Джинсові сукні – як створити з ними зимовий образ?

Джинсові сукні – як створити з ними зимовий образ?

У світі моди одяг із деніму займає одну із провідних позицій. А все тому, що він практичний, універсальний, стильний та залишається актуальним протягом усього року. Тому й не дивно, що жінки знайшли спосіб як його носити і взимку. Джинсові сукні – це те, що допоможе Тобі виглядати жіночно та модно навіть у холодні дні та не дасть замерзнути. Хочеш дізнатися як створювати з ними образи? Ми вже розповідаємо!

Джинсові сукні – коли з’явилися?

Можна з упевненістю сказати те, що джинсовий одяг користується неймовірною популярністю в усьому світі. І з цим ніхто не зможе посперечатися. А дизайнери в свою чергу дуже часто використовують денім для втілення своїх самих сміливих ідей. Саме такою ідеєю й стали джинсові сукні, які одразу покорили жінок по всьому світі. І вони безсумнівно займають почесне та достойне місце у гардеробах модниць, які вже встигли собі придбати цю неймовірно оригінальну річ. Проте, даний предмет викликає чимало питань. Одразу ж виникають думки як правильно підібрати та з чим найкраще поєднувати. Але про це трошки пізніше. 

Коли ж з’явилися джинсові сукні? Відбулося це не так давно. Протягом довгого періоду часу лідерами продаж джинсового одягу були такі бренди як – Levi Strauss, Gloria Jeans, Gap, Diesel та інші. Проте випускали вони переважно тільки  джинсові штани та куртки у американському стилі. Але як відомо, час на місці не стоїть і вони вирішили, що настала пора щось міняти. Вони прийшли до спільної думки, що застосування такого матеріалу як денім може бути набагато ширшим. Таким чином, з’явилася ідеальна альтернатива джинсовим штанам, яку оцінили усі жінки. 

Чому варто мати у своєму гардеробі джинсові сукні?

  • Перш за все, варто сказати про те, що джинсові сукні виготовляються із деніму, який володіє унікальними властивостями. Тому купуючи таку річ Ти можеш бути впевненою в тому, що вона прослужить Тобі не один рік. Денім характеризується особливою міцністю, він не мнеться та добре тримає форму, до того ж його важно забруднити. 
  • Джинсові сукні – це предмет жіночого гардеробу який виглядає неймовірно цікаво та оригінально. Тому можна бути впевненою в тому, що у такому наряді без уваги Ти точно не залишся!  До того ж, у залежності від фасону, таку сукню можна одягнути куди-завгодно – на прогулянку, побачення, роботу чи навіть свято. 
  • Різноманіття фасонів та кольорів джинсових суконь допоможе підібрати ідеальну модель для кожної жінки. Сукні з деніму це не тільки класичні сині та блакитні тканини, але й також білі, чорні та сірі. Особливою популярністю сьогодні користується вінтажний денім.
Темно-синя джинсова сукня на бретелях
Модна джинсова сукня – це відмінна база для Твоїх зимових образів! Магазин ebutik.com.ua.

Яку джинсову сукню вибрати?

Джинсові сукні – це те, що знову стало актуальним трендом та користується неймовірною популярністю сьогодні. Окрім цього, модниці будь-якого віку та типу фігури можуть підібрати ідеальний варіант для себе. На що варто звернути увагу у цьому сезоні? Ось наш список:

  • Джинсові сукні міді – ідеальна основа для Твоїх повсякденних зимових образів. Варто зауважати, шо найчастіше це саме джинсові сарафани, які ніколи не вийдуть з моди. До того ж, цю красиву та практичну модель можна сміливо комбінувати з водолазками, гольфами та светрами. 
  • Джинсові сукні з довгим рукавом – відмінний вибір для стильних та оригінальних образів у холодні дні. Воно може бути будь-якого кольору – синього, блакитного, білого чи чорного. Крім цього, на ньому може бути також декор у вигляді вишивки, бахромою і тощо. 
  • Джинсові сукні кльош – оригінальна та ефектна варіація, яка стане ідеальний вибором для тих, хто хоче добавити ще більшої жіночночті у образ. У холодні дні вони ідеально комбінуються з ботильйонами, ботфортами та масивним взуттям. 

Як створити образ з джинсовими сукнями?

Одним з головних критеріїв в створенні зимових образів є однозначно комфорт, зручність та модний вигляд. Таким чином, можна з впевненістю сказати те, що джинсові сукні відповідають усім цим вимогам. У такому наряді Ти точно не залишишся непоміченою та будеш відчувати неймовірний рівень комфорту протягом усього дня. Але з чим ж його носити? Ми вже підсказуємо! Перш за все, однозначно не варто боятися доповнювати такі сукні яскравими аксесуарами. До того ж яскраві кольори – це те, що дуже актуально у цьому сезоні. Це може бути берет, гапка, шарф, хустка на шию чи рукавички. Цієї зими зверни особливу увагу на блакитні, червоні, фіолетові та сині відтінки. Популярності не втрачає й фуксія. А ось, якщо говорити про одяг, то до джинсового одягу ідеально пасує коричневий, чорний, бежевий, білий та сірий. Це може бути, наприклад, коричнева замшева куртка чи пальто, або ж бежева пухова куртка.

Ніхто не відміняв й того, що з джинсовим одягом ідеально комбінується інший джинсовий одяг. Тому є з чим поекспериментувати! Якщо говорити про сукні без рукавів, то сміливо одягай під них водолазки, гольфи та светри. Особливо стильно будет виглядати поєднання зі светром оверсайз. З іншої сторони, не менш вдалою ідею стануть також трендові у цьому сезоні кардигани. Можна підібрати яе коротку, так і довго модель. У будь-яку випадку вийде неймовірно стильне поєднання. Пам’ятай також про те, що джинсові сукні не обов’язково носити з колготками. Вони можуть також виступати у якості туніки. Тому також сміливо носи їх з легінсами та джинсами скінні. Хочеш одягнути модну сукню з деніму в офіс? Не проблема! Доповнити образ допоможе чорний піджак та туфлі на невисоких підборах! Образ допоможе завершити пальто або тренч. А замість туфлів можна підібрати ботильйони, високі сапоги чи масивні чоботі. 

 

Читай також: КОЛЕКЦІЯ ДОМАШНЬОГО ОДЯГУ – ІДЕАЛЬНІ СТИЛІЗАЦІЇ ДЛЯ ДОВГИХ ВЕЧОРІВ!

Тебе також може зацікавити: ЖЕНСКИЕ ДЖЕГГИНСЫ С ЗАВЫШЕННОЙ ТАЛИЕЙ — СТОИТ ЛИ ИХ ИМЕТЬ?