Джинсові куртки – оригінальні фасони для прихильниць авангарду

Джинсові куртки – оригінальні фасони для прихильниць авангарду

Не існує людини, яка б не любила носити джинсовку. Ця культова річ не втрачає своєї популярності ось вже кілька десятків років поспіль. Мода час від часу змінюється. І кожна красуня хоче виглядати стильно. Проте дещо залишається незмінним. Джинсова куртка – це справжня класика жіночого та чоловічого гардеробу. Така річ врятує Вас у будь-якій ситуації. Практична та універсальна – така куртка вміло доповнює будь-який образ. А ще ця річ личить абсолютно всім. Її легко поєднувати з будь-чим! У Вашому гардеробі ще до сих пір не з’явилась куртка з деніму? Настав час виправити це непорозуміння! І наша цікава стаття точно стане Вам у нагоді! 

Трохи історії

Стильна джинсова куртка з’явилася ще більше ста років тому. І з моменту своєї появи вона ніколи не втрачала своєї популярності. Спочатку ця річ була спецодягом робочого класу – будівельників, шахтарів, слюсарів. І ніхто не сприймав її за особливий предмет гардеробу. Звичайна робоча уніформа. Згодом її почали носити далекобійники. За що вона отримала свою другу назву –  trucker jacket. Ця річ приваблювала чоловіків своєю універсальністю та своїм беззаперечним комфортом. І не дивно, що за доволі короткий проміжок часу ця річ набула неабиякої популярності серед світових зірок. Девід Бекхем, Стів Макквін та Роберт Редфорд неодноразово використовували куртку для довершення образу. Сьогодні вже доволі таки важко уявити наше життя без джинсовки. У чому секрет шаленої популярності та вічної актуальності? Не варто довго думати – відповідь простіше, ніж Ви думаєте. Куртка додає впевненості в собі! А ще джинсові речі – це вірні супутники на кілька років. Практичний та зносостійкий денім тішитиме Вас довго! Тому зовсім не дивно, що цю річ обожнюють мільйони.

Довга та коротка джинсова куртка
Джинсові куртки – актуальні моделі на eButik.com.ua

 Актуальні джинсові куртки

  • джинсова куртка-жилетка

Це ідеальний варіант для теплої пори року. Така річ зігріє Вас прохолодним літнім днем. А ще вона чудово доповнить будь-який образ! 

  • укорочена джинсова куртка

Ця модель – це справжній хіт цього року. Адже коротка довжина якнайкраще допоможе Вам підкреслити всі переваги Вашої фігури. Тому ми рекомендуємо Вам придбати цю модель! 

  • джинсова куртка з принтом або розписом

Ви обожнюєте виділятись серед натовпу? Ви прихильник нестандартних вирішень проблем? Тоді ця куртка точно стане Вашою улюбленою річчю у гардеробі! Стильні та автентичні куртки денім з принтами та розписами допоможуть Вам створити вишуканий та ексклюзивний образ.

  • джинсова куртка з нашивкою

Вишивка цього року стала також одним з провідних трендів. Яскраві нашивки здатні створити правильний настрій та додати образу родзинки. Не бійтесь проявити свою індивідуальність за допомогою одягу! 

  • джинсова куртка oversize

Об’ємні речі створюють особливі відчуття комфорту та затишку. Водночас така куртка здатна додати Вашому образу нотку зухвалості. 

Якісна джинсова куртка: секрети вибору

Під час купівлі приділіть особливу увагу якості швів та рядків. Вони повинні бути рівними та міцніми. Ви повинні відчувати себе комфортно під час примірки. Ніщо не повинно перешкоджати Вашим рухам. Також під час вибору варто врахувати особливості Вашої фігури. І ми із задоволенням поділимось разом із Вами кількома секретами. У Вас тип фігури “пісочний годинник”? Перед Вами відкриті усі модні кордони. Лише ми рекомендуємо Вам уникати надто вільний фасон. Для чого приховувати свою неймовірну фігуру? Власницям типу фігури “груша” краще надавати перевагу моделям з об’ємним коміром білого кольору. Таким чином Ви зможете додати бажаного об’єму у верхній частині. Типу фігури “прямокутник” найбільше личитимуть моделі з ременем. Саме ремінь допоможе Вам зробити правильний акцент на талії. Ви власниця типу фігури “яблуко”? Джинсова куртка оверсайз – ось Ваш ідеальний варіант. А ще Вам чудово підійдуть куртки з V-подібним вирізом. Та найголовніше те, що Ви повинні відчувати себе впевненою та красивою у куртці. Довіртесь власним відчуттям! 

Як носити джинсову куртку?

Найпростіший та найлегший спосіб – поєднати її з улюбленою парою стильних джинсів або з цікавою джинсовою спідницею. Тотал денім лук – це один з провідних трендів цього року. Будьте на одній хвилі з модою! Бажаєте додати образу різноманіття та цікавості? Тоді Вам варто подумати над аксесуарами. Зручна джинсова куртка може стати повноцінним елементом гардеробу. Використовуйте її не лише у якості верхнього одягу. Просто одягніть її як сорочку. Відмінно виглядатиме куртка у поєднанні разом із ніжною сукнею. Легкі та ніжні сукні або фактурні та нестандартні однаково класно виглядають разом із джинсовкою. Тому ця річ не лише вміло доповнить образ, а і зігріє Вас у прохолодних літній вечір. Щодо взуття? Тут у Вас є можливість увімкнути Вашому фантазію. Кеди та кросівки або елегантні лодочки та босоніжки – будь-що з цього переліку прекрасно доповнить Ваш образ. Денім завжди відкритий до змін та чогось нового. Не бійтесь та спробуйте поекспериментувати. Модні експерименти – це завжди захоплююче та весело! Створіть свій неповторний образ.

Настав час для шопінгу!

Ви понад усе цінуєте свій час? А ще у Вас є бажання зекономити кошти? Але нестримне бажання оновити гардероб змушує Вас стояти у довгих чергах в торгових центрах та переплачувати за неякісний одяг? Досить! Настав час для позитивних змін у Вашому житті! Покупки в Інтернеті у eButik.com.ua – це справжнє задоволення для всіх прихильниць гарячих трендів. У нас в легкий та швидкий спосіб Ви знайдете найстильніший одяг за доступними цінами. Не гайте свій дорогоцінний час! Ви обожнюєте денім? Тоді мерщій додайте в свій кошик стильне вбрання. Будьте неперевершені разом із нами! Дешева джинсова куртка у eButik.com.ua стане справжньою родзинкою вашого образу! У нашому інтернет-магазині Ви знайдете все необхідне для створення ідеальних образів на кожен день : від одягу до аксесуарів. Вашому образу не вистачає стильних джинсів? Серед нашого каталогу Ви точно знайдете якісні жіночі джинси! Насолоджуйтесь своїм виглядом щодня! Бажаємо Вам приємного дня та вдалих покупок! 

Перегляньте: Сукня міні на літо – яку вибрати?

Подивіться: Найкрасивіші сукні сезону в квіти