Джинсові штани на зиму — обираємо найкращі фасони

Джинсові штани на зиму — обираємо найкращі фасони

Коли наближаються морози, пориви вітру посилюються, а землю покриває білий пух, необхідно подбати про теплий одяг. Нам, безсумнівно, потрібно обрати тканину, яка буде непродувною. Коли ми виходимо з дому, нам хочеться насолоджуватися часом проведеним з друзями, а також почуватися комфортно, коли ми їздимо в справах. Якщо Ти маєш дилему, що одягнути, то на допомогу приходять джинсові штани на зиму. Їх товстий матеріал ідеально захищає нашу шкіру від холоду. До того ж джинси – це дуже зручний й універсальний варіант для будь-якого виходу.

Коротка історія джинсових штанів

Не усі знають, що історія джинсів почалася в XVII столітті. Джинс, тобто матеріал, з якого сьогодні шиють штани ідеального крою, створили кравці з Франції. Вони були родом з Nîmes, тому в Європі говорили, що це матеріал “de Nîmes”, що означає “матеріал з Німу”. І завдяки цьому у світі з’явилася назва denim, тобто jeans, а обидва цих слова ми використовуємо взаємозамінно. Джинси з’явилися на вулицях завдяки золотій лихоманці в США. Або, принаймні, можна так сказати. Золотошукачам потрібен був зносостійкий одяг. Завдяки молодому бізнесменові Леві Штраусу і його компаньйону Джейкобу Девісу робітники були одягнені в джинсові штани. І це був початок, однак цілком можливо, що джинси не стали б такими популярними, якби не вестерни. У 30-і роки минулого століття кожен чоловік хотів виглядати як ковбой. Завдяки журналу Vogue джинсові штани стали символом молодіжного повстання. Усі хотіли мати їх! Й так і залишилось.

Трендові джинсові штани з дірками доступні в асортименті магазину ebutik.com.ua
Модний жіночий образ в ковбойському стилі з джинсовими штанами й джинсовою курткою — магазин ebutik.com.ua

Висока посадка — ліки проти будь-яких комплексів

Штани з високою посадкою часто є порятунком для будь-якої жінки, тому що вони здатні прикрити усе, що ми хочемо приховати від світу. Давайте не будемо обманювати себе, у кожної з нас є небажані складки десь там. Це абсолютно нормально! А що таке висока посадка в штанах? Це відстань від промежини до верхнього краю одягу. Високу посадку мають штани, які доходять нам вище пупка. Джинсові штани з високою посадкою зроблять талію стрункішою. Крім того, вони чудово візуально подовжують ноги, й це, мабуть, їх найбільший плюс. А, між іншим, що тут говорити, джинси з високою посадкою просто геніальні! Вони приховують усе, що потрібно, й до того ж подовжують ноги! З такими штанами можна одягнути коротший светр, який підкреслить талію, а також зручні й жіночні ботильйони на підборах. Чи може бути краще? Якщо Ти належиш до числа щасливчиків зі стрункою фігурою, плоским животиком й правильними пропорціями, то також не розлучайтеся з цим фасоном штанів.

Джинсові штани в обліпку — перевірений хіт!

Штани в обліпку — це просто постріл в яблучко! Вперше світ побачив їх у 1950 році. У той час їх носили такі незрівнянні голлівудські зірки як: Мерилін Монро, Сандра Ді та Лона Роджер. Сьогодні,  штани в обліпку є одним з найулюбленіших фасонів джинсів для жінок у всьому світі. Вони відмінно роблять фігуру стрункішою, сексуально підкреслюють переваги й, крім того, гарантують величезний комфорт в носінні. Джинсові штани в обліпку стануть відмінним вибором для будь-якого випадку, як повсякденного, так і трохи більш елегантного. З такими штанами можна одягнути широкий светр або об’ємну толстовку, якщо Ти віддаєш перевагу нарядам в спортивному стилі. Це ідеальний повсякденний образ, який Ти одягнеш в школу або на зустріч з друзями. З іншого боку, якщо Ти збираєшся на зустріч з другою половинкою, то одягни з ними обтислу блузку з V-подібним вирізом. Такий комплект в поєднанні зі шпильками відмінно підійде й для роботи.

Mom jeans — зручність і досконалість в одному

У 80-і  та на початку 90-х років з’явилися знамениті mom jeans. Це був ще один величезний крок в історії джинсів. Вони відрізняються високою посадкою й так званим не достосуванням в стегнах. Вони називаються так тому, що колись в них ходили американки середніх років – в основному матері й одночасно домогосподарки. На відміну від обтислих штанів, вони вільні, попри чітко підкреслену талію. Вони зазвичай мають прямі штанини, але Ти також знайдеш моделі, які м’яко звужуються до низу. Ці штани стануть ідеальним доповненням до будь-якого зимового образу. Вони будуть працювати практично для більшості жінок, тому що вони або приховують недоліки, або додають об’єму де це є потрібним. Джинсові штани mom fit надають силуету форму пісочного годинника, тому вони будуть мати гарний вигляд на жінках з делікатними стегнами. Спробуй одягнути обтислу блузку з mom jeans. Ти, безсумнівно, будеш задоволена отриманим ефектом!

Джинси бойфренд на зиму з асортименту магазину ebutik.com.ua
Стильний зимовий образ з джинсами, тімберлендами, светром і курткою з хутром — магазин ebutik.com.ua

Настав час вийняти джинсові штани кльош з закомірок шафи!

Ця модель завоювала свою популярність ще за часів хіпі. Джинсові штани кльош — це фасон, в якому штанини розширюються від колін до низу, коли решта прилягає в стегнах. Іноді розширення починається ще вище, тоді ми маємо справу зі штанами з розширенням від стегна. Попри те, що в якийсь момент вони зникли на деякий час, але тепер вони знову повернулися з тріумфом. Ти, звичайно, здивуєшся, дізнавшись, що спочатку ці штани були призначені для солдатів та військових. Однак, в основному, вони асоціюються у нас з 60-ми та 70-ми роками. Пам’ятаєте групу ABBA? Її члени були не розлучними зі штанами кльош. Їх носили чоловіки й жінки, а сьогодні не усі в них впевнені. Ми не часто можемо помітити їх на вулицях. Вони призначені для сміливих людей, які не бояться експериментувати з модою. Ці джинсові штани відмінно виглядають з черевиками на підборах і з приталеними блузками. Ти будеш вражена тим, наскільки Твій силует оптично схудне, а ноги подовжаться.

Жіночі джинсові штани в асортименті магазину ebutik.com.ua

Жіночі джинсові штани ми можемо одягати для будь-якої ситуації, яка не вимагає від нас бути занадто елегантними. Сьогодні вони стали досить популярним елементом гардеробу без якого вже можна обійтися. Вони ідеально підходять для комфортної подорожі по світу й ідеально підходять для зустрічей з друзями й навіть для побачень. Крім того, вони підійдуть для прогулянки з собакою, шопінгу, вечірки… вони просто ідеальні, як ніщо інше! Неважливо, яку модель на зиму Ти обереш, тому що кожен вищеописаний фасон, Ти знайдеш в асортименті магазину ebutik.com.ua, перевір прямо зараз!

 

Читай також: Куртки рамоніскі – наймодніші моделі 

Дивись також: Сумки для осені – осінні тенденції 2020