Доглядайте за ногами за допомогою терки PodoShop

Доглядайте за ногами за допомогою терки PodoShop

Одним з найважливіших елементів, що гарантують належний стан стоп, є їх правильний догляд і профілактичні процедури. Підходить літо, тому прийшов час, щоб отримати наші ноги на шльопанцях або сандалах. На жаль, не всі з нас можуть похвалитися доглянутими, позбавленим відбитків і потовщеними ногами. У сьогоднішньому циклі краси ми хочемо познайомити вас з компанією Good Carpenter. Drororoche ebutik.pl пропонує вибрані аксесуари для догляду за ногами з серії PODOSHOP цього бренду.

Від меблів до косметичних аксесуарів

Dobry Stolarz — польська компанія, яка має більш ніж 33-річний досвід роботи в деревообробці. Сезонність роботи мобілізувала власників шукати іншу сферу бізнесу. Вони шукали, шукали, і… знайшли! Вони зробили вибір на індустрії краси. З новою категорією продуктів вони запустили в 2017 році, і сьогодні їх засоби по догляду за ногами присутні в 35 країнах, на кожному континенті, і власник бізнесу підкреслює, що це тільки початок.

PODOSHOP — нова якість у догляді за ногами

Дрота ебутік.pl пропонує найвищу якість терка для ніг PODOSHOP, które są wykonane z naturalnego surowca – polskiego certyfikowanego i wodoodpornego drewna sosnowego. Ręczne wykonywanie tarek daje gwarancję trwałości i najwyższej jakości. Ekolodzy i miłośnicy przyrody mogą spać spokojnie! Surowce wykorzystane do produkcji akcesoriów kosmetycznych posiadają specjalny certyfikat FSC, co oznacza, że pochodzą z lasów, w których unika się stosowania pestycydów, zachowuje się martwe drewno do naturalnego rozkładu, ochrania się rzadkie gatunki fauny i flory, dąży się do zachowania w stanie naturalnym części ekosystemów leśnych, nie wprowadza się roślin obcego pochodzenia, a w szczególności roślin modyfikowanych genetycznie, chroni się obszary o wyjątkowych walorach społecznych i przyrodniczych, a wszystko to w zgodzie z lokalną kulturą i tradycją.

tarki do stóp podoshop
Tarki do stóp PodoShop – drogeria ebutik.pl

Гігієна в першу чергу

Як проголошує старе правило — гігієна — основа косметичних процедур! Ножні решітки PODOSHOP покриті спеціальною антибактеріальною мембраною SILD, яка була створена в результаті співпраці Dobry Stolarz з Жешувським технологічним університетом. Це інтегрована хімічна формула поліуретанового лаку, що містить запалі молекули іонів срібла, які завдяки своїм основним властивостям діють як антибактеріальний засіб. Під час процедури іони срібла з SILD проникають в клітинну мембрану мікроорганізмів, потім обмежують систему дихання мікроорганізмів, атакують ДНК мікроорганізмів в кінці і перешкоджають їх розвитку. Іони срібла, що містяться в SILD, мають мінеральне походження, що робить їх безпечними для людини і навколишнього середовища і забезпечує цілих 99,9% ефективність боротьби з бактеріями.

Тарди для ніг також можуть бути елементом декору

Не нудьгуйте. Якщо вам подобаються гаджети і речі, які виглядають незавершеними, дістаньтеся до лімітованої лінії дизайнерських терток з індивідуальними і модними прикрасами з колекції PODOSHOP® ART. Кожна з лінійок продукції має дві абразивні поверхні: попередню і фінішну, тому можна виконати повну обробку на стопи. Як в салоні краси! Терка дозволяє швидко і ефективно стирати потовщується і відмерлий епідерміс на ногах. Ідеально продумана ергономічна форма ідеально поєднується з вашою рукою. Решітки для ніг з колекції ART Це абсолютний повинен мати когось, хто цінуючи хороший дизайн.

Відновіть ніжці м’якість і ніжність одним рухом! З допомогою вони прийдуть до вас терка для ніг PODOSHOP.