Довгі пухові жилети – огляд моделей на зиму!

Довгі пухові жилети – огляд моделей на зиму!

Настання зимового сезону символізує кардинальні зміни в гардеробі. Демісезонні куртки чи легкі пальта варто залишити до весни, а вирушити на пошуки затишних моделей одягу. Якщо Ви хочете урізноманітнити свій гардероб, тоді довгі пухові жилети – ідеальне рішення! Вони не подібні до звичайних фасонів верхнього одягу, оскільки характеризуються відсутністю рукава. Такі моделі гарантовано підкорять Ваше серце комфортом, легкістю та максимальною зручністю. Переконайтесь у цьому самі!

Довгі пухові жилети – стильний вибір цього сезону!

Про них Ви чули неодноразово. Колись саме жилети відносились до частини спортивного гардеробу. Їх з успіхом носили спортсмени чи представники сильної статті. У жіночих шафах вони з‘являлись рідко, а про стильні комбінації навіть і не йшлося. Проте мода змінюється. Щось відходить в забуття, а щось набирає обертів популярності. Довгі пухові жилети – новинка цього сезону! Нам важко уявити зимові образи без багатошарових комбінацій. Адже таким чином ми виборюємо тепло і затишок. Жіночі пухові жилети не вимагають додаткової презентації, оскільки ідеально вписуються у стиль повсякденних образів. Не варто зупинятись на комбінаціях для відпочинку, активних і тривалих прогулянок. Наважтесь поєднати їх з улюбленими в‘язаними светрами, трикотажними сукнями та бавовняними костюмами. Доповнюйте образ затишними і яскравими аксесуарами у вигляді плюшевих сумок, в‘язаних комплектів і панам букле.

Як стильно виглядають базові довгі пухові жилети з трикотажними виробами! Вони ідеально вписуються у стилістику стриманості та хорошого смаку. Однотонні моделі підкреслюють усю універсальність виробів. Адже краса в простоті. У свою чергу стильні довгі пухові жилети неможливо уявити без оригінального дизайну. Принти, візерунки, тай-дай, омбре, написи та нашивки – хіти цього сезону. Пам‘ятайте також про колір. Саме він має значення! Особливо яскраві моделі б‘ють усі рекорди продажу, оскільки в найпростіший спосіб допомагають виділити Вашу індивідуальність.

Довгий пуховий жилет світло-сірого кольору в поєднанні з білим лонгслівом і чорними штанами
Довгі пухові жилети – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Перегляд моделей на зиму!

Мабуть, ця частина статті є найулюбленішою для кожної з Вас. Саме у ній ми презентуємо актуальні фасони цього сезону, які просто повинні бути у Вашому гардеробі. Сьогодні жіночі довгі пухові жилети захопили модний олімп. Вони все частіше з‘являються у стильних вуличних комбінаціях. Не викликають подиву та здивування, а навпаки приваблюють оригінальністю та легкістю. Пухові жилети просто маст хев цієї зими. Вони не лише здатні створити теплі та затишні образи всього лише за кілька хвилин, але й виділити Вашу особливість. Яка проявляється у любові до розслаблених і вільних фасонів одягу. Давайте переглянемо, які моделі у трендах цієї зими!

  • довгі пухові жилети з капюшоном

Капюшон повинен бути в гардеробі цієї зими, а якщо ще він доповнює улюблений пуховий жилет, тоді це найкраще поєднання! Саме такі жилети з легкістю захистять Вас під час несприятливих погодних умов, що вважається доволі частим явищем під час зимового сезону. Довгі моделі з капюшоном є надзвичайно практичними. А тим більше для жінок, яким просто необхідний додатковий об‘єм у верхній частині тіла. 

  • довгі пухові жилети з поясом

Підкреслити талію прагне чи не кожна жінка. Адже якщо є чим похвалитись, навіщо це приховувати. Жилети з поясом доволі популярні у цьому сезоні. Вони ідеально поєднуються з завуженими штанами, високими джогерами та бавовняними легінсами. Обожнюють светри з високою горловиною та широкими рукавами. Для різноманітності Ви можете додати довгі шарфи чи жіночі панами, які створять цікаві акценти у Вашому щоденному образі. 

  • пухові жилети прямого крою

Прямий крій – чудовий спосіб приховати недоліки. Але не в кожному випадку. Такі довгі жилети пасують не всім. Найкраще такі фасони виглядають на високих і струнких жінках. Їх можна поєднувати з базовими костюмами, трикотажними чи велюровими виробами, а також жіночими гольфами. 

  • пухові жилети оверсайз

Оверсайз – улюблений фасон багатьох жінок вже кілька сезонів поспіль. Про нього неможливо забути, оскільки саме він вдало підходить для повсякденних комбінацій. Жилети оверсайз ідеально приховають дрібні недосконалості фігури та гарантовано додадуть впевненості в собі.

Довгі пухові жилети: який колір вибрати?

Якщо з фасоном вирішено, варто поспішити обрати дизайн. Зимові довгі пухові жилети – це частина верхнього одягу, яка в першу чергу привертатиме увагу оточуючих. Головний акцент повинен бути на дизайні! Якщо ж у цьому сезоні ми наважуємось на яскраві відтінки, тоді не варто зволікати. Вибирайте сині, зелені, червоні та рожеві моделі, які гарантовано привернуть увагу оточуючих. Однотонні жилети видаються не цікавими? Тоді принти прийдуть Вам на допомогу. Гусяча лапка, тай-дай, омбре, клітинка та інші візерунки – те, що потрібно саме для Вас. Якщо ж надмірна увага Вам не до душі, базові відтінки також лідирують у цьому сезоні. Адже без основи, важко створити стильні поєднання. Стримані образи виділяють молочний, бежевий, сірий та чорний кольори. Вони і надалі залишаються фаворитами серед любителів класичних рішень. 

Час для покупок!

Зимовий сезон – це про стильні та затишні покупки. А також довгі черги та відсутність омріяних фасонів. Ми знаємо, як вирішити цю проблему! Інтернет-магазин одягу eButik.pl – це місце вигідного шопінгу в мережі. Широкий асортимент трендового вбрання приємно Вас здивує. Саме у нас Ви знайдете найгарячіші новинки цього сезону. Ми подбали, про доступність, тому дешеві довгі пухові жилети чекають саме на Вас. Висока якість, різноманіття фасонів і цікавий дизайн приємно здивують навіть найвибагливіших красунь. Ще досі вагаєтесь, тоді поспішіть на шопінг в eButik.pl! Адже у нас мрії стають реальністю!

Читайте: Блакитне довге пальто оверсайз – виділяйся цієї зими!

Дізнайтесь більше: Жіночі велюрові сукні – якому типу фігури пасують?