Довгі жіночі кардигани — ідеальні для створення зимових образів

Довгі жіночі кардигани — ідеальні для створення зимових образів

Що купити під час зимових розпродажів? Безумовно, одним з найкращих виборів стануть довгі жіночі кардигани на зиму. Це відмінна можливість вхопити цікаві моделі за низькою ціною. Сьогодні ми розглянемо виключно ті, які й через рік будуть відмінно доповнювати зимові образи. Я впевнена, що багато хто з Вас знаходяться в пошуках модного натхнення на холодні дні, тому сьогодні нам не забракне стильних пропозицій для повсякденних нарядів. Нумо дізнаймось, які довгі жіночі кардигани стануть ідеальним вибором у цьому сезоні!

Довгий жіночий кардиган відмінно оживить будь-який образ

Могло б здаватись, що довгий жіночий кардиган — це пропозиція виключно для високих жінок. Звичайно, дівчата, які можуть похизуватися високим ростом, завжди будуть відмінно виглядати в них, що не означає, що низькі дівчата повинні відмовитися від них. Навпаки! Якщо Ти низького зросту, то поєднуй його з підборами й носи розстебнутим так, щоб було видно інші елементи наряду. На думку наших стилістів, довгі жіночі кардигани на зиму можуть фантастично оживити будь-який повсякденний образ. Й це є правдою, що трикотаж такого типу здатен подарувати відчуття мега безпеки й комфорту і тепло буде Тобі забезпечене. Окрім того, що образ буде виглядати супер стильно, він буде ще й дуже чарівним. Якщо Ти в пошуках наймоднішої моделі на зиму, то нижче знайдеш кілька цікавих пропозицій.

Довгі жіночі кардигани oversize

Нашим номером один цією зимою є — довгі жіночі светри oversize. Чому власне ми робимо ставку на вільний, об’ємний крій? Тому що можна носити його різними способами й завжди виглядати супер! Окрім того, що крій over size здатен приховати дрібні недоліки фігури, за допомогою пояса на талії можна також підкреслити необхідне, тобто вузьку талію. Довгі жіночі кардигани oversize з модним поясом на талії – це ідеальне поєднання, яке підійде для повсякденного життя. Ти також можеш закачати рукава й обрати модель з бічними розрізами або кишенями, щоб кардиган мав ще кращий вигляд, й готово! Така модель в поєднанні зі шкіряними легінсами й лакованими черевиками з зав’язками буде виглядати просто неперевершено. Це ідеальна пропозиція наряду для роботи, в місто, а також для зустрічей з друзями.

Стильні жіночі кардигани з магазину ebutik.com.ua
Довгий кардиган без застібки зробить будь-який образ стильним — магазин ebutik.com.ua

Довгий кардиган на застібках — must have сезону!

Хоча ми й любимо кофти, що одягаються через голову, та на цей раз ми все ж таки хочемо порекомендувати Вам модель, яка повністю покорила серця дівчат. Це довгий кардиган на застібках, який сягає мінімально до колін й навіть до щиколоток! Правда, такий фасон одразу вражає? Довгий кардиган на застібках — це ідеальний верхній одяг, який зігріє в найхолодніші дні. Він буде носитися неймовірно комфортно та стильно. Такі кардигани можна поєднувати з чим завгодно — сукнею, штанами чи спідницею. Він завжди буде мати мега модний вигляд. Жіночий довгий кардиган з застібками на зиму обов’язково освіжить Твій повсякденний комплект для школи або роботи. Сьогодні ми рекомендуємо моделі з позачасовим плетінням, а також стильні принти такі як, наприклад, леопардові плями. Знайдеш їх в пропозиції магазину ebutik.com.ua!

Пречудові моделі на зиму — які обрати ?

Вибір жіночих светрів на зиму є надзвичайно великим. Я вже згадувала моделі з плетінням, але також й ті прикрашені стильними принтами. В асортименті нашого інтернет-магазину Ви знайдете набагато більше цікавих моделей, й більшість з них доступні за зниженою ціною. Як щодо довгих жіночих светрів з об’ємним гольфом, що обволікає шию? Або може Вам сподобається светр з пишними рукавами? Моїм номер один є модель з широкими манжетами на рукавах. Також в пропозиції доступні зручні моделі з капюшоном, зав’язками на талії, бічними кишенями й багато іншого! Решта нехай залишиться приємним сюрпризом, до того моменту, поки не завітаєш до магазину ebutik.com.ua! Пам’ятай, що зірки люблять носити довгі жіночі светри, тому варто взяти з них приклад, створюючи затишний образ для прохолодних днів.

Сукня-светр також є Cool!

Оскільки в центрі уваги сьогодні довгі жіночі кардигани, то, думаю, що доречним тут буде згадати й про сукні-светри. Зрештою, кожна з нас іноді потребує одягнути щось повсякденне, що буде не тільки зручним й практичним, але й жіночним та привабливим. Саме такими є сукні-светри, а серед них наймоднішими є ребристі моделі, а також моделі з квадратним декольте і зав’язками на талії. Їх також можеш переглянути в акційній пропозиції магазину ebutik.com.ua! Cукня-светр своїм кроєм часто нагадує довгий жіночий светр, й багато жінок так їх і називають для зручності. Таку довгу в’язану модель можна носити самостійно, як сукню, без додавання інших елементів одягу. Все, що Тобі потрібно зробити, це підібрати стильне взуття й капелюх, а також додати щіпку ніжної біжутерії.

Модні асиметричні кардигани з асортименту магазину ebutik.com.ua
Довгий кардиган з кишенями та асиметричною спиною відмінно оживить повсякденний образ — магазин ebutik.com.ua

Довгі жіночі кардигани — цікаві моделі в ebutik.com.ua

Якщо Ти хочеш добре витратити гроші на зимових розпродажах, то, безумовно, найкращим варіантом буде ставка на розпродаж в ebutik.com.ua, сподіваюся, Ти вже знаєш, що модні довгі жіночі кардигани чекають на Тебе там в наймодніших варіантах. Додам, що усі вони — справжні перлини, які обов’язково будуть мати гарний вигляд в різних зимових образах. Якщо маєш бажання, то Ти можеш надихнутись нашими пропозиціями готових наборів, які є досить універсальними, щоб мати відмінний вигляд на будь-якій фігурі. Ласкаво просимо!Шукаєш ще більше модних светрів для зимового сезону? Перевір також стильні светри oversize й дізнайся, як створювати образи з гольфом. #довгийкардиган #довгіжіночісветри #магазинebutik

 

Читай також: Плаття для роботи — кращі моделі

Дивись також: Сукні на осінь – сплеск всіх з вашим укладанням