Довгі кофти – які моделі варто вибрати?

Довгі кофти – які моделі варто вибрати?

Довгі фасади набагато краще захищають наше тіло від холоду і холоду, ніж короткі моделі. Сьогодні ми підготували для вас цікаві моделі довгих светрів і кардиганів. Перевірте обов’язково і знайдіть для себе ідеальну модель.

Які кардигани і светри вибрати?

теплий светри з довгими бобами відмінно корисні в холодну погоду перехідні періоди між сезонами, осінню і зимою. На які фасади варто звернути увагу? Спочатку необхідно розглянути, віддаємо перевагу ми довгі моделі до середини стегна або більше нам підходить довжина максі, коли одяг доходить майже до щиколоток. Другий важливий аспект — крій — чи віддаємо перевагу одязі, одягненому головою або розстебнутому? Також варто враховувати і колір светра. Універсальними є такі відтінки, як білий, чорний, сірий або гранатовий — вони неодмінно підійдуть до всіх кольорів. В осінньо-зимову ауру також відмінно підійдуть моделі коричневого, бежевого, червоного (бордового!) і в темних відтінках зеленого. Якщо ви хочете зламати нудьгу і додати свою колірну укладку, варто зробити вибір на інтенсивних кольорах — кобальту, фуксії або оранжевого. Ви б віддали перевагу більш приглухим відтінкам? Хорошим вибором стануть пастельні кольори, такі як синій, світло-рожевий, м’ятний або бузковий.

Довгі кофти для осінньо-зимового сезону

Ми любимо класичні зв’язки, тому ми хотіли б вибрати синій светри з малюнком джгута. Одяг буде відмінно працювати в наборі з чорними легінсами. Також добре виглядають фасади вкраплені мерехтливими нитками або виконані з меланжевих тканин. Асиметричні великі светри — короткий спереду, і довгий ззаду. Такі моделі добре виглядають з зав’язаними рукавами або мереживними вирізом. Відповідні останнім тенденціям довгі светри z ozdobnymi wycięciami na ramionach. Strzałem w dziesiątkę są także modele z wstawkami z futerka.

modne kardigany swetry maxi
Długie swetry – sklep ebutik.pl

Модні кардигани

Що стосується моделей кардиганів у нас є кілька їх видів. На наш смак у нас дуже багато пастельних кардигани з широкими зварними швами. Вони відмінно виглядатимуть як на джинсах в повсякденній укладанні, так і на сукнях для відмінного виходу. Класичний вигляд також модні кардигани розділити на три частини в різні кольори. Прекрасні моделі в плед, смужки або геометричні мотиви. У цьому сезоні особливо варто робити ставки на фасади в горох. Модним прикрасою є також бахрома, вставки з інших матеріалів або кольорові стрічкові черв’яки. Нам дуже сподобалося кардиган в різних відтінках синього з численними стрічками і різнобарвною моделлю з великими кишенями.

Кофти максі

Гламурним доповненням до багатьох укладок стане светри максі. Деякі з них доходять до середини ікри, інші аж до щиколоток. Кардигани максі відмінно підкреслить навіть найпростішу укладку. Ми можемо вибрати з одноманітних моделей, меланжевих моделей або в візерунках. У вашому гардеробі варто мати хоча б один чорний і сірий кардиган. Вони також добре виглядають светри максі в абстрактних візерунках, що нагадують геометричні мотиви. Довгі кофти За коліном, поставлений через голову, відмінно працює як альтернатива суконь в холодну погоду.