Довгі светри оверсайз на зиму – ідеї для модних образів!

Довгі светри оверсайз на зиму – ідеї для модних образів!

Кожна з нас мріє виглядати стильно в будь-який час року. Зимовий сезон не є виключенням. Подбайте про затишні та теплі образи з довгими светрами оверсайз на зиму. Саме вони створені, щоб дарувати максимальний комфорт і легкість. Вільний фасон додає впевненості та з легкістю приховує дрібні недоліки фігури. Переймаєтесь про надмірний об’єм? Тоді ця стаття саме для Вас! Наші експерти допоможуть розвіяти всі сумніви стосовно стилю оверсайз. Поїхали!

 Довгі светри оверсайз на зиму – модні поради експертів!

Про стиль оверсайз Ви чули неодноразово. Це про свободу, легкість у пересуванні та максимальний комфорт. Ще довго він дивуватиме модними новинками жінок, які крокують в ногу зі світовими трендами. Він універсальний, але й надзвичайно вибагливий. Щоб зрозуміти, як не потонути в об’ємних речах, читайте нашу статтю. Отож, одяг в стилі оверсайз допоможе Вам залишатись в тренді, лише при правильній стилізації. Не варто нехтувати порадами модних експертів, адже саме вони найкраще знають головні лайфхаки довершеного образу. Жіночі довгі светри оверсайз на зиму користуються шаленою популярністю у зимовому гардеробі. Вони з легкістю доповнять образи в різних стилях, але й мають ряд уваг. Варто пам’ятати, що об’ємний верх найкраще поєднувати з завуженим низом. Таким чином Ви збережете гармонію силуету. 

Не забувайте про аксесуари. Наприклад, жіночий ремінь допоможе підкреслити осину талію та збалансувати образ. Також светри оверсайз стильно виглядають у образах заправленими спереді. Лише один кінець светра, що заховався в брюки додасть родзинки Вашому образу. Стильні довгі светри оверсайз на зиму можуть містити широку горловину та асиметричний низ. Такі моделі у цьому сезоні є надзвичайно актуальними. Високий комір не лише зігріває у вітряну погоду, але й візуально виділяє шию, приховує широкі плечі та об’ємний бюст. Не забувайте, що оверсайз – це вбрання більше максимально на два розміри. Інші мішкуваті фасони – це не що інше як завеликий одяг, про який варто забути!

Асиметричний светр оверсайз голубого кольору в поєднанні з чорними штанами та голубим беретом
Довгі светри оверсайз на зиму – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Актуальні моделі светрів, які неодмінно зігріють Вас цієї зими!

Одяг оверсайз у цьому сезоні на вершині популярності. Все тому, що в активному ритмі життя так не вистачає максимального комфорту. Ми звикли до певних стандартів, які були актуальними ще кілька років тому. Сьогодні мода позиціонує свободу та індивідуальність. Якщо Вам хочеться одягнути довгий светр на роботу чи навчання  – будь ласка. Звичайно, якщо Вам дозволяє дрес-код і не має чітких правил, щодо зовнішнього вигляду. Варто пам’ятати, що не лише пошиття та стильний дизайн відіграють важливу роль при виборі довгих светрів на зиму. Ключове значення становить матеріал, який повинен бути високої якості, приємним до тіла та без жодних естетичних дефектів. Давайте переглянемо, які актуальні довгі светри оверсайз на зиму повинні бути у Вашому гардеробі:

  • трикотажні довгі светри оверсайз на зиму

Трикотаж вже кілька років поспіль приваблює своєю універсальністю. Саме його ми часто зустрічаємо у осінньо-зимових колекціях відомих дизайнерів. Трикотажні довгі светри оверсайз можуть використовуватись яку самостійно, так і в різноманітних поєднаннях. Наприклад, у стилізаціях з легінсами вони цілком можуть відігравати роль туніки або ж короткої сукні. Такі светри характеризуються високою зносостійкістю та є надзвичайно приємними до тіла. Головний маст хев цього сезону!

  • в’язані довгі светри оверсайз на зиму

В’язаний одяг завжди залишатиметься актуальним у холодний період року. Це невід’ємна складова затишку та тепла. Тому такі довгі светри просто знахідка для теплолюбних жінок, які прагнуть залишатись на висоті навіть у об’ємних і багатошарових стилізаціях. Варто пам’ятати, що в’язка буває різною: щільною або ж навпаки вільною. Вона відповідає різним нормам температури, тому при складанні майбутнього образу враховуйте цю деталь. 

  • шерстяні довгі светри оверсайз на зиму

Ще один матеріал, який чудово зберігає тепло. Шерстяні довгі светри – ідеальне рішення для суворої зими. Тому, якщо Ви прихильниця натуральних тканин, тоді ця модель саме для Вас! У складі цього матеріалу лише натуральні компоненти, які вимагають особливого догляду. Довгі моделі можна носити по-різному, не переймаючись про мінусову температуру за вікном.

Довгі светри оверсайз на зиму, як стилізувати у цьому сезоні!

Довгі светри оверсайз характеризуються універсальністю та практичністю. Їх часто можна зустріти у комбінаціях зі шкіряними штанами чи легінсами, улюбленими джинсами та навіть тканинними брюками. Для створення повсякденного образу не забувайте про завужений, базовий низ. Це можуть бути як і однотонні, так і принтовані моделі, які гармонійно поєднуються зі светрами у кольоровій гамі. Додайте до Вашого образу високі козаки чи масивні челсі. Такі брутальні моделі взуття зроблять Ваш образ оригінальним і рішучим. Якщо ж сьогодні Вам хочеться виділитись, не забувайте про корсети. Це чудовий варіант для жінок, які потребують стильних акцентів. Саме таке доповнення не залишить нікого байдужим. Не забувайте про хутряні жилети та шкіряні косухи. Адже саме вони найбільше полюбляють стилізації у стилі оверсайз.

Час для покупок!

Сьогодні без покупок онлайн неможливо обійтись. Саме вони приваблюють користувачів значною економією часу та коштів. Часті кешбеки, знижки та тематичні акції спокушають покупців повертатись знову та знову. Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua – це широкий вибір стильного та трендового вбрання за доступними цінами. Ми невпинно слідкуємо за модними тенденціями та обожнюємо збагачувати ними наш асортимент. Дешеві довгі светри оверсайз на зиму Ви з легкістю знайдете на нашому сайті eButik.com.ua. Висока якість і цікавий дизайн привернуть увагу навіть найвибагливіших модниць. Не вірите, переконайтесь самі!

Перегляньте також: Кардиган в стилі бохо – чим відрізняється і як його стилізувати?

Подивіться ще: Жіночі сумки – наймодніші моделі