Довгі светри з ґудзиками – новинка цього сезону!

Довгі светри з ґудзиками – новинка цього сезону!

Зимовий сезон в розпалі, а Ви ще досі в пошуку затишного вбрання? Довгі светри з ґудзиками – повинні бути у Вашому гардеробі. Не варто зволікати над вибором своєї омріяної моделі, адже у нашому інтернет-магазині на Вас чекає велике різноманіття светрів. Лише погляньте на це чудове поєднання стилю та затишку. Довгі фасони та оригінальні ґудзики – знахідка зимового сезону. Наважтесь на модні експерименти та додайте кольору в свій гардероб, вибираючи кольорові моделі светрів.

Довгі светри з ґудзиками – маст хев на зиму!

Улюблену частину жіночого гардеробу на зиму складають вони, затишні светри. Справді, більшість із нас не уявляють свого життя без них. Адже у період холодного сезону взагалі не хочеться думати про легкі блузки чи футболки. Кожне вбрання відповідає певному сезону. Є речі універсальні, а є виключно сезонні. Жіночі светри важко віднести до останніх, їх з легкістю можна знайти як і у весняному, так і осінньому образах. Це значно підвищує їхню популярність, тому дизайнери не зупиняються на досягнутому. До коротких моделей ми звикли, а довгі фасони викликають більше захоплення. Довгі светри з ґудзиками презентують особливий рівень затишку. Якщо ж це в‘язані моделі, то з ними гарантовано не хочеться розлучатись. Переконайтесь у цьому самі! А ще довжина чудово видовжує силует, приховує дрібні недоліки та руйнує встановлені стандарти. 

Довгі светри можуть виконувати роль не лише теплого доповнення, але й верхнього вбрання. Ґудзики допомагають регулювати комфортну для тіла температуру, тому не варто перейматись якщо Ви одягнулися занадто тепло. В будь-якому разі такі светри можна використати у ролі накидки. Стильні довгі светри з ґудзиками дивують нестандартними модними рішеннями. Тут йдеться про дизайн. Якщо ж вибирати між однотонними чи моделями в принт, тоді варто відштовхнутись від особистих уподобань. Однотонні светри у свою чергу приваблюють простотою та насиченим кольором. А довгі светри з ґудзиками в принт допоможуть виділити свій індивідуальний стиль. Вибір за Вами!

Довгий светр з ґудзиками чорного кольору в поєднанні з коротким топом і велосипедками чорного кольору
Довгі светри з ґудзиками – актуальні фасони на eButik.pl!

Як правильно стилізувати довгі светри?

Ми перейшли до досить цікавої теми, адже дізнатись про стильні поєднання прагне кожна з нас. У цьому році жінки почали більше приділяти уваги стилю, трендам і надивленості. Останній пункт допомагає розвивати власну фантазію та не помилитись з вибором, купуючи ту чи іншу модель одягу. Адже часто ми не замислюємось, який образ можемо скласти з новою річчю. Сьогодні ми поговоримо про стильні поєднання з довгими светрами в головній ролі. Наші експерти поділяться цікавими лайфхаками, як вибрати правильну модель. А також допоможуть кожній відчути себе по-новому. Актуальні довгі светри з ґудзиками є доволі цікавими у щоденних образах. Вони передають особливий характер тепла та затишку, а ще стильно виглядають у простих рішеннях. Про їх універсальність ми згадували неодноразово. Справді довгі светри створять стильну комбінацію не лише з базовими моделями гардеробу, але й сукнями чи жіночими костюмами. У цьому сезоні зима повинна бути стильною! Не бійтесь поєднувати довгі светри зі спортивними костюмами. Поєднання класики та спорту давно в моді. Пограйте з кольорами. Якщо Ви любите сміливі рішення обирайте принтовані светри та яскраві кольори. 

Жіночі довгі светри з ґудзиками також стильно виглядають зі шкіряним одягом. Це можуть бути легінси чи джогери, які варто доповнити однотонним лонгслівом. Додайте затишні комплекти і все за лічені хвилини Ви виглядатимете зручно, а головне стильно. Довгі светри з ґудзиками обожнюють жіночі сукні. Таке рішення в делікатний спосіб підкреслить Вашу жіночність. Про такі поєднання не варто забувати, створюючи образи для роботи, навчання чи сімейних святкувань. Навіть особливі події не зіпсує це затишне вбрання. Про комбінації з джинсами та в‘язаними светрами Ви чули неодноразово, варто лише звернути увагу на розширені моделі джинсових штанів. Кльош, широкі та прямі штанки сьогодні на вершині популярності. Щодо вибору, завжди зважайте на особисті уподобання, Ваш стиль і смак. Адже саме Ви творець свого образу!

Довгі светри з ґудзиками – дизайн має значення!

Цього року модні покази просто переповненні яскравими кольорами та сміливими рішеннями. Все більше жінок прагнуть відійти від базових стандартів і наважитись на стильні експерименти. Гра текстур, кольорів і візерунків захоплює подих. Особливо стильно вони виглядають на трикотажних виробах. Тому довгі светри стануть чудовою нагодою для знайомства зі сміливими образами. Все більше уваги ми приділяємо зовнішньому вигляду. Якщо ж Ви остаточно вирішили обрати принт, тоді клітинка, смужки, зигзаги та абстракція стануть Вам у нагоді. Для більш сміливіших дівчат експерти пропонують тай-дай чи омбре. Аплікації та написи варто залишити у минулому. Адже сьогодні мода схильна до кольору та візерунків. Цікаво доповнити образ допоможуть ґудзики. На них мало хто звертає увагу, проте дарма. З ними можна комбінувати безліч аксесуарів, щоб ще більше виділитись серед сірої буденності. Від класичних відтінків категорично не варто відмовлятись. Білий, молочний та бежевий кольора не збираються втрачати власні позиції. Тому обираючи їх, Ви також будете в тренді! 

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl пропонує широкий асортимент стильного вбрання за доступними цінами. Про різноманіття моделей та кольорів говорити не варто, адже, переглядаючи наші товари, Ви гарантовано знайдете щось для себе. Дешеві довгі светри з ґудзиками також доступні на нашому сайті. Йдеться не лише про якісні фасони, але й трендові рішення. Ми щодня оновлюємо асортимент гарячими новинками, оскільки прагнемо задовольнити потреби кожної з Вас. Все більше жінок прагнуть крокувати в ногу з модними тенденціями. З нами це можливо! Поспішіть на покупки в eButik.pl вже сьогодні.

Читайте більше: Жіночі еко-шуби – тренд зимового сезону!

Перегляньте також: Білий колір у зимових стилізаціях – виділяйся стилем!