Джинсовий комбінезон – осіння необхідність

Джинсовий комбінезон – осіння необхідність

Популярність на речі з деніму в цьому році зашкалює! Ми щодня носимо денім! Джинси, топи, куртки, костюми, сорочки та сукні. Джинсовий комбінезон – ідеальний варіант для осені. З цією річчю Ви легко можете створити безліч стильних образів як для теплого дня, так і для прохолодного. Комбінезон – це справжня есенція Вашого гардеробу. Насолоджуйтесь неперевершеними образами щодня!

Актуальні джинсові комбінезони: огляд моделей 

У цьому році повернулись легендарні речі з ефектом варенки. І вони користується шаленою популярністю серед молодого покоління. Джинсовий комбінезон з короткою спідницею відмінно виглядає з блузами з приспущеними плечима. Цікаво виглядають моделі з воланами та рюшами. Такі варіанти обирають романтичні натури, які люблять легкість в образах. Також у цьому році ми спостерігаємо за трендом на кишені та нашивки. Стиль печворк знову в моді! Такі комбінезони взагалі легко стануть головною родзинкою Вашого образу. Широкою популярністю користуються моделі для вагітних. Майбутні матусі взагалі полюблять подібне вбрання. Їх приваблює комфорт та стильний крій. Завдяки лямкам Ви зможете легко контролювати об‘єм комбінезону. Нічого не тиснутиме Вам та не заважатиме. Комбінезони з довгими рукавами – ідеальне рішення для холодних сезонів. В такому комбінезоні Ви ніколи не замерзнете! До того ж, денім легко комбінується з будь-яким іншим матеріалом. Тому у Вас зовсім не виникне питань під час створення образів. Серед цього широкого різноманіття Ви точно здатні знайти свій ідеальний варіант! 

Джинсовий комбінезон синього кольору з довгим рукавом
Джинсовий комбінезон – трендові фасони на eButik.com.ua!

Стильний джинсовий комбінезон: підбираємо під тип фігури

У Вас широкі стегна? Тоді Вам краще уникати моделей, які облягають та надто вільно сидять на Вашій фігурі. Ваш ідеальний варіант – модель з прямими брючними штанами або невеликим кльошем. Такий фасон допоможе Вам візуально зробити силует тіла пропорційним. Важливо враховувати, яке взуття Ви одягаєте з комбінезоном. Надавайте перевагу взуттю на підборах. Це допоможе Вам візуально зробити ноги довшими та витягне силует. У Вас пишний бюст? В такому випадку потрібно робити головний акцент на нижню частину тіла. Обирайте широкі джинсові комбінезони, які розширюються нижче талії. Наприклад, модель з широкими брюками – хороший для Вас варіант. Уникайте активної верхньої частини: об‘ємних частин, вишивки. Такі деталі лише будуть повнити Ваш силует. 

Для красунь plus size ми рекомендуємо носити однотонні джинсові комбінезони. Обирайте комбінезони з середньою посадкою. Облягаючі моделі – це точно не для Вас. У Вас низький зріст? Тоді потрібно підібрати таку модель, яка лише підкреслить Вашу мініатюрність. Одягнути комбінезон з кльошем – чудовий спосіб зробити це! 

Як носити джинсовий комбінезон?

Цю річ Ви сміливо можете носити у будь-який сезон року. Наприклад, Ви можете доповнити свій зимовий образ яскравою шубою. Це допоможе Вам створити яскравий та стильний образ. А ось класична дублянка додасть Вашому образу стриманості. Найпрактичніший варіант для холодної погоди – комбінезон у поєднанні з пуховиком. Навіть простий чорний джинсовий комбінезон може вразити всіх наповал! Головне – це додати до нього правильні речі-компаньйони та аксесуари. Яскрава сумка та помітні прикраси – ось секрет успішного образу. Ви навіть можете спробувати поєднання з елегантними туфлями-човниками. Таке взуття додасть жіночності та елегантності образу. Одягніть під комбінезон стильну сорочку в клітинку. До того ж, клітинка – це абсолютний тренд року. Класична червона клітинка відмінно виглядатиме з комбінезоном чорного або синього кольору. Влітку Ви можете носити цю річ з улюбленими футболками. Для створення легкого літнього образу одягніть футболку в полоску та білі кеди. Ось і все – Ваш ідеальний образ готовий! Насолоджуйтесь комфортом протягом цілого дня! 

Яскравий джинсовий комбінезон: найкращі кольори

Найпопулярнішим варіантом забарвлення є відтінки блакитного та синього. Влітку популярності набирають світлі відтінки, а ось взимку головні ставки роблять на темні. Проте дизайнери завжди люблять тішити нас чимось новим. З‘явилось безліч різноманітних варіантів кольорів. Денім зустрічається у чорному, білому, сірому кольорах. Така палітра є базовою. Тому такий базовий джинсовий комбінезон можна без проблем вписати у будь-який образ. Тепер поговоримо про нестандартні рішення. Смарагдові, бордові та ніжно-рожеві варіанти у цьому році набирають шаленої популярності. Дизайнери хочуть поглянути на денім з нового ракурсу. Яскраві та нестандартні кольори допоможуть Вам виділитись серед натовпу. Звісно, темні кольори будуть практичнішим варіантом. Ви шукаєте щось універсальне? Тоді, безумовно, Вам краще зупинити свій вибір на темних відтінках. Якщо ж Ви не боїтесь модних експериментів, то розгляньте щось з світлих та яскравих варіантів. Для осені ми рекомендуємо Вам спробувати створити образи у світлих тонах. 

Настав час для шопінгу!

Ви втомились від довгих черг та шалених цінників у торгових центрах? Настав час рухатись далі! Шопінг у торгових центрах – це минуле століття! Настала нова ера – ера онлайн-шопінгу! Швидко, зручно та безпечно – це все про онлайн-шопінг. Інтернет-магазин eButik.com.ua здивує Вас демократичними цінами та неймовірною якістю. Ми вважаємо, що мода повинна бути доступною для кожного. Наш широкий асортимент Вас приємно здивує різноманіттям моделей та кольорів. Ми слідкуємо за останніми модними тенденціями та завжди оновлюємо наш одяг за найактуальнішими трендами. Наша команда старанно розробляє кожен дизайн та створює модні речі лише з найякісніших матеріалів. З нами Ваші смак та гаманець залишаться в безпеці! Наші колекції – це унікальне поєднання якості та привабливої ціни. Наш дешевий джинсовий комбінезон легко стане основою для створення численних неперевершених образів! Будьте собою та демонструйте свою індивідуальність за допомогою якісного одягу від eButik.com.ua! Не забудьте переглянути наш асортимент якісних жіночих сорочок з деніму! Виглядати на всі сто щодня можливо! Бажаємо Вам гарного дня та вдалого шопінгу!

Подивіться ще: 4 ідеї, як носити жіночий гольф

Прочитайте також: Утеплені костюми – з легкістю створять затишні та теплі образи!