Довгі кофти з капюшоном - стильні моделі на eButik.com.ua!

жіночі кофти з капюшоном

Довгі кофти з капюшоном – затишні моделі цієї осені!

By tetiana

September 30, 2021

Ця осінь буде по-особливому красива. Шукаєте щось затишне та комфортне? Довгі кофти з капюшоном – це справжня есенція для Вашого гардеробу! Ви закохаєтесь у ці кофти з першого погляду. Ми переконані, Ви не захочете з ними розлучатись ані на секунду! Ви ще до сих пір не придбали цю стильну річ? Тоді наша команда із задоволенням допоможе Вам обрати найкращу модель! Отож, розпочнемо!

Зручні довгі кофти з капюшоном: переваги та особливості

Раніше ми асоціювали теплі довгі кофти з капюшоном лише зі спортивним стилем. Ця річ користувалась шаленою популярністю серед жінок, які обожнюють спортивний та активний стиль життя. Адже така кофта не обмежує Вас у рухах. Тому такий комфортний одяг жінки використовували для занять спортом. Проте ми обожнюємо комфорт та не хочемо від нього відмовлятись у повсякденному житті. Тому трендові довгі кофти з капюшоном увірвались у наше життя та вирішили залишитись тут надовго. Ми можемо поєднувати їх не лише зі спортивними штанами. Дозвольте собі відійти від звичних рамок. Як на рахунок стильного поєднання зі спідницею? Ви навіть не уявляєте, яку кількість стильних образів Ви здатні створити зі зручною кофтою. Кофта повинна добре сидіти на Вашій фігурі. Це допоможе Вам підкреслити всі переваги Вашого тіла та приховати певні недоліки. Для холодної пори року розгляньте утеплені моделі. Вони чудово впораються з холодним осіннім вечором. Отож, якщо Ви обожнюєте комфорт, то ця річ точно повинна з‘явитись у Вашому гардеробі! 

Довгі кофти з капюшоном – трендові фасони на eButik.com.ua!

Як носити довгі кофти з капюшоном ?

Цю річ ми сміливо можемо назвати базовим предметом жіночого гардеробу. Адже вона легко комбінується з будь-яким речами. Проте потрібно розуміти, як та з чим комбінувати таку кофту. Адже створити вдалий образ іноді буває не так просто. Проте ми із задоволенням розповімо Вам усі секрети! Сьогодні ми можемо дозволити собі носити базові довгі кофти з капюшоном не лише з джинсами. Поєднуйте їх зі спідницями, класичними брюками та навіть з зухвалими міні-спідницями. Бажаєте створити багатошаровий образ? Потрібно знати певні секрети. Наприклад, поєднайте таку кофту з тонкою облягаючою водолазкою та базовою сукнею. Проте образи в стилі casual створити простіше простого. Наприклад, таку кофту Ви можете поєднати з прямими джинсами, футболкою або лонгслівом та яскравими кросівками. Також Ви можете поєднати таку кофту з брюками прямого крою та лоферами. Доповніть свій образ стильною сумкою крос-боді. Вона допоможе Вам завжди тримати все необхідне під рукою. Спробуйте створити романтичний образ у поєднанні з плісерованою спідницею та базовими кросівками білого кольору. 

Стильні довгі кофти з капюшоном: тема кольору

Чорні довгі кофти з капюшоном – звучить банально, чи не так? Забудьте про чорний колір раз і назавжди. Ми пропонуємо Вам зануритись у цікавий світ кольорів. Ви прихильник базових кольорів? Тоді ми рекомендуємо Вам звернути увагу на коричневий, бордовий, синій та зелений. Ці кольори вважаються не менш практичними, аніж чорний. Проте з ними Ви матимете можливість створити значно цікавіші образи. Кофти з капюшоном не втрачають своєї популярності впродовж багатьох років серед жінок будь-якого віку. Тому дизайнери щороку урізноманітнюють палітру. Бежевий, сірий, молочний, рожевий, фісташковий, жовтий, блакитний – серед цих відтінків Ви точно здатні обрати ідеальний для себе варіант. Зверніть увагу на модель у білому кольорі. Білий – один з найтрендовіших кольорів цього сезону. Спробуйте і Ви створити стильний образ з актуальним білим. Також у цьому сезоні популярністю користуються принтовані моделі. Смужка, флористичні та анімалістичні мотиви, клітинка та абстракції – оберіть свій принт! Кофта з принтом легко стане акцентною деталлю Вашого образу. 

Якісні довгі кофти з капюшоном: як вибрати

Обираючи актуальні довгі кофти з капюшоном, Вам потрібно відштовхуватись від особливостей Вашої фігури. Ви струнка та висока красуня? Тоді Ви можете дозволити собі підібрати будь-яку модель. А ось жінкам з пишними формами та об’ємом у області живота варто надавати перевагу моделям вільного крою та з гладкого трикотажу. Проте Вам потрібно бути обережними з сильним оверсайзом. Вам краще уникати кофти з грубою в‘язкою та візерунками. Адже таке лише додасть небажаного об‘єму Вашій фігурі.

У Вас невеликий об‘єм в області грудей? Тоді Вам потрібно звернути увагу на моделі з накладними кишенями та нашивками в області грудей. Наступний момент, на який потрібно звернути увагу – матеріал. Важливо врахувати сезонність. Обираєте модель для осіннього та зимового періоду? Тоді зверніть увагу на моделі з теплою підкладкою. А ось для сезону весна, літо краще придбати щось з легких матеріалів. Колір також відіграє роль! Красуням з пишними формами краще надавати перевагу темним однотонним моделям. Ваш пріоритет – мінімалізм. 

Настав час для шопінгу!

Втомились від шопінгу у торгових центрах? Наша команда eButik.com.ua подарує Вам якісні речі за хорошими цінами. Адже ми віримо в позитивне співвідношення якості та ціни. Не гайте дорогоцінний час на шалені черги та складність вибору! Наш інтернет-магазин допоможе Вам придбати одяг лише в пару кліків та заощадити неймовірну кількість часу та грошей. Довіртеся нам та збережіть хороший настрій та нерви! Наш інтернет-магазин eButik.com.ua завжди має те, що Вам потрібно! Якісні моделі за низькою ціною знайдуть свого клієнта. Наші дешеві довгі кофти з капюшоном залишать Вас небайдужою та точно привабять своїми цінами. В каталогах  eButik.com.ua Ви зустрінете неймовірно широкий вибір якісних речей на будь-який смак. Також рекомендуємо Вам переглянути наш широкий асортимент стильних сонцезахисних жіночих окулярів! Такий аксесуар – це справжній маст хев у будь-яку пору року. І навіть восени вони Вам знадобляться, адже захищати очі від сонячного проміння варто впродовж цілого року. Виглядати на всі сто щодня – з нами це реально! Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок!

Подивіться: Сорочки в клітинку – гарячий тренд повертається!

Перегляньте ще: Жіночі светри в пастельних кольорах – почувайся модно та жіночно!