Довгі пухові куртки на зиму – як вибрати ідеальну модель?

Довгі пухові куртки на зиму – як вибрати ідеальну модель?

Холодний сезон не за горами, тому варто подбати про довгі пухові куртки на зиму! Без них неможливо обійтись справжнім поціновувачам тепла і затишку. Якщо ж Ви обожнюєте довгі фасони курток, тоді потрапили у правильне місце. Лише довгі моделі з легкістю зігріють Вас цієї зими та допоможуть створити стильні образи за кілька хвилин. Обирайте серед різноманіття свою улюблену модель і насолоджуйтесь максимальним комфортом. Ще досі не знаєте, яку модель вибрати? Тоді, ця стаття саме для Вас!

Довгі пухові куртки на зиму – чому їх варто мати в своєму гардеробі?

Кожного сезону наш гардероб зазнає кардинальних змін. Ми часто змінюємо вбрання відповідно до погоди за вікном. Холодна пора вимагає ретельних рішень. Стильні футболки та короткі шорти повинні відійти на задній план, тому що у центрі уваги довгі пухові куртки на зиму. Саме без них важко уявити зимовий гардероб. Поціновувачі затишку та тепла з нами погодяться. Адже пухові моделі – це про надійний захист, легкість і максимальний комфорт! Давайте детальніше поговоримо про наповнення. Пух буває натуральним або синтетичним, тому жінкам схильних до алергічних реакцій не варто перейматись. Саме він надзвичайно стійкий до холоду, незважаючи на походження. Проте слід пам’ятати про правильний догляд. Не всі моделі можна прати у пральній машині. Наші стилісти радять звертатися до послуг хімчистки, щоб не зіпсувати зовнішній вигляд виробу. 

Стильні довгі пухові куртки на зиму налічують велику кількість моделей у різних кольорових рішеннях і дизайні. Це можуть бути блискучі моделі, стьобані, з матової плащовки та куртки в принти. Також неможливо обійтись без затишних капюшонів, високого коміра та манжетів. Звертайте увагу на наявність замка і додаткових ґудзиків, таке рішення допоможе зберегти тепло. У цьому сезоні не варто боятись яскравих кольорових рішень. Інститут кольору Pantone у зимовій палітрі пропонує безліч яскравих кольорів, які гарантовано виділять Вас з натовпу. Принтовані куртки на зиму також користуються шаленою популярністю. Про базові довгі пухові куртки на зиму не варто забувати, адже це класика зимового гардеробу.

Довга куртка на зиму з капюшоном чорного кольору в поєднанні з чорними штанами та кофтою
Довгі пухові куртки на зиму – актуальні фасони на eButik.com.ua!

Перегляд моделей, які лідирують у цьому сезоні!

Про пухові куртки знали далеко не всі. Колись вони виготовлялися виключно для спортсменів, котрі займались біатлоном, катанням на лижах чи сноуборді. Згодом модні дизайнери по достоїнству оцінили затишні фасони та вирішили запровадити подібні моделі для звичайних людей. Це був чудовий внесок у світ моди. Сьогодні різноманіття фасонів довгих курток просто вражає, тому кожна модниця гарантовано знайде щось для себе. Не варто перейматись про затишок і легкість. Саме пухові куртки створені для щоденного використання. Давайте переглянемо популярні моделі цього сезону:

  • довгі пухові куртки на зиму оверсайз

Про розмір оверсайз сьогодні знає чи не найменша модниця. Це стильний вибір для любителів свободи та стилю. Саме такі пухові куртки ідеально поєднуються у багатошарових поєднаннях і найголовніше не викликають жодного дискомфорту. Довгі куртки оверсайз користуються популярністю серед жінок, котрі не на сто відсотків впевнені у своїй фігурі. Даний фасон ідеально приховає недоліки та додасть впевненості.

  • довгі пухові куртки на зиму з асиметричним низом

Асиметрія у цьому сезоні підкорює з новою силою. Саме асиметричний низ робить виріб цікавішим і також допомагає приховати певні недосконалості фігури. Довгі куртки надзвичайно стильно виглядають у даному пошитті та найбільше подобаються жінкам, які впевнено крокують в ногу з модними тенденціями. Якщо ж Ви любите неординарні поєднання – ця модель саме для Вас!

  • пухові куртки на зиму на запах

Куртки на запах у цьому сезоні лідирують серед звичайних моделей. Їм часто притаманний високий комір, який ідеально вкладається на грудях. Проте такі моделі потребують додаткового утеплення, а саме: широких шарфів, хомутів чи просто одягу з високою горловиною.

  • пухові куртки на зиму з капюшоном

Універсальна модель, яка повинна бути у гардеробі кожної. Адже капюшон – це надійний захист від морязяного вітру та чудовий помічник для жінок, котрі не люблять носити головні убори. Обирайте фасони зі знімним капюшоном, щоб змінювати свій щоденний вигляд.

Довгі пухові куртки на зиму – які кольори вибрати цієї зими?

Зимовий період по справжньому особливий для кожного з нас. Святкова атмосфера підкорює відчуттям радості та надії. Тому, стилісти радять звернути увагу на кольорові зимові куртки. Це можуть бути як і яскраві, так і пастельні відтінки. Все залежить від особистих уподобань і характеру. Сміливі жінки не зважають на надмірну увагу зі сторони оточуючих, тому без вагань обирають кольорові фасони. У цьому сезоні слід звернути особливу увагу на насичений синій, зелений, жовтий, червоний та на колір фуксія. Для любителів класичних рішень підійдуть персикові, м’ятні, хакі, темно-сині, світло-сірі, молочні, бежеві та чорні кольори. Саме їх Ви з легкістю можете доповнити яскравими аксесуарами, які допоможуть підкреслити Вашу індивідуальність. Пам’ятайте, Ви самі створюєте власний стиль.

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua презентує широкий асортимент стильного вбрання за доступними цінами. Саме у нас Ви знайдете трендові новинки, які гарантовано сподобаються кожній модниці. Ми цінуємо кожного клієнта, тому дивуємо щоденними знижками та тематичними акціями. Дешеві довгі пухові куртки на зиму також доступні на нашому сайті. Це поєднання стилю та високої якості допоможе виглядати на всі сто цієї зими. Отож, не зволікайте, а поспішайте на онлайн-шопінг в eButik.com.ua вже сьогодні!

Читайте ще: Короткі зимові куртки – з чим їх носити?

Подивіться також: Трикотажні сукні з гольфом – будь стильною навіть у морозяні дні!