Дитячі ковдри для холодів

Дитячі ковдри для холодів

Затишні і барвисті дитячі ковдри є дуже важливим елементом дитячого гардеробу. Трохи ковдру потрібно з перших моментів життя. Завдяки м’яко обволікаючої тканині дитина відчуває себе безпечніше і комфортніше. На що звернути увагу при покупці ковдри для малюка? Знайомтеся з порадами наших фахівців.

Вирішуючи купити ковдру для малюка, кожен батько повинен мати на увазі в першу чергу безпеку маленького члена сім’ї. Кожна ковдра повинна бути виготовлена з матеріалів, безпечних для ніжної шкіри малюка і може використовуватися з перших моментів життя дитини. Його матеріальний склад не повинен містити ніяких шкідливих для здоров’я речовин.

Який матеріал краще?

У пропозиції інтернет-магазинів ми знайдемо найрізноманітніші пропозиції ковдр, тому кожен батько обов’язково знайде відповідну модель. Виробники дитячих аксесуарів пропонують дитячі ковдри, виконані як з синтетичних, так і з натуральних тканин. Кожен з них має свої переваги і недоліки, про які варто знати перед покупкою.

Бавовняні дитячі ковдри – частий вибір батьків, які цінують натуральні тканини. Бавовняні ковдри виготовлені з 100% бавовни або містять домішки типу віскози. Ефект бавовняних ковдр полягає, без сумніву, в тому, що вони забезпечують правильну циркуляцію повітря, що перешкоджає перегріву самих маленьких. Ці ковдри також дуже легкі, тому відмінно будуть працювати в теплих квартирах.

Дитячі ковдри з акрилу і поліестеру, безумовно, хороший вибір для виключно холодів і в погано опалюваних приміщеннях. Ковдри такого типу дуже теплі – покритий ними малюк точно не буде вічної мерзлоти.

Цікава і відносно нова ідея на ринку – дитячі ковдри з домішкою бамбука. Цей тип чохла відрізняється легкістю і дуже приємний на дотик, адже зазвичай одна його сторона покрита приємним норковим начосом. Він буде відмінно працювати в добре опалювальних приміщеннях, але успішно він також може служити в якості килима, коли ми хочемо поставити малюка на підлогу.

kocyki dziecięce

Дійсні деталі

Крім вибору правильного складу матеріалу істотним питанням залишається комфорт використання ковдри малюком. Діти проводять багато часу під цим покривом, тому варто стежити за тим, щоб воно було приємним на дотик. Дитячі ковдри з тканини низької якості після декількох прань втрачають м’якість і стають жорсткими і недружніми до ніжної шкіри бобаса.

Не менш важливим аспектом є питання гнучкості ковдра. Діти роблять багато рухів, часто змінюють положення, тому важливо, щоб тканина, з якої виготовлена та чи інша модель, не була занадто товстою і не тримала рухів крихітних рук і ніг. Для дитячих ковдр не підійдуть будь-які ребра жорсткості і начинки, під якими малюк може просто виявитися занадто жорстким.

Дитячі ковдри на осінь і зиму

Восени і взимку, коли температура за вікном падає, стає важливим, щоб знайти ковдру, з яким ми покриваємо малюка в колясці під час ходьби. Важливо, щоб він був досить теплим, щоб маленький чоловік не мріяв, але досить легкий, щоб забезпечити свободу пересування. У ролі ковдр для візка на осінь відмінно підходять поліефірні ковдри, які не тільки забезпечують тепло, але і гідно ізолюють від несприятливих атомосферних умов.

Вирішуючи купити ковдру для малюка, варто враховувати не тільки безпеку використання або якість використовуваної тканини, але і естетичні якості. Сьогоднішні дитячі ковдри вражають різноманітністю кольорів і цікавим дизайном. Батьки можуть вибирати між милими пастельними відтінками і більш проникливими квітами. Діти обов’язково порадують дитячі ковдри в домашніх тварин або плюшевих ведмедиків. Ознайомтеся з пропозиціями інтернет-магазину і виберіть ковдру, яке подарує вашому малюкові комфорт і справжній комфорт.