Джинсові штани – топ 5 фасонів

Джинсові штани – топ 5 фасонів

Яку річ можна назвати найпопулярнішим елементом жіночого, чоловічого та дитячого гардеробу? Безумовно, це – джинсові штани! Ця річ вже впродовж кількох десятиліть не покидає нас! Ми обожнюємо джинси за їх беззаперечну надійність, універсальність та комфорт. Ми переконані, що у Вашому гардеробі є не одна пара. Проте тренди мають схильність до різких змін. Час оновити Ваш гардероб та придбати актуальну пару джинсів.

Актуальні джинсові штани: огляд фасонів

  • джинсові штани з високою талією

Посадка джинсів з кожним роком стає все вище та вище. Низька посадка сьогодні виглядає неактуальною. А моделі з високою – абсолютний тренд року! Такий варіант якнайкраще підкреслить Вашу фігуру та додасть образу легкої нотки сексуальності. 

  • джинси з необробленим краєм

У цьому році стильна модель виглядає так, ніби Ви вирішили відрізати частину штанини перед виходом з дому. Мода дивна. Але вона має право на існування.

  • моделі з вилогами

Ще нещодавно такий варіант вважався геть немодним. Але тепер манжети знову на піку популярності!

  • mom-jeans 

Вперше вони отримали свою популярність ще в далеких 90-х. А тепер вони знову повернулись у наші гардероби. Завищена талія цих джинсів робить Ваші ноги ще довшими, а талію стрункішою. Чим погано?

  • джинси-кльош

Вузькі джинси – це про минуле. Джинси-кльош – ось що зараз актуально! Вони знову опинились на олімпі слави! Джинси-кльош підкреслять всі переваги Вашого тіла та приховають недоліки. Проте така модель підійде лише високим красуням. На жінках з низьким зростом такі джинси виглядатимуть не дуже вдало. 

Джинсові штани з потертостями синього кольору в поєднанні з кофтою чорного та помаранчевого кольору
Джинсові штани – трендові моделі лише на eButik.com.ua!

Як обрати джинсові штани під тип фігури?

У Вас вузькі плечі та широкі стегна? Тоді Вам найкраще підійдуть моделі джинсових штанів з кльошем від коліна. Таке розширення створить додатковий обсяг. А обсяг допоможе зробити фігуру пропорційною. А ось для красунь з вузькими стегнами ми рекомендуємо носити вільні джинсові штани. На Вас добре сидітимуть прямі та трохи розкльошені моделі. Головна умова – штани не повинні облягати стегна. Ви щаслива власниця типу фігури «пісочний годинник»? Для Вас відкриті всі двері – будь-яка модель штанів сяде на Вас ідеально! Завужені, широкі, прямі, з кишенями, з кльошем – обирайте те, чого бажає Ваша душа. У Вас чоловіча статура? Ваш ідеальний вибір – джинси-бойфренди або прямі джинсові штани з кишенями на штанинах. Красуні зі стрункою талією можуть дозволити собі носити речі з низькою посадкою. Така посадка зробить Вашу талію ще вужчою. У Вас не яскраво виражена талія? Тоді надавайте перевагу високій посадці. Висока посадка візуально зробить лінію талії красивішою. Ці поради допоможуть Вам легко та швидко обрати свою ідеальну модель джинсів! 

Стильні джинсові штани: історія успіху 

Цей предмет жіночого та чоловічого гардероба вже давно здається нам чимось звичним. Джинси стали частиною повсякденного гардероба лише в 1950-их роках. У цьому році ми здатні насолоджуватись total denim образами. Давайте трохи занурюємося у історію створення джинсів. В 1000 873-у році Джейкоб Девіс і Лівай Стросс отримали патент на створення робочих комбінезонів. Вони виготовляли їх з деніму. Цей матеріал вразив усіх своєю міцністю та довговічністю. І вже у 1886-му році з’явився перший лейбл, на якому було зображено двоє коней, що розривають пару джинсів. Цим лейблом Компанія хотіла продемонструвати якість та міцність своїх речей. Цікавий момент: джинси для жінок застібалися зліва збоку, а не спереду, як сучасні моделі. Протягом довгого періоду часу зручні джинсові штани вважались просто робочим одягом. Свою справжню популярність вони здобули лише у 1930 роках. Все трапилось завдяки популярності голівудських вестернів. З’явились перші жіночі джинси, які стали справжнім символом рівності та свободи. З тих пір ця річ сприймалась не як уніформа, а як повноцінний елемент гардеробу.

Як носить джинсові штани?

Навесні ми як ніколи хочемо відчути легкість та освіжити свій гардероб. Трендові джинсові штани Ви можете поєднувати з будь-яким верхнім одягом.Чудовим доповненням стануть тренч, в‘язаний кардиган або улюблена шкіряна куртка. Одним з головних трендів цього року залишаються монохромні образи. Не обов’язково обирати ідентичний за кольором верх та низ. Вам просто потрібно створити образ в рамках палітри одного кольору. Також досить цікаво виглядають контрастні поєднання. Ви бажаєте одягнути стильні штани із завищеною талією? Тоді ми рекомендуємо Вам носити їх із заправленою в них сорочкою або блузкою. Так вам вдасться зберегти акцент на стрункості талії. А ось образи з укороченими светрами або з довгими кофтами з асиметричним подолом не варто заправляти у штани. Ви бажаєте одягнути широкі штани з джинсу? Тоді наша команда рекомендує Вам носити їх зі взуттям на каблуці. Наприклад, класичні човники стануть чудовим доповненням до Вашого образу. Особливу увагу потрібно приділити створенню образів з джинсами-кльош. До таких моделей найкраще обирати грубі светри. 

Настав час для вдалих покупок!

У Вашому гардеробі до сих пір немає стильних джинсів? І часу на шопінг не вистачає? Час виправити це непорозуміння! Онлайн-шопінг – ось те, що врятує Вас! Шопінг майбутнього вже чекає на Вас. Наша команда приділяє багато уваги бажанням покупців та моді в цілому. Не витрачайте гроші на погані речі – тепер якісний одяг став більш доступним. Хороший матеріал та приємна ціна – це про наші дешеві джинсові штани. Тому на сторінках каталогів інтернет-магазину eButik.com.ua Ви здатні знайти широкий вибір якісного одягу за доступними цінами. Наш інтернет-магазин eButik.com.ua вірить в доступну моду. Тому ми пропонуємо Вам вибір яскравих моделей за найкращими цінами. Ми завжди в курсі всіх найактуальніших трендів! Тому з нами Ви завжди виглядатимете неперевершено! Для створення святкового образу Вам лише не вистачає стильної жіночої спідниці? Тоді швидше переглядайте наші каталоги якісних спідниць! З нами легко щодня виглядати на всі сто! Переконайтесь у цьому на власному досвіді. Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Читайте також: Довге пальто – кому пасує найбільше?

Дізнайтесь більше: Базова колекція – ідеальна база на кожну пору року!