Довгі сережки — які фасади вибрати?

Довгі сережки — які фасади вибрати?

Одним з більш жіночних аксесуарів для укладання є сережки. У вашій ювелірній пінті особливо варто мати довгі моди. Ми підготували для вас огляд класичних, позачасових моделей і підібрали фасади відповідно до останніх тенденцій. Виїзд!

Які сережки вибрати?

Для чого варто носити сережки Нам не потрібно нікого переконувати — це відмінна прикраса для всіх укладок, яке може не тільки підходити під свій стиль, але і свій жіночний характер. Довгі сережки є, безумовно, більш гламурним прикрасою, ніж туфси. З іншого боку, однак, їх форма дещо обмежує здатність їх носити. Такі додаткові Напевно вони не будуть працювати в стилізації для роботи або для офіційних зустрічей, де треба дотримуватися правил дрес-коду. Найбільш універсальними є сережки знаменитості, тобто ніжні і тонкі фасади. Ефективно виглядають аксесуар бохо стиль. Ми також знайшли для вас деякі оригінальні фасади, на які варто звернути увагу при виборі.

Довгі сережки знаменитості

Постійною популярністю користуються прості сережки. Нескладний візерунок пишно підкреслить різноманітність наборів. Для перевірених моделей і конструкцій, наприклад, включають хрестик. Ми можемо вибрати класичні моделі або прикрашені кольоровими каменями, наприклад. Добрими доповненнями для будь-якої жінки стануть підвісні сережки з крихітними стразами. Ви також можете зробити ставку на позачасові сережки колеса. Також красиво представлені прості фасади з невеликою сльозкою внизу. Дуже класично вони також висять сережки wyglądające jak sopelki lodu. Na uwagę zasługują modele z eleganckimi cyrkoniami.

długie kolczyki
Długie kolczyki – sklep ebutik.pl

Красиві сережки з камінням

Популярними є довгі сережки з камінням, які роблять додаткові виглядають оригінально і в той же час класично, завдяки камінням. На ваш смак припала модель з п’яти каменів — круглих, трикутних, прямокутних і алмазно-п’ятикутних. Ми були в захваті від форми цих сережок і незвичайної колірної комбінації жовтого, білого, бірюзового і світло-зеленого кольорів. Також красиво виглядають фасади з камінням і стразами, які розташовують, наприклад, в візерунку квітки. Сережки з камінням вже визнані класикою, тому сміливо можна робити ставки навіть на моделі в сміливих відтінках.

Гламурні моделі

Одним з провідних трендів осінньо-зимового сезону є стиль бохо. Замшеві матеріали і китиці люблять компанію ювелірних виробів і, зокрема, довгих сережок. Кадр на джек-пот – моделі, прикрашені пір’ям. Модні з модними помпоніками і барвистими бахромами також відмінно підходять. Ефектно виглядають підвісні сережки в етно стилі. Переплетені кольоровими намистинами. До дійсно оригінальним елементам гардероба відносять довгі сережки з шипами, що відмінно підійде для укладання з кіготь. Також цікаві різнокольорові моделі в візерунках — смужки, бохомази або геометричні мотиви. Цікаві форми мають довгі сережки на вигляд, як громоволі. Вони спочатку представляють себе сережки колеса з відтінком, тобто так званий ефект омбре.