудовий вибір для автомобіля чи літака у eButik.com.ua

Автомобільні аксесуари для подорожей – далеко ще?

Здавалося б, що автомобіль є найзручнішим видом транспорту, саме його ми обираємо, коли відправляємося у відпустку. У нього є багато переваг – він швидкий та вміщує багато багажу, але на далекі відстані, така подорож може бути складною та виснажливою. Причому не тільки для дітей, але й для дорослих. Тому, подорожуючи автомобілем, варто робити собі систематичні перерви, щоб розім’яти ноги та позбутися втоми. О так, тривале сидіння в автомобілі в вимушеній позиції може датися в знаки нашому тілу. Саме тоді нам на допомогу приходять дорожні аксесуари для автомобіля, які значно зменшують дискомфорт. До них, безумовно, відносяться подушки під голову та шию або плечі, які належним чином підтримують частини тіла, особливо схильних до втоми. Такого типу дорожні подушки для автомобіля мають спеціальну форму, найчастіше напівкруглу, аби ідеально достосуватися до форм нашого тіла. Подушка під шию або поперек не тільки усуває біль, що виникає з незручної сидячої позиції, але також підвищує комфорт і допомагає заснути.

Дорожня подушка для автомобіля підійде не тільки для дорослих – існують також версії, розроблені спеціально для дітей. Навіть якщо дитина не буде  використовувати її за призначенням, вона хоча б зможе погратися нею і ненадовго забуде про нудьгу.

Якщо Ви подорожуєте автомобілем з домашнім улюбленцем, то пам’ятайте також про дорожні аксесуари для собаки чи кота. Візьміть для нього гумову іграшку для того, щоб він гриз її  та не забудьте про переносну миску з водою!

 

Дорожні аксесуари для літака в магазині ebutik.com.ua
Набір ідеальних дорожних косметичок для літака у eButik.com.ua

Дорожні контейнери для їжі — без них ні кроку!

Коли ми подорожуємо на  досить далекі відстані автомобілем чи потягом, рано чи пізно, окрім втоми, нас здолає голод та спрага. Якщо ми їдемо групою дорослих, це не є  проблемою — кожен дістає свою екологічно чисту багаторазову пляшку з водою або модний термос і уся справа. Також ми дістаємо з сумки додаткові дорожні аксесуари такі як контейнери для обіду або щось на перекус і відчуваємо себе як вдома.Однак в подорожі з дітьми та ж сама ситуація здається вже трошки складнішою. Наймолодші можуть бути набагато більше примхливішими та вимогливими, тому на допомогу нам приходять дорожні аксесуари для дітей. На нашу думку, хітом для поїздки потягом або автомобілем виявився багаторазовий дорожній набір для пиття води або інших напоїв.Набір складається з бутилки, яка закривається та чотирьох чашок, завдяки чому зручно наллєш що-небудь випити своїм близьким. Також, по закінченню усі чашки можна  зручно помістити всередині бутилки, тим сами заощадивши місце у сумці!

Такий дорожній набір для пиття одночасно є  дуже зручним у використанні та  привабливим для дітей. Для того, щоб справити ще більше враження, обери набір в пастельному кольорі та з веселою печаткою на бутилці !

Дорожні аксесуари для літака — чи летить з нами пілот?

Деякі з нас знають, наскільки специфічним може бути подорожування літаками, особливо дешевими авіалініями. Тісно, мало місця для ніг і, окрім цього, ці суворі та категоричні вимоги щодо ручної поклажі та безпеки. На борт ми можемо з собою взяти тільки обмежену кількість такої речовини як мило, і, окрім цього, туалетні приналежності повинні знаходитися у прозорій сумці. На щастя, у нас є дорожні аксесуари для літака, які значно полегшують нам життя! До них, звичайно ж, відносяться мініконтейнери для косметики з дозволеною місткістю та прозорі косметички – окремо або в наборах. Компактні розміри, модний дизайн і практичні форми цього типу гаджетів спонукають нас одразу ж зібратися у поїздку!

Модні дорожні аксесуари в магазині ebutik.com.ua
Зручний та багаторазовий дорожний набір для пиття у ebutik.com.ua

Також, до літака не буде зайвим взяти зручну подушку під шию або плечі, особливо якщо чекає на Тебе тривалий політ. Вимушена сидяча позиція у літаку, як і в автомобілі, може сильно ускладнити життя, і тут, на жаль, неможливо зробити зупинку, тоді  коли нам захочеться. У будь-якому випадку дорожня подушка під голову або спину забезпечить нам комфортний політ або допоможе солодко заснути.

Дорожні аксесуари для дітей – магія візерунків та кольорів

Як відомо, тривалі поїздки виснажують, особливо дітей, яким дуже швидко стає нудно. Звичайно, в автомобілі чи літаку ми даємо їм телефон, щоб вони грали в ігри чи дивилися мультфільми, але це, звичайно, не займе їх на усю поїздку. Тому варто обирати дорожні аксесуари для дітей, які присвячені для наймолодших, особливо з точки зору зовнішнього вигляду. Термоси, сумки, контейнери для їжі — подбайте про те, щоб у них була весела колірна гамма і милі або кумедні принти, які привернуть увагу дітей молодшого віку. З такими гаджетами будь-яка поїздка буде для дитини набагато приємніша та легша. До дорожніх аксесуарів для дітей, на наш погляд, ми зараховуємо також кольорові іграшки — м’які тваринки та талісмани, які є ліками для далеких подорожей. А що Ви про це думаєте? Обов’язково дайте нам знати в коментарях, які дорожні гаджети супроводжують Вас під час поїздок?

Читай також: Демісезонні жіночі куртки – яку краще обрати?

Дивись також: Модний денім на весну – поринь у атмосферу американських перій!