Джинсові штани 7/8 – американський тренд

Джинсові штани 7/8 – американський тренд

Жіночий гардероб дуже різноманітний та унікальний, але існує річ, яка точно є в гардеробі кожної жінки – джинси! Ми їх любимо за неймовірний рівень комфорту, зручність та те, що вони ідеально підкреслюють усі переваги нашої фігури. До того ж денім завжди буде залишатися актуальним. Проте, мода не стоїть на місці і кожного року дизайнери нас радують все новими та новими моделями. Тому зустрічай гарячу новинку цього сезону – джинсові штани 7/8, які точно закохать Тебе у себе з першого погляду! Хочеш дізнатися як носити цей американський тренд? Читай далі! 

Кому пасують джинсові штани 7/8?

Напевно Ти знаєш про те, що перший вихід у світ жінки в штанах був свого роду протестом того суспільства, яке робило лише ставку на чоловіків. Неприйняття було пов’язано з тим, що подібний одяг аж ніяк не асоціювався з витонченим жіночим гардеробом. Однак сьогодні усе змінилося і жінка навіть в штанах може виглядати вишукано та жіночно. До того ж, з тих пір усе змінилося і жінки почали вести більш активний способі життя. Тому джинсові штани 7/8 – це саме те, що потрібно сучасній жінці! В них комфортно як на роботі, так і на прогулянці. А якщо Ти водій авто, то взагалі найвищий рівень комфорту! 

Кому ж вони пасують? Перш за все, варто зауважити те, що при грамотному комбінуванню, такі джинси підійдуть кожній жінці з будь-яким типом фігури. Проте, варто зауважити те, що все ж таки більше вони пасують власницям високого зросту. Але цей нюанс допоможе виправити також й високе  чи масивне взуття. Крім цього, з такими джинсам варто бути обережними тим, хто має зайві кілограм. З іншої сторони, джинсові штани 7/8 стануть ідеальним вибором для худих жінок, які бажають додати трішки об’єму. Таким чином, вони допоможуть створити цікавий та повітряний образ. 

Джинсові штани 7/8 – топ актуальних моделей

Не можна не сказати про те, що дизайнери пропонують нам сьогодні укорочені модні джинсові штани 7/8  у самих різноманітних фсонах. Головною перевагою таких штанів перш за все вважається неймовірна легкість, витонченість та загальний зовнішній вигляд. Крім цього, такий виріб красиво відкриває ніжки, додаючи їм візуально стрункості. Ще одним однозначним плюсом є те, що вони дарують можливість зробити акцент й на модному та красивому взутті. Джинсові штани 7/8  вважаються абсолютно універсальними, адже вони з легкістю впишуться у будь-яку ситуацію. В них можна піти як на ділову зустріч чи роботу, так і на коктейльну вечірку. Давай познайомимося з найпопулярнішими моделями:

  • Джинси кльош 7/8 – особливо ефектно та жіночно  виглядають фасони з плавним, або ж з явним розширенням штанин. Укорочений кльош можна зустріти як від стегна, так і від коліна. Вибір залежить від особливостей фігури. 
  • Джинси 7/8 прямого крою – універсальний та класичний варіант, який підійде для будь-якого типу фігури. А такий елемент як завищена талія додає цьому фасону особливою родзинки та шарму. 
Чорні жіночі джинси із завищеною талією та широкими штанинами
Виглядати стильно та відчути неймовірну легкість і комфорт допоможуть джинсові штани 7/8! Магазин ebutik.com.ua.
  • Чорні джинсові штани 7/8 – ідеальний вибір для тих, хто бажає візуально скорегувати фігуру та згладити кілька сантиметрів в стегнах, ногах і сідницях. Свій вибір ми рекомендуємо зупинити на модних останнім часом моделях з класичним темним забарвленням. Таке рішення також упростить задачу підбору інших деталей образу. 
  • Джинси 7/8 із завищеною талією – неймовірно стильна та приваблива модель, яка завжди буде вдалим рішенням. До того ж у поєднання з укороченими штанинами висока посадка допоможе скорегувати невисокий ріст та допоможе зробити акцент на жіночності та витонченості. Не можна також не сказати й про те, що таки джинси однаково ефектно виглядають як в облягаючому, так у вільному крої. Крім цього, фасон з високою посадкою – це вдалий вибір у холодну пору року, адже він надійно від переохолодження.

Як створювати образи з джинсовими штанами 7/8?

Напевно багато кого цікавить питання – як створювати образи з джинсами 7/8, особливо у холодні зимові дні. Здавалося б, що така довжина є не особливо актуальною у зимовий період, проте це не так. Проте, якщо Ти збираєшся на вечірку чи кудись інше, де Тобі потрібен максимально легкий образ, то цього можна добитися за допомогою інших деталей. Варто також зауважити, що по можливості під джинси краще не одягати колготки. Адже вся родзинка цього фасону знаходиться внизу. Проте, винятком можуть стати колготки тілесного кольору без швів. 

Якщо говорити про взуття, то варто пам’ятати про те, що низький хіт добре поєднується лише з досить грубими джинсами. В інших випадках найкращим рішенням стане взуття на підборах. Усе це через те, що через нестандартну довжину існує ризик дещо візуально вкоротити ноги. Тому, взимку джинсові штани 7/8 найкраще поєднувати з ботильйонами. З іншої сторони, у виборі верхнього одягу стилісти не виділяють жодних обмежень. Але джинси 7/8 взимку популярно носити з короткою курткою, класичним пальто, кежуальной паркою або дублянкою. Не забувай й про аксесуари, наприклад, це може бути в’язаний снуд або яскрава хустка на шию.

Де купити модні джинсові штани 7/8?

Ти давно мрієш про модні джинсові штани 7/8, але не знаєш де їх купити? У нашому інтернет-магазині https://ebutik.com.ua на Тебе чекає широкий вибір найактуальніших моделей сезону, які допоможуть Тобі у створенні по-справжньому стильних образів! Не упусти таку можливість відчути на собі цей комфорт та легкість! 

 

Читай також: ТРИКОТАЖНІ КОСТЮМИ – МОДА І ЗРУЧНІСТЬ В ОДНОМУ!

Тема для Тебе: БАЗОВАЯ ФУТБОЛКА ХОРОШЕГО КАЧЕСТВА — КАК ВЫБРАТЬ?