Джинсові шорти — з чим поєднувати?

Джинсові шорти — з чим поєднувати?

Класика в жіночому гардеробі – джинсові шорти, у кожного з нас вони повинні бути. Сьогодні ми розповімо вам, які фасади варто ставити і з чим їх поєднувати, щоб добре виглядати. У нас є три готових укладання для вас на різні випадки життя.

Які моделі вибрати?

При виборі крою шортів слід орієнтуватися, перш за все, на ваш силует. Ми повинні чітко позначити нашу талію — бажано через високі лінії талії. Такі моделі стрункішою талію і візуально подовжують ноги. Дами з фігурою стовпця повинні, в свою чергу, надягати джинсові шорти з великими кишенями на задній стінці одягу. Жінки з силуетом яблука і груші повинні, в свою чергу, вибирати шорти з більш довгим зрізом, бажано трохи вище коліна. Що стосується квітів, джинсові шорти , як правило, тримаються в відтінках синього. До числа найбільш популярних можна віднести Жіночі шорти в синій, modry, кобальт або флот Варто також зробити ставку на інші кольори. Чорне або біле – це гарна ідея – шорти то вони не програють універсальності.

Цікаві прикраси

Як їх можна декорувати джинсові шорти? Магазин ебутік.pl пропонує дійсно багато цікавих моделей. Характерними прикрасами для шортів з деніму є натирання і навіть дірочки. часто джинсові шорти декоровані елементами рок-стилю, такими як шипи, шпильки або стрази. Також відмінно підходять фасади з декоративними замками. Вони добре виглядають джинсові шорти з декоративним шпарюванням в нижній частині ніжок. Також варто робити ставки на фасади кольоровими скобами або вишивкою, які відмінно вписуються в актуальні тенденції. Популярні конструкції включають квіткові мотиви, тваринні мотиви або комічні конструкції. Ефектно виглядають моделі, прикрашені мерехтливими перлами або мереживними вставками. Хороший вибір джинсові шорти z efektem sprania czy marmurkową fakturą.

Jeansowe szorty
Jeansowe szorty stylizacje – sklep ebutik.pl

Джинсові шорти укладання

Ми вибрали для вас три цікаві моделі шортів і спланували укладання з ними. На щоденній основі — для прогулянки або шопінгу можна налаштувати шорти джинсової тканини з розтиранням і спарюванням в нижній частині ніг. Варто вибрати білу футболку з принтом у формі фламінго. Хорошими доповненнями стануть білі ковзання на кросівках і модний металевий рюкзак. Для дати ви можете вибрати Жіночі шорти із завищеною талією декорована кольоровими скобами. Для комплекту можна вибрати чорний топ зі вставкою з напівпрозорого матеріалу. Все це найкраще підкреслювати шпильками і сумкою клатча. Можна зробити ставку на тонований відтінок, наприклад, світло-коричневий або вибрати такий сильний колір, як червоний або рожевий. Для третьої укладання варто вибрати яскраву шорти жіночі з тертям і іспанської жіночої сорочки в квіти. Для комплекту можна вибрати сіру фурнітуру — босоніжки на стовпі і сумочку. Для сонячних днів хорошим аксесуаром стануть сонцезахисні окуляри.

Магазин ебутік.pl сповнена відмінного одягу, і ми впевнені, що ви знайдете ідеальний джинсові шорти для себе. Скористайтеся знижками, доступними на сайті і знайдіть цікаві предмети гардероба. Ми також рекомендуємо вам підписатися на розсилку новин, щоб ви завжди могли насолоджуватися привабливими акціями та залишатися в курсі подій.