Довгі жиночі кардигани на осінь

Довгі жиночі кардигани на осінь

З великими кроками прямуємо до осінно-зимового сезони. На нашому блозі все більше контенту на цю тему. Сьогодні у нас довгі жиночі кардигани для вас — зручні, красиві на вигляд і теплі. Перевірте, які моделі варто робити ставки на цей рік.

Фасони та гарнітури

Кардігані є довгі светри, як правило, відкриті (без застібки або застібки на блискавці). – х найчастіше носять в сезон Осінь-зима, Тому вони виготовляются з більш тепліх матеріалів. Види кардиганів, однак, відряджаються між собою. Ми можно зробіти ставку на абсолютно прості фасади або зупинити світ на моделі з кишенями. Виберіть округлений верх або ставку на довгі жиночі кардигани z karczkiem oraz odkładanymi połami. Jeśli chodzi o elementy ozdobne popularne są frędzle, kolorowe przeszycia, lamówki, karbowanie materiału czy przetykanie nicią w innym kolorze (na przykład w metalicznym odcieniu). Dobrze wyglądają również ażurowe wycięcia czy wstawki z innych materiałów. Charakterystycznym zdobieniem jest wzór warkocza w różnych miejscach swetra – z przodu, na rękawach czy na plecach. Poza jednolitymi kardiganami, świetnie prezentują się fasony we wzory. Modnie wyglądają motywy zwierzęce, norweskie czy wzory geometryczne (paski, jodełka, grochy).

długie kardigany damskie
Długie kardigany damskie – sklep ebutik.pl

Кольори

Для осіньо-зимового сезони гаракерні такі відтінки, як бордовий або темно-зелений. Цього року модний трендом є пастельні вікна. В укладанні мі знахідо дягу в блакитних і рожевих тоних — пошукові як яскраві колери (синій, пудрововововородів-еровроврожерові ий), так і інтенсивні (фуксія, кобальт, бірюза). Як ви не знайте, як відтінок вирішити завжди можно зробити ставку на довгі жиночі кардигани в універсальні колори, як сірий, Чорний, коричний, білий або бежевий. Нам найбільше подоб’еться світло-сірий і темно-сірий довгі жиночі кардигани. Однак це не означає, що ви не можете вибрати будь-який колір, який вас сподобается. Тенденції повинні бути натхненними і керуватися ними, але вони не забороняют власний вибір. Як Вам сниться помаранчевий або червоний светр, надіньте його. Уміло вплечення в укладку зробити кардиган в тому колері представить себе сенсаційним, і в той же час час стане оригинальним рішенням.

Довгі жиночі кардигани — найкрасівіші моделі

Наш стиль вибрав для вас п’ять найцікавішіх фасаднів, які відміно підійдуть для осезони. За ї словами, номер один є світло-блакитним кардиган з асимтричним кроєм, виконавчим з щильной тканини. Теплий светр відмінно ПІДІЙДЕ НАВІТЬ для самих холодних днів. Також відмінно піддійде довгий светр з капушоном з бордовго ребриста полотна. Наш стиль також зважиться на вовняний Светер з кишенями темно-сірого колеру. Хорошем вибором є також довгі, бежеві кардиган виготовлені з меланжевої тканини. Зручний край з кишенями робити цей одяг гарною для будь-якої укладання. З моделей у візерунках відмінно виглядає кардиган плед з нанесеним уловим і білим кантом.