Джинсові шорти: цікаві моделі

Джинсові шорти: цікаві моделі

Погода останнім часом здивувала нас високими температурами. Попереду все більше спекотних днів, тому сьогодні ми підготували для вас огляд кращих шортів з джинсів — кожен з нас повинен мати їх у своєму гардеробі. Відкрийте для себе джинсові шорти за низькими цінами!

Джинсові шорти — мус для весняно-літнього сезону

Багато джинсовий одяг вважається обов’язковим have. Більшість з нас мають джинси, джинсові куртки або сорочки в нашій гардеробній кімнаті. Для весняно-літнього сезону вони ідеально підходять по черзі джинсові шорти. Завжди модний і міцний матеріал в поєднанні з коротким зрізом відмінно працює в укладанні для теплих днів. Сьогодні ми хочемо розповісти, який крій, колір і обробку варто вибрати джинсові шорти.

Вирізати і колір

Ми завжди говоримо про те, що крій одягу повинен підбиратися під нашу фігуру. Що джинсові шорти Ви можете вибрати? Дуже добре виглядають моделі із завищеною талією, які візуально подовжують ноги, але і пишно підкреслюють талію. Ви також можете робити ставки на моделі з класичним кроєм. Актуальна і довжина ноги. Якщо у вас стрункі ноги ви можете дозволити собі будь-який вид fason. Ваші стегна масивні? Краще ставка на шорти з більш довгими ногами, бажано доходять відразу за коліном. Кристали силуету також можна приховати, вибравши відповідний колір. Якщо у нас більш товсті ноги, найкраще надіти темні відтінки, такі як кобальт, гранат або навіть коричневий або чорний. Найбільш популярними є джинсові шорти в різних відтінках синього кольору, але на наш погляд, варто зробити ставку і на інші відтінки. Великою популярністю користуються білі шорти z jeansu.

szorty jeansowe
Szorty jeansowe – sklep ebutik.pl

Прикраси

Ми можемо вибрати джинсові шорти без прикрас, однак, весняно-літній сезон – відмінний момент, щоб розбризнутися в своїй укладанні і вибрати моделі, що відповідають останнім тенденціям. Популярністю користуються фасади, прикрашені натиранням і дірками. Гарячий тренд цього року – прикраси у формі маленьких намистин, які додають не тільки гламуру, але і шику одягу. Вони також представляють себе чудовими джинсові шорти прикрашена кольоровою вишивкою або скріпками. Особливо модними вважаються квіткові мотиви і комічні візерунки. Також варто вибрати джинсові шорти зі вставками з мережива або ажурного матеріалу. Хорошими прикрасами є бахрома, помпоніка або стрази. Красиво представлені моделі з мармуровою структурою матеріалу.

Стилізація пропозицій

Ми підготували для вас три укладання для різних випадків, де джинсові шорти грати першу скрипку. Почнемо з нашого улюбленого набору на побачення. Відмінним вибором стане шорти з високою талією, яка візуально подовжить наші ноги. Ми вибрали модель з квітковою вишивкою. Також в укладання входить чорний топ на бретельках зі вставкою з ніжного матеріалу на лінії декольте. Цілим прекрасно підійдуть світло-коричневі шпильки і невелика кругла сумочка такого ж кольору. Для зустрічі з другом, шопінгом або прогулянкою відмінно підійде чорний джинсові шорти поєднується з сірою іспанкою блузкою в модному горошку. Для комплекту варто вибрати зручні кросівки з малюнком і містку сумочку. У свою чергу, до пляжу рекомендуємо шорти Прикрашена тертью, подрібненням і смужками на відміну від решти одягу кольору джинсів. Хорошими аксесуарами є світло-рожева блузка на бретельках і босоніжках одного кольору. Вирушаючи на пляж не забудьте про сонцезахисні окуляри, солом’яний капелюх і кісту кошик.