Довгі зимові куртки з капюшоном – де знайти найкращу модель?

Довгі зимові куртки з капюшоном – де знайти найкращу модель?

Зимовий сезон віщує кардинальні зміни у Вашому гардеробі. Демісезонні моделі курток варто відкласти до весни, а розпочати пошуки теплих зимових курток. Але яку модель жіночої куртки обрати цієї зими? Питання не з легких, проте ми знаємо відповідь! Довгі зимові куртки з капюшоном – маст хев цього сезону! Затишні та теплі моделі, створені для низьких температур, активного дня та частих прогулянок на свіжому повітрі. У сьогоднішній статті Ви дізнаєтесь, де знайти найкращу модель. Тому, вперед!

Довгі зимові куртки з капюшоном – за чи проти?

У холодну пору року не варто забувати про власне здоров’я. Звичайно, у кожного з нас різний температурний режим, уподобання в одязі та любов до певного фасону вбрання. Якщо ж Ви все життя носили короткі зимові куртки до довгих моделей Вам прийдеться звикати не один день. Хтось полюбляє свободу, а когось цікавлять лише затишні та теплі фасони на зимовий сезон. Довгі зимові куртки з капюшоном – це про максимальний комфорт під час низьких температур. Такі моделі найкраще пасуватимуть жінкам, які часто перебувають на вулиці. Це можуть бути молоді матусі, які більшість часу витрачають на прогулянки або ж жінки, які часто поспішають на роботу в ранковий час і повертаються пізно ввечері. Але й довгі фасони обожнюють жінки, які фанатіють від багатошарових поєднань. Які люблять мішкувате вбрання, а також довгий крій. 

Стильні довгі куртки з капюшоном можуть бути різними: від стьобаних моделей оверсайз до приталених фасонів, оздоблених штучним хутром. Вибір за Вами! Щодо дизайну в цьому сезоні неможливо не згадати про яскраві моделі, які все частіше з’являються у колекціях відомих брендів. Насичений синій, зелений, помаранчевий, червоний та колір фуксія – гарячі новинки цієї зими. Проте чорні, білі, сірі, бежеві, срібні, темно-сині та фісташкові моделі не поступаються місцем у жіночому гардеробі. Актуальні довгі куртки з капюшоном виконують основну функцію. Вони найкраще зберігають тепло, не перешкоджають свободі рухів і просто приваблюють затишним зовнішнім виглядом. Не можете наважитись на покупку, тоді наша стаття розвіє усі сумніви!

Довга зимова куртка з капюшоном коричневого кольору в поєднанні з чорними штанами
Довгі зимові куртки з капюшоном – актуальні фасони на eButik.com.ua!

Моделі, які ідеально пасуватимуть у зимовий час

Кожен виріб налічує велику кількість моделей, які різняться фасонами, кольорами та оздобленням. Наприклад, довгі куртки з капюшоном можуть бути як і приталеними, так і об’ємними. Виготовлятись з різних матеріалів і містити додаткове оздоблення. Неможливо створити одну універсальну модель, яка подобатиметься усім. Тому дизайнери кожного сезону дивують нас стильними новинками, які відрізняються між собою. Велику роль відіграє зовнішній вигляд. Недаремно говорять, що жінки люблять очима. Ідеальний крій, якісна тканина та приємний дизайн – головні якості, на які звертає увагу кожна жінка. Давайте разом переглянемо моделі довгих курток, актуальних у цьому сезоні:

  • стьобані довгі зимові куртки з капюшоном

Прошиті моделі ніколи не втратять своєї актуальності. Стьобаний крій дозволяє рівномірно розподілити утеплення, яке й зігріватиме під час низьких температур. Такі куртки просто обожнюють жінки, які звикли до практичних і універсальних рішень. У цьому сезоні стьобані моделі дещо змінити свій стиль, а в першу чергу матеріал.

  • шкіряні довгі зимові куртки з капюшоном

Еко-шкіра у цьому сезоні не дозволяє про себе забути. Шкіряні зимові куртки з капюшоном є надзвичайно стильними та актуальними. Адже усі тренди про еко-шкіру! Це чудова інвестиція у жіночий гардероб, оскільки шкіряні вироби характеризуються довговічністю. А ще це новинка, яка відійшла від привичних стандартів і захоплює своїм особливим характером. Якщо ж Ви втомились від універсальних моделей, шкіряна довга куртка – Ваш ідеальний вибір!

  • довгі зимові куртки з капюшоном в принт

Моделі в принт завжди користуватимуться неабиякою популярністю. Саме вони з легкістю привернуть увагу оточуючих, урізноманітнять повсякденний образ і гарантовано сподобаються не одній модниці. Обирайте куртки в геометричний принт або ж з логотипами відомих брендів. У моді делікатні візерунки, тому поспішіть з вибором!

Довгі зимові куртки з капюшоном: поради щодо вибору

Обираючи зимову куртку слід врахувати всі за та проти. Модні довгі зимові куртки з капюшоном налічують не одну модель, тому вибір залишається великим. В першу чергу, звертайте увагу на фасон і якість матеріалу. Якщо ж Ви маленького росту, проте хочете придбати довгу куртку, вибирайте приталений крій, однотонний дизайн і щільну тканину. Високим жінкам легше зробити вибір, оскільки можна ризикнути зі стилем оверсайз. Тканина повинна бути високої якості, а утеплення відповідати певним температурним нормам. Таку детальну інформацію Ви дізнаєтесь з опису товару. Щодо наповнення, натуральний пух може викликати алергію, тому звертайте увагу на штучні аналоги, які чудово перуться, не збиваються і характеризуються довговічністю. Шви повинні бути рівномірними та якісними, без явних дефектів. Адже з часом виріб втрачатиме належний вигляд і пропущені стібки одразу кидатимуться в очі. Пам’ятайте про правильний розмір, який найкраще пасуватиме Вашому типу фігури. У верхньому одязі повинно бути зручно та перш за все тепло!

Час для покупок!

Покупки в мережі у сучасному світі користуються неабиякою популярністю. Це вигідно, зручно та доступно для кожного. Інтернет-магазин одягу eButik.com.ua – це про трендове вбрання, низькі ціни та щасливі посмішки наших покупців. Ми прагнемо бути близько наших клієнтів, тому стараємось врахувати всі вимоги та побажання. Дешеві довгі зимові куртки з капюшоном Ви з легкістю знайдете на головному сайті eButik.com.ua. Різноманіття дизайну, пошиття і кольорів Вас приємно здивують. Поспішіть обрати свою модель вже сьогодні!

Перегляньте: Базова колекція для мам!

Подивіться також: Чорний базовий костюм – must have у кожній шафі!