Джинсові штани – яка модель пасує до Вашої фігури?

Джинсові штани – яка модель пасує до Вашої фігури?

Жіночий гардероб важко уявити без стильних штанів з деніму. Вони не потребують додаткової презентації, адже вже кілька років поспіль не втрачають своєї популярності. Джинсові штани створені не тільки для щоденних образів. Вони ідеально поєднуються з будь-яким вбранням, підкреслюючи свою універсальність. А також вражають стильними комбінаціями лише за кілька хвилин. Не знаєте, яку модель обрати? Тоді ця стаття створена саме для Вас!

Джинсові штани – ідеальний вибір для весняних образів!

Джинсовий одяг у цьому весняному сезоні поза конкуренцією. Адже хоча б одна пара джинсів знайдеться в гардеробі кожної з нас. Вони приваблюють практичністю, простотою та легкістю. З однієї сторони можуть підкреслити сильні сторони Вашої фігури, а з іншої надихнуть на модні експерименти. Погодьтесь, комбінувати вбрання в різних стилях завжди цікаво. Цієї весни універсальні рішення з родзинкою беруть верх. Ви з легкістю знайдете, щось для себе, адже різноманіття моделей вразить навіть найвибагливіших модниць. Джинсові штани – стильна основа, яка повинна бути в Вашому гардеробі. Без них важко уявити повсякденні комбінації та сміливі образи для запальних святкувань. Весняна база презентує штани в базовій та кольоровій палітрі. Мода на кольорові джинси знову повертається! Все частіше ми спостерігаємо за яскравими комбінаціями цієї весни. Це значно покращує наш настрій та додає впевненості в собі. Тому не зволікайте! Стильні джинсові штани презентують лаконічні фасони. У цьому сезоні висока талія все ще залишається в списку актуальних трендів. Такі рішення додають оригінальності, чи не так? 

Знайдіть свою улюблену пару джинсів у нашому інтернет-магазині. Актуальні джинсові штани допоможуть крокувати в ногу з модними трендами цього сезону. Перегляньте стильні образи з джинсами в головній ролі. Віддайте перевагу простоті. Забудьте про надмірне оздоблення, нашивки та аплікації. Цієї весни варто збагатити гардероб однотонними фасонами з розрізами або потертостями. Краса в простоті, погоджуєтесь?

Завужені джинсові штани з високою талією та потертостями сірого кольору в поєднанні з короткою голубою футболкою в принт
Джинсові штани – актуальні фасони на eButik.pl!

Жіночі джинси: як вибрати свій фасон?

Це питання хвилює чи не найкожну модницю. Адже в середньому ми витрачаємо багато часу на пошуки та вибір ідеальної пари джинсів. Часто підпадаємо під вплив актуальних трендів і не зважаємо на особливості нашої фігури. Тому більшість штанів з джинсу так і залишається в нашому гардеробі без жодних ознак носіння. Щоб уникнути імпульсивних покупок варто знати все про свою фігуру. В цій статті ми поговоримо про стильні фасони та типи фігури. Весняний сезон надихає на кардинальні зміни. Можливо прийшов час ризикнути та вибрати для себе нову модель джинсів? Отож, поїхали!

  • тип фігури «яблуко»

На цей тип фігури вказують широкі стегна та невеликий живіт. Таким жінкам в першу чергу варто звернути увагу на прямі та укорочені моделі джинсів з високою талією. Такі фасони допоможуть приховати дрібні недоліки фігури та підкреслять всю жіночність майбутнього образу.

  • тип фігури «прямокутник»

Якщо Ви власниця типу фігури «прямокутник», тоді джинсові штани моми та бойфренди – Ваш ідеальний вибір. Для прямокутника характерні приблизно однакові об‘єми стеном і грудей. Тому бойфренди чи мішкуваті моми допоможуть виділити стегна та створять правильні пропорції Вашого силуету.

  • тип фігури «перевернутий трикутник» 

У жінок в яких широкі плечі та вузькі стегна найкраще пасуватимуть вільні та прямі джинсові штани. Тут варто обирати низьку посадку, адже таким чином Ви візуально зробите стегна ширшими. Обирайте темні відтінки та однотонні моделі. Відмовтесь від додаткового оздоблення, адже цієї весни лідирують прості та лаконічні фасони джинсів.

  • тип фігури «пісочний годинник»

Жінкам з таким типом фігури характерні малі груди, тонка талія та широкі стегна. Тому слід придивитись до розкльошених фасонів джинсів, а також моделей прямого крою. Вибирайте джинсові штани з високою талією, щоб підкреслити її красу.

  • тип фігури «груша»

Бойфренди та кюлоти – ідеальне рішення для власниць тонких плечей, вузької талії та широких стегон. Джинси прямого крою також варті Вашої уваги. Адже підкреслять талію та візуально видовжують ноги.

Джинсові штани – стильні поєднання!

Щоб виглядати стильно не потрібно витрачати багато часу та зусиль. Вибирайте жіночі джинси! Це надзвичайно універсальна річ, яка створить безліч топових стилізацій. На щодень, для вечірок чи зустрічей з друзями – вони пасуватимуть найкраще. Фасони прямого крою та з високою талією стильно виглядатимуть з блузками та топами. Цієї весни варто звернути увагу на легкі фасони. Тому блузки та топи – Ваші найкращі компаньйони. Стильна жіноча сорочка з джинсу в поєднанні з джинсовими штанами створять трендовий total look. Такий образ стане ідеальним для весняних прогулянок і щоденної рутини. Додайте кольорові акценти та запалюйте стилем! Вуличні образи з яскравими аксесуарами виглядатимуть надзвичайно стильно. Штани з джинсу та спортивні худі – Ваш комфортний вибір. Поєднуйте їх зі зручним взуттям, щоб ще більше підкреслити всю волелюбність майбутнього образу. Елегантні стилізації можна створити з джинсами та жіночими піджаками. Грайте з фасонами та тканинами. Бажаємо успіху!

Час для покупок!

Наш інтернет-магазин одягу eButik.pl створений для вигідних і швидких покупок в мережі. Ми активно слідкуємо за трендовими новинками, тому у нас Ви гарантовано знайдете те, що так довго шукали. Широкий асортимент стильних фасонів і кольорових рішень не залишить нікого байдужими. Щоденні знижки та акції допоможуть значно заощадити кошти. Дешеві джинсові штани вже чекають на Вас! Скористайтесь унікальною можливістю сьогодні. Запрошуємо на покупки в eButik.pl!

Читайте більше: Стилізації на Великдень – переглянь пропозиції нашого стиліста!

Перегляньте також: Базові сукні на бретелях – переглянь наші бестселери!