Джинсові шорти – різні фасони у стилізаціях

Джинсові шорти – різні фасони у стилізаціях

Жіночі шорти користуються шаленою популярністю. І не дивно, що у гардеробі кожної жінки точно є хоч одна пара! Джинсові шорти цього року стали безумовним хітом. Ми зобов’язані їх появі легендарній Коко Шанель. Ця жінка позбавила жінок від тісних суконь та одягнула їх у зручні шорти. Вона вирішила поступово вкорочувати брюки. Доки не вкоротила їх до мінімальної довжини. Всі були шоковані такою екстравагантною річчю. Проте людство швидко переконалося в безумовній сексуальності та практичності шорт. Шорти – ідеальна річ на всі випадки життя! А у поєднанні з денімом вони здатні перетворитись у справжню модну зброю. Мода на денім захопила світ. Тому кожна жінка просто зобов’язана придбати собі ці стильні шорти! 

Актуальні кольори та принти

Влітку краще все ж таки надавати перевагу світлим та яскравим кольорам. Блакитні та рожеві шорти денім відмінно впишуться у літній образ. Рожеві моделі зустрічаються не надто часто. Проте вони точно здатні перетворити Ваш образ у дещо особливе! Зустрічаються доволі цікаві моделі з мереживом та рюшами. Такий декор робить шорти більш стриманими та елегантними. А ще мереживо та рюші дещо подовжують шорти. Такі моделі нададуть Вашому образу певного романтизму. В нашому житті іноді так не вистачає легкості. А за допомогою такого декору навіть короткі шорти не створять Вам дискомфорту! Цього року актуальним вважаються джинсові шорти з потертостями. Ефект поношеного одягу додасть певного вінтажу та брутальності образу. Обожнюєте стиль бохо? Тоді шорти з бахромою та вишивкою стануть Вашою найкращою покупкою у цьому сезоні. А ось моделі з шипами та закльопками допоможуть проявити сильним натурам свій драйвовий характер! 

Сині джинсові шорти з білим топом
Джинсові шорти – трендові моделі на eButik.com.ua

Як вибрати якісні джинсові шорти?

Ми рекомендуємо Вам надавати перевагу моделям з більш щільного деніму. Такі варіанти завжди виглядають ефектніше. Ви струнка та висока красуня? Тоді Ви сміливо можете собі дозволити короткі джинсові шорти. Такий варіант якнайкраще підкреслить красу Ваших ніг! Коротка довжина візуально зробить Ваші ноги ще більш довгими! Стрункі красуні можуть дозволити собі яскраві моделі з принтами та декоративними елементами. Ви жінка з пишними формами? Тоді Вам краще зупинитись на однотонних та подовжених шортах. Краще уникати моделі з дірками та потертостями. Адже такі моменти привертатимуть небажану увагу до Ваших стегон. Жінкам з типом фігури “груша” краще надавати перевагу шортам з тонких та невагомих тканин. А ось тип фігури “яблуко” вимагає завищеної талії. Така посадка вміло приховає проблемні місця. Фігура “прямокутник” якнайкраще виглядатиме у коротких моделях з об’ємним декором. У Вас тип фігури “перевернутий трикутник”? Тоді широкі моделі – Ваш вибір. А ось фігура “пісочний годинник” подарує Вам повну свободу у виборі! Обирайте свій ідеальний варіант! 

Як носити джинсові шорти?

Короткі шорти якнайкраще виглядають разом з вільними та облягаючими майками або футболками. Легко буде створити ідеальний образ за допомогою вільної сорочки чоловічого крою. Просто зав’яжіть її на вузол. На вулиці прохолодно? Тоді накиньте зверху улюблену укорочену джинсову куртку або стильний піджак. А ось джинсові шорти з принтами чудово впишуться у образ з однотонними светрами та кофтами. А ще у холодну пору року Ви зможете доповнити свій образ щільними однотонними колготами або легінсами. Бажаєте додати різноманіття образу? Поміксуйте зі взуттям! Адже шорти легко поєднуються будь з чим! Кеди, кросовки або босоніжки – вирішувати Вам! Класно розбавити образ можна за допомогою широкого ремня. Ремінь можна взяти навіть із закльопками чи шипами. А чому б не додати до образу нотку бунтарства? Спортивний рюкзак та шкіряна сумка на довгому ремені однаково чудово виглядатимуть разом із шортами. Також можна доповнити образ мінімалістичними аксесуарами. Головне – не перенавантажити образ та не вийти за рамки! 

Актуальні джинсові шорти : огляд моделей

Зараз ми разом із Вами розглянемо найпопулярніші моделі:

  • короткі джинсові шорти

Ви обожнюєте виділятись серед натовпу? Тоді міні-шорти – це найкращий спосіб привернути до себе захоплені погляди. Для спекотної пори року краще надати перевагу шортам з легких моделей. 

  • подовжені джинсові шорти

Ця модель найпопулярніший варіант. Адже така довжина підійде жінці з будь-яким типом фігури! А ще ці шорти чудово вписуються у образ з жакетами та кардиганами! 

  • джинсові шорти плюс сайз

Ця модель характеризується подовженим кроєм. Зазвичай такі шорти виготовляють з більш щільної тканини. Щільна тканина здатна навіть скорегувати невеликі недоліки Вашої фігури. А завищена талія зробить Ваш силует біль витонченим. 

  • джинсові шорти-спідниця

Цей оригінальний варіант помітно вирізняється. В таких шортах брючини досить широкі, що робить їх схожими зі спідницею. А довжина до коліна робить ці шорти ідеальними для створення ділового образу.

Настав час для шопінгу!

Ви цінуєте свій час? Любите заощаджувати? Вам набридли довгі черги у торгових центрах? Яким Ви уявляєте собі ідеальний шопінг? Ми знаємо правильну відповідь! Інтернет-магазин eButik.com.ua – справжній рай для жінок! Жодних черг, помірні ціни та відмінна якість – це усе про eButik.com.ua! Ми щодня створюємо одяг за актуальними трендами! Для виготовлення ми обираємо лише якісні матеріали! Наша мета – щасливі та стильні клієнти! Мода повинна бути доступною для кожного! Тепер тренди та мода пасуватимуть до кожного гаманця! Забудьте про муки вибору! З нашими цінами Ви здатні створити повноцінний образ за невелику суму грошей! Дешеві джинсові шорти у eButik.com.ua стануть фішкою Вашого образу! Не забудьте також переглянути наш широкий асортимент, а саме: стильні жіночі сорочки. Декілька кліків і Ваш ідеальний образ готовий! Наші каталоги задовольняють модні потреби будь-якої жінки! Наші клієнти стильні та щасливі! Витрачайте час на приємні речі, а не на довгі черги у магазинах! З нами легко виглядати стильно та суттєво зекономити гроші! Бажаємо Вам приємного дня та вдалого шопінгу!

Читайте більше: Широкі штани – звиваючі фасони на теплі дні

Перегляньте також: Базові стилізації на літо – що варто мати у своєму гардеробі