Довге плаття випускного вечора: цікаві моделі

Довге плаття випускного вечора: цікаві моделі

Класичний одяг випускного вечора – це довге плаття. Сьогодні разом з нашим стилістом ми підібрали для вас привабливі моделі, які чудово поєднують класику з наймоднішими тенденціями. Перевірте, які творіння ми підготували для вас і знайдіть щось для себе.

Чому довге плаття випускного вечора – хороший вибір?

Перш за все тому, що це посилання на традиційні костюми випускного вечора. Довжини максі популярні і з задоволенням вибирають для цієї обставини протягом багатьох років. По-друге, Довге плаття випускного змусить нас відчувати себе особливими. У нас рідко є можливість ходити в максі сукнях, які не зроблені з легкої бавовни, щоб носити влітку, і з відмінними матеріалами ідеально підходять для більш ніж одного випускного вечора. У довгій сукні ми зможемо відчути себе принцесами і зробити цей вечір особливим. По-третє, модель максі відповідає одному з вимог дрес-коду по довжині. Для офіційних урочистостей створення не повинна бути занадто короткою. Довгий розріз робить одяг здаватися дуже шикарною і гідною, і ми і наш стиль разом з нею. Четверте, довга сукня на випускний jest przewrotnie oryginalnym rozwiązaniem – na takie modele na studniówkę decyduje się coraz mniej młodych kobiety.

długa sukienka na studniówkę
Długa sukienka na studniówkę – sklep ebutik.pl

Модні кольори та прикраси

Коли ми знаємо більш-менш розріз сукні (довжина максі), ми можемо почати думати про колір творінь. Довге плаття випускного повинні мати досить темний колір, дуже рідко надягають світлі відтінки. Завжди хорошим вибором є позачасовий чорний колір, в якому кожен з нас буде виглядати ідеально. Вони виглядають красиво вечірні сукні в темно-зелений, темно-зелений або коричневий колір. Якщо вам подобаються інтенсивні відтінки, рекомендуємо червоний або кобальтовий. Хочете експлуатувати наймодніші тенденції Одягніть фіолетове плаття, пам’ятайте, що колір року був ультра фіолетовий. Ми вже підібрали крій, матеріал і колір. Варто придивитися до декоративних елементів зараз. На які прикраси варто зробити ставку, щоб привернути увагу? Ви можете грати сам матеріал, зробивши ставку на оборки, строчки або модні тази. Також варто використовувати інші тканини для вставок на лінії декольте, внизу сукні, на спині або на рукавах. З вашого боку ми особливо рекомендуємо тюль і мереживо.

Найкрасивіші вечірні сукні

Наш стиліст вибрав для вас п’ять красивих моделей суконь. Перший – класичний чорний створення виготовлені з сатинового матеріалу. Трохи мерехтливий Довге плаття випускного має значні, однак, відсутність зухвале декольте і оригінальний скуйовджене на верхній частині сукні. Це найкращий спосіб повернути свою дупу до стилю років тому. Хорошим вибором є також червоний сукня зі злегка розширеним зрізом. Творіння на товстих бретельках має декоративну вставку з тюлю на лінії декольте. Третя цікава модель – це Довге плаття випускного з опущеною лінією плечей, розрізом спереду і баскою у вигляді рюші. На наш смак припав понад усе приглушаний, але все ж оригінальний відтінок темно-зеленого. четвертий сукня заслуговує на увагу має коричневий колір і шиється з злегка жорсткого і мерехтливого матеріалу. Ретельна строчка відмінно підкреслює бюст, а скуйовдженість на спині робить створення Це чудово працює. Ефективно фіолетовий також представлений довга сукня з розкльошені кроєм з декоративним мереживом по спинці.