Дитячий одяг DODOKIDSWEAR – MADE IN POLAND!

Дитячий одяг DODOKIDSWEAR – MADE IN POLAND!

Нечасто на своєму шляху ми зустрічаємо фірму одягу, яка виникла з істинної пристрасті до створення та якій присвячена важлива місія. Такі суб’єкти — справжні перлини у світі, наповненому товарами масового виробництва за кордоном, для яких важливий тільки прибуток. Тому сьогодні ми з величезною радістю та гордістю представляємо вам дитячий одяг Dodokidswear – підприємство з виробництва польського дитячого одягу.

Дізнайся, хто створює дитячий одяг Dodokidswear

Dodokidswear – це польський бренд дитячого одягу, який у 2013 році створили дві подруги – Іза та Ася. Обидві жінки, до того ж мами, і вони прекрасно знають, наскільки важливою справою для їхніх дітей є щоденна зручність. Якщо обидві жінки сповідують схожі цінності, то почати займатися своєю справою було, мабуть, тільки питанням часу. До дії їх підживлює пристрасть до створення якісного одягу для самих маленьких, в поєднанні з підтримкою інших польських підприємств. Через це дитячий одяг Dodokidswear повністю створюється в Польщі. Весь процес формування окремих фасонів — від проєктування до остаточного шиття — проходить тут. Тому власники компанії підтримують молодих польських дизайнерів дитячого одягу, а також співпрацюють з польськими швейними майстернями та постачальниками високоякісних матеріалів. Штаб-квартира компанії знаходиться в Ченстохові.
Нам дуже подобається такий підхід до справи, особливо в сьогоднішні важкі часи, коли багато підприємців потрапили в серйозні фінансові проблеми. Тому ми закликаємо Вас познайомитися ближче з асортиментом Dodokidswear.

Ключові цінності польської фірми Dodokidswear

Якісний дитячий одяг Dodokidswear, безумовно, відрізняється від масового виробництва популярних мереж на сході. Отже, підсумуймо в декількох пунктах найважніші цінності, сповідувані всією командою Dodokidswear та дізнаємося про їх переваги:

  • Висока якість одягу — турбота про постійно високу якість дитячого одягу продовжує термін її служби й, отже, також сприяє турботі про навколишнє середовище в довгостроковій перспективі. Для двох заповзятливих жінок це один з пріоритетів, який ніколи не зміниться. Виберіть кращу якість і, отже, краще майбутнє для Ваших дітей та онуків!
  • 100% польське виробництво — польський дитячий одяг Dodokidswear створюється повністю в Польщі, і це ще один з пріоритетів бренду. Для Ізи та Асі не байдуже до долі інших польських підприємців, тому вони купують хороші матеріали тільки у польських виробників. Спеціально для найменших над колекціями працюють здібні польські дизайнери, що творять із захопленням, а цільовий одяг шиють польські швейні.
  • Пристрасть до створення дитячого одягу – разом з ентузіазмом та захопленням — це головні кити, на яких заснована уся діяльність підприємства та бренд Dodokidswear. Без пристрасті практично нічого в житті не має сенсу, чи не так?
Зручний дитячий одяг dodokidswear в магазині ebutik.com.ua
Зручний дитячий одяг dodokidswear не утрудняє рухів та поєднує в собі максимальний комфорт, функціональність та оригінальний дизайн – знайдеш в магазині ebutik.com.ua

Дитячий одяг Dodokidswear для хлопчиків

Назва бренду Dodokidswear містить у собі назву знаменитого виду птаха, який давно з’явився на Маврикії. Тому на деякому дитячому одязі, в основному з хлоп’ячої колекції, ви натрапите на його образи. Таким чином, птах Додо в певному сенсі є символом та відмінною рисою цього бренду дитячого одягу, але не з’являється він, звичайно, на усьому асортименті.

Тепер прийшов час ближче познайомитися з асортиментом, який батькам та опікунам пропонує дует заповзятливих жінок з півдня Польщі. Давайте спочатку дізнаємося, який модний дитячий одяг Dodokidswear пропонує, коли справа доходить до хлопчиків. У колекції ви обов’язково знайдете зручні звичайні футболки та з довгими рукавами, а також зручні толстовки та спортивні штани. Це ідеальний гардероб для хлопчика на щодень він зручний та не  рухам, підійде як для гри, так і для школи чи дитячого садку. Одяг розроблений таким чином, щоб бути не тільки функціональним, але і візуально привабливим для маленьких шибеників. З цієї причини, зокрема, деякі моделі футболок для хлопчиків прикрашені класними та незвичайними принтами.

Крім того, деякі моделі одягу виготовляються з високоякісної бавовни та з невеликими домішками еластичних волокон. Така суміш робить одяг для хлопчика Dodokids одночасно приємною на дотик та повітряною, а також ніде не жмуть.

Толстовка dodokidswear для хлопчика - магазин ebutik.com.ua
Толстовка dodokidswear є невіднятним елементом гардеробу для хлопчика на щодень в магазині ebutik.com.ua

Дитячий одяг Dodokidswear для дівчаток

Тепер давайте детальніше розглянемо дитячий одяг Dodokidswear розроблений спеціально для дівчаток. Вони також виготовляються з високоякісної сировини та бавовни, що дихає на тілі. Також вони не утрудняють рухів та поєднують в собі максимальний комфорт, функціональність та оригінальний дизайн.

Таким чином, дитячий одяг польського бренду Dodokidswear у своїх колекціях, присвячених дівчаткам, пропонує неординарні блузки з довгими рукавами та м’які спортивні штани.

 

Читай також: Жіночий світшот ідеально підходить для весни 

Дивись також: Типи фігури – чи знаєте ви який тип силуету у вас?