Довгі накидки – як правильно стилізувати на щодень?

Довгі накидки – як правильно стилізувати на щодень?

Існують такі речі, які несподівано з‘являються та затримуються у наших гардеробах надовго. Про що сьогодні йтиме мова? Сьогодні ми поговоримо про довгі накидки. Ця річ точно заполонить Ваше серце з перших хвилин! Вона приємно здивує Вас своєю функціональністю та легко стане справжньою есенцією Вашого гардеробу! Ви боїтесь, що не знатимете, як поєднувати накидку з одягом? Наша команда із задоволенням розповість Вам усі секрети для створення вдалого образу. 

Елегантні довгі накидки: легендарне повернення 

Жіночі довгі накидки трохи нагадують пончо. Проте вони мають два отвори для рук. І в пончо є отвір для голови. А ось накидку ми одягаємо як кардиган. Накидка додає певного шарму образу і виглядає набагато ефектніше, аніж пончо. Цей елемент гардеробу додасть Вашому образу шарму та витонченості. Такий елемент гардеробу – не новинка у світі моди. Так, про цю річ забули на певний час. Проте у цьому сезоні ми спостерігаємо за її феєричним поверненням на терени моди. Від неї віє легкими мотивами ретро стилю та класичними канонами жіночності. Проте це не робить накидку менш стильною. Для виготовлення довгих накидок використовують найрізноманітніші матеріали: твід, хутро, шкіру, шерсть і мереживо. Накидки можуть бути різного фасону. Також варіюється їх довжина. Восени така річ буде актуальною як ніколи! Адже так приємно закутатись у щось ніжне та тепле. Та і у прохолодний день додатковий шар одягу ніколи не буде зайвим! Така річ точно повинна опинитись у Вашому гардеробі! Особливо, якщо Ви завжди слідкуєте за модними трендами та не бажаєте відставати від них! 

Довга накидка у візерунок біло-бежевого кольору в поєднанні з чорними штанами та лонгслівом
Довга накидка – трендові фасони знайдете на eButik.com.ua!

Актуальні довгі накидки: огляд моделей 

У цьому році дизайнери вирішили нас потішити широким різноманіттям стильних накидок. Тому кожна красуня здатна відшукати свій ідеальний варіант:

  • літня довга накидка

Така річ просто незамінна для відпочинку на березі моря чи океану. Вона якнайкраще підкреслить всі переваги Вашої фігури та допоможе приховати незначні недоліки. Це чудова альтернатива літній сукні та парео. Отож, якщо Ви збираєтесь на пляж, то не забудьте прихопити з собою цю річ!

  • легка накидка

Накидка-плащ врятує Вас у прохолодний осінній день. Вона захистить від дощу та вітру. І стане непоганим доповнення до Вашого осіннього образу.

  • накидка на сукні

Відмінний варіант для доповнення вечірнього образу. Накидка додасть своєрідного шарму та елегантності образу. 

  • в‘язані та трикотажні накидки 

Ажурна накидка зігріває Вас та додасть вишуканості образу. Трикотажний варіант ідеальний вибір для зими. Така річ – це справжня есенція Вашого осіннього гардеробу. 

  • накидка-светр

Стильне та оригінальне рішення для прохолодної осені та зими. Такий фасон трохи нагадує пончо. Проте така річ потішить Вас своїм комфортом.

Як носити довгі накидки?

Довга накидка з китицями – досить унікальна річ для особливих випадків. Її точно не варто використовувати для створення casual образів. Адже у такому стилі вона не буде доречною. Таку річ тримають для особливих заходів. Її можна класно поєднати з лаконічним топом та спідницею-олівець або з шовковою сукнею. Ви збираєтесь на море? Тоді не забудьте прихопити літню накидку! Вона якнайкраще доповнить Ваш образ для відпочинку на пляжі! Пляжний варіант також буде вдало поєднуватись з вбранням з деніму. 

Монохромна модель буде вдало виглядати на жінці з контрастною зовнішністю і в поєднанні з великими аксесуарами. Біла довга накидка – ідеальний варіант для будь-якої події. Тому вона користується найбільшою популярністю серед жінок. Така річ добре виглядає як з купальником, так і з вбранням у стилі casual. Накидка буде доповнювати яскраві кольори Вашого образу. Навіть у повсякденний образ така річ додасть богемності та ніжності. А ось декоровані накидки та яскраві варіанти ми рекомендуємо використовувати лише для довершення образів для гучних вечірок. 

Довгі накидки на осінь: переваги 

Ця річ вже доволі забута. А все нове – це давно забуте старе. Жінки з обережністю ставляться до нових трендів. Проте усім хочеться виглядати стильно та неперевершено. Красуні виділяють наступні переваги накидок:

  • хороший вибір моделей 

Дійсно, у цьому році ми здатні обирати серед широкого різноманіття варіантів. І жінка будь-якого віку знайде щось для себе. 

  • можливість приховати недоліки фігури

Не усі ми ідеальні. І в кожного з нас є щось у фігурі, що нас не влаштовує. В такі моменти саме такі речі рятують від комплексів. В’язані довгі накидки допоможуть підкреслити красу Вашої фігури та приховають недоліки.

  • комфорт

Ще ні одна людина в здоровому глузді не відмовилась від комфорту. Ця річ дарує справжню насолоду та почуття затишку. А такі відчуття особливо актуальні восени та взимку. 

  • універсальність 

Ця річ відмінно впишеться у будь-який образ! Накидка дозволить Вам зробити образи різноманітними та цікавішими. Перед покупкою варто обрати правильний розмір. Не купуйте мішкувату річ, адже так Ви додасте небажаного обсягу. 

Настав час для шопінгу! 

Ви бажаєте придбати дешеві довгі накидки? Не варто стримувати свої бажання! Отож, настав час створити неперевершений осінній образ! А де можна швидко та якісно придбати необхідні речі? Наш інтернет-магазин eButik.com.ua зможе Вам допомогти! Ми надаємо перевагу демократичним цінам. Адже кожна людина варта лише найкращого. Тому ми вкладаємо всі наші сили в здорове поєднання високої якості та низької ціни. З нами Ви можете забути про приголомшливі ціни та черги. Наша команда активно слідкує за тенденціями зі світу моди. Ми обожнюємо дарувати жінкам щастя шляхом якісних матеріалів та низьких цін. Більше не потрібно шукати стильні речі у торгових центрах. А про черги на касах Ви можете з полегшенням забути! З нашим інтернет-магазином eButik.com.ua Ви придбаєте ідеальний одяг лише за декілька простих кліків. Також ми рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних жіночих топів. Будьте неперевершеними щодня! Адже кожен заслуговує одягатись стильно! Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Перегляньте: Принт в клітинку – чи вартий уваги цієї осені!

Прочитайте: Тканинні сукні на осінь – найпопулярніші кольори та фасони