Джинсові куртки – як правильно поєднувати у осінніх образах!

Джинсові куртки – як правильно поєднувати у осінніх образах!

Джинсові куртки полонили наші серця раз і назавжди! І ця осінь точно не обійдеться без нової стильної куртки! Не знаєте, яку краще вибрати? Наша команда із задоволенням допоможе Вам впоратись з цим нелегким завданням! Ми завжди в курсі усіх трендів! Отож, розпочнемо!

Жіночі джинсові куртки: секрет популярності 

Вже кілька років поспіль одяг з деніму не втрачає своєї актуальності. Він залишається популярним з сезону в сезону. Таке вбрання завжди буде затребуваним серед жінок та чоловіків будь-якого віку. Адже джинсовий одяг має безліч переваг! Стильні джинсові куртки неймовірно практичні та зручні. Ми обожнюємо їх за класний вигляд. Джинсовки легко поєднуються з будь-яким одягом. Що дає можливість носити їх прихильникам будь-якого стилю. Стиль casual, smart, sport та street style – в кожному цьому стилі куртка з деніму буде доречна. Ви можете сміливо її використовувати для створення як повсякденних образів, так і для особливого романтичного вечора. Сміливо поєднуйте її зі своїм улюбленим одягом. Та не бійтесь модних експериментів. Адже з приходом осені зручні джинсові куртки будуть найактуальнішим варіантом верхнього одягу! Наша команда рекомендує Вам обов’язково придбати цю стильну річ. Така покупка стане хорошою інвестицією на довгі роки. Здається, джинсові речі ніколи не вийдуть з моди! Тому ця куртка точно опиниться у списку must have Ваших осінніх покупок. 

Джинсова куртка голубого кольору в поєднанні з чорними штанами та майкою
Джинсові куртки – лише трендові фасони на eButik.com.ua!

Якісні джинсові куртки: як вибрати 

На що варто звернути увагу при купівлі стильної джинсової куртки? Першим ділом ми рекомендуємо Вам звернути увагу на якість самого деніму. Він не повинен тягнутись. Адже дійсно якісний джинс чудово тримає свою форму та не розтягується після прання. Трендові джинсові куртки варто купувати лише зі щільного деніму. Бажаєте придбати універсальну модель на кілька років? В нас є для Вас слушна порада! Рекомендуємо Вам уникати великої кількості декору та потертостей. Повірте, усі ці деталі – мода одного сезону. До того ж, такі куртки доволі примхливі. Вам доведеться до них ретельно підбирати речі-компаньйони. Купуйте однотонну модель класичного крою. Така річ прослужить Вам не один сезон! І з нею Ви будете мати можливість створити набагато більшу кількість стильних образів. Яка довжина буде найкращою? Однозначно – довгий рукав. За потреби Ви завжди зможете його підвернути. Сама ж довжина куртки повинна сягати мінімум лінії талії або навіть трохи нижче. І не забудьте приділити увагу кольору джинсовки. Класичний варіант – спектр відтінків від індиго до небесно-блакитного. 

Актуальні джинсові куртки: що носити цієї осені 

  • джинсові куртки oversize 

Вони опинились на піку популярності. З ними Ви здатні легко створити casual та street style образи. Такий комфортний крій прийдеться до смаку кожному! Насолоджуйтесь неповторними стилем цієї куртки! Така модель легко приховає недоліки Вашої фігури та зробить її витонченішою. Спробуйте створити цікавий образ у поєднанні з приталеною сукнею та взуттям на підборах. 

  • короткі куртки з деніму

Такий варіант можуть дозволити собі красуні зі стрункою фігурою та довгими ногами. У цьому сезоні коротка довжина – це справжній хіт. Спробуйте і Ви! З такою курткою укорочена джинсова спідниця та светр в клітинку виглядатимуть неймовірно! Проте такий варіант – точно не найкращий вибір для прохолодного дня. Залиште його для теплих сонячних днів. 

  • куртки з деніму з декором

У цьому сезоні дизайнери вирішили нас здивувати широким різноманіттям декору на джинсових речах: шкіряні та мереживні вставки, стрази та паєтки або ж бахрома. Таку куртку може дозволити собі далеко не кожна жінка. Проте такий варіант точно допоможе Вам опинитись у центрі уваги! 

Як носити джинсові куртки: створюємо неперевершені образи 

Джинсові куртки на осінь легко завоюють Ваше серце! Адже з ними Ви здатні створити не один стильний осінній образ. І зараз Ви переконаєтесь у цьому на власному досвіді! Бажаєте створити лук з моделлю oversize? Тоді Вам варто пам‘ятати про одне важливо правило: усі інші складові Вашого образу повинні бути приталені. Наприклад, Ви можете одягнути трендову трикотажну сукню або водолазку та однотонні шкіряні легінси. Також цікаво виглядатиме поєднання з джинсами та сорочкою в червону клітинку. А ось сукні вільного крою та об‘ємні спідниці найкраще виглядатимуть у поєднанні з курткою класичного крою. Ви навіть сміливо можете комбінувати таку куртку з актуальними штанами-кльош. Поговоримо про аксесуари. Джинсові моделі верхнього одягу важко назвати примхливим елементом жіночого гардеробу. Вони відмінно виглядають у поєднанні з сумками будь-якого розміру та стилю. Щодо взуття? Тут у Вас також є можливість обрати те, що Вам найбільше до душі. Доповніть свій образ мінімалістичними аксесуарами у вигляді сережок конго або ж невеликої підвіски.

Настав час для шопінгу! 

Дешеві джинсові куртки Ви точно знайдете на просторах інтернет-магазину eButik.com.ua! Наш широкий асортимент приємно вразить будь-яку жінку. В нас Ви знайдете все необхідне для створення неперевершених образів! Ви все ще стоїте у довгих чергах у примірочну? Це минуле століття! Сучасні жінки обирають онлайн-шопінг! З нами легко щодня виглядати на всі сто! З інтернет-магазином eButik.com.ua Ваш гаманець та час будуть у безпеці. Наші демократичні ціни та висока якість речей щодня приваблюють сотні нових клієнтів. Доєднуйтесь до успішних та стильних! Досить пасти задніх! Мода повинна бути доступною для кожного – це наш девіз. Не потрібно переплачувати у торгових центрах та розчаровуватися у якості товару! Відчуйте всі переваги від онлайн-шопінгу в вже сьогодні. Ми переконані: Ви спробуєте один раз і більше у Вас не виникне бажання з нами розлучатись. Наші клієнти щасливі та стильні! Будьте однією з них. Також ми рекомендуємо Вам придбати наші стильні жіночі джинсові сорочки. Тотал денім лук – тренд року! Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок! Дозвольте собі більше вже сьогодні. Дозвольте собі з eButik.com.ua

Читайте більше: Спідниці в квітковий принт – перегляньте модні фасони!

Подивіться також: Светр з ґудзиками – як стилізувати?