Домашній одяг plus size

Домашній одяг plus size

Жінки завжди мріють про бездоганний зовнішній вигляд. Тому вони приділяють достатню кількість вибору образів. І домашні образи – тому не виключення. Вдома ми хочемо відчувати комфорт та затишок. Проте виникає бажання не одягати на себе балахон, а все таки мати спокусливий та привабливий вигляд. Знайти ідеальний варіант не так просто, а особливо у великому розмірі. Домашній одяг plus size – це простий спосіб виглядати неперевершено вдома. Ви у пошуку ідеального варіанту? Тоді ми із задоволенням допоможемо Вам зробити правильний вибір!

Стильний домашній одяг plus size: огляд моделей 

  • домашні сукні 

Такий варіант – це порятунок для кожної жінки. Ходити в такому домашньому одязі неймовірно зручно. Надавайте перевагу приталеним моделям суконь. Такі варіанти допоможуть підкреслити усі переваги Вашої фігури. Висока талія зробить правильний акцент на пишних грудях. Легкий домашній одяг plus size може мати вигляд сарафану. Або, навпаки, Ви можете придбати утеплений варіант на довгий рукав. В такому одязі Ви виглядатимете стильно та спокусливо. 

  • домашні халати

Це один з найпопулярніших варіантів домашнього одягу. Ми одягаємо їх після прийняття ванни або душу. Така річ точно повинна бути в гардеробі кожної жінки. М‘які махрові або флісові обійми після ванни – це саме те, що треба. Для довшого носіння можна розглянути трикотажний одяг plus size.

  • нічні сорочки

Це усім відомий варіант. Вони бувають бавовняні та трикотажні. Зустрічаються спокусливі моделі з мережива та шовку. В такому вбранні кожна жінка відчує себе по-особливому. Для літа ми рекомендуємо розглянути легкі варіанти з батисту. А ось для зими найкращими вибором стане флігелева сорочка.

Костюм в поєднанні з шортами та толстовкою різноманітних кольорів
Домашній одяг plus size – тредові моделі на eButik.com.ua!

Трендовий домашній одяг plus size: комплекти

  • домашні костюми

Такий варіант – це ідеальне рішення для тих, хто не сильно любить сукні та халати. Ми пропонуємо Вам розглянути варіанти зі штанами, шортами або легінсами. Доповніть всій комплект топом, футболкою або кофтою. Надавайте перевагу натуральним тканинам. Адже вони вважаються найбезпечнішим варіантом для нашого тіла. Правильний фасон та висока якість пошиття – це головні Ваші орієнтири при виборі домашнього одягу. Не обов‘язково купувати готовий комплект в магазині. Ви можете самостійно створити свій унікальний набір. Наприклад, зручні спортивні легінси та улюблена футболка легко стануть чудовим варіантом для домашнього образу!

  • піжами

Цей теплий домашній одяг plus size обожнюють жінки усього світу. Це вибір сучасних красунь! Вони бувають стильні та теплі, спокусливі та легкі. Таке вбрання допоможе Вам відчути максимальний комфорт впродовж цілого дня. Приділіть достатню кількість уваги вибору піжами. Потрібно підібрати не лише привабливий комплект, а і правильний розмір та фасон. Все для Вашого комфорту! 

Якісний домашній одяг plus size: секрети правильного вибору

Ми приділяємо достатню кількість вибору домашнього одягу. І іноді буває зовсім не просто знайти свій ідеальний комплект. А красуням з пишними формами зробити це ще складніше. Адже красивий домашній одяг plus size повинен володіти не лише привабливими зовнішніми даними. Він повинен бути зручним, якісним та надійним. На що варто звернути увагу при виборі домашнього одягу? Перш за все, обирайте лише натуральні матеріали. Скажіть синтетиці «ні». Адже синтетичні матеріали можуть спровокувати алергічні реакції. Дозвольте відчути Вашій шкірі повну свободу хоч на території дому. Бавовна, трикотаж, шовк та віскоза – найкращі варіанти. І далі ми розповімо чому варто обирати їх. Надійність та міцність тканини також відіграють роль. Адже домашній одяг Ви будете прати та прасувати доволі часто. Також варто звернути увагу на фасон. Обирайте те, що найбільше Вам по душі. Хтось любить сукні, а комусь більше сподобається піжама. Слухайте своє серце та орієнтуйтесь за власними уподобаннями та побажаннями. Ми не рекомендуємо Вам обирати надто облягаючі домашні комплекти. 

Натуральний домашній одяг plus size: матеріал відіграє роль

  • бавовна

Бавовняний домашній одяг plus size вважається одним з найкращих варіантів. Цей матеріал вважається екологічно чистим. Він приємний на дотик, теплий та чудово поглинає вологу. А ще бавовна гіпоалергенна та не електризується. 

  • велюр

Цей варіант матеріалу доволі таки поширений. Велюр використовують для пошиття халатів, піжам та спортивних комплектів. Які ж переваги у велюру? Він не мнеться та має хорошу зносостійкість.

  • шовк

Це один з найкрасивіших матеріалів. Він чудово підходить для пошиття спокусливих домашніх суконь, нічних сорочок та піжам. Шовк приваблює своєю м‘якістю та ніжністю. Проте речі з цього матеріалу вимагають ретельного догляду. 

  • віскоза

Хоч це і штучний матеріал. Проте він вважається найбезпечнішим серед синтетики. Речі з віскози добре пропускають повітря та дозволяють Вашій шкірі дихати. Тому Ви можете сміливо купувати речі з цього матеріалу. 

  • сатин

Ідеальний варіант для пошиття домашнього одягу. Сатин щільний та довго зберігає свій колір, не скочується. Правильний та дбайливий догляд допоможе Вам довше насолоджуватись речима.

Настав час для шопінгу!

Вас дратують черги в торгових центрах? Ви цінуєте свій час понад усе! Більше не потрібно стояти у довгих чергах та витрачати свій час на безрезультативні пошуки якісного одягу! Ви вчасно завітали у наш інтернет-магазин eButik.com.ua! Саме ми володіємо розкішним вибором суконь. Кожна жінка знайде свою ідеальну сукню в нашому каталозі. Хіба це не чудова новина? Наша команда із задоволенням розробляє одяг для стильних та успішних жінок. Ми обожнюємо створювати одяг! Кожна наша річ зроблена з турботою про Ваш стиль та гаманець. Наш дешевий домашній одяг plus size здивує Вас своєю неймовірною якістю та приємною ціною! Ми віримо у здорове співвідношення ціни та якості. Наш широкий вибір базового одягу точно задовольнить усі Ваші потреби! Не чекайте особливого приводу! Створюйте свою моду власноруч! А ми залюбки будемо поруч з Вами. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильної білизни plus size. Переглядайте наші каталоги та слідкуйте за оновленнями магазину. Досить вагатись! Здійсніть свої найсміливіші мрії лише в кілька кліків! Бажаємо Вам вдалого шопінгу та чудового настрою! 

Читайте більше: Короткі куртки – яку модель обереш для себе Ти?

Подивіться ще: Короткий жіночий светр – хіт осені 2021