Джинсова куртка — must have для весняно-літнього сезону

Джинсова куртка — must have для весняно-літнього сезону

Ще однією безперечно незамінною одягом в жіночому гардеробі є джинсова куртка. Зручний одяг з завжди модного матеріалу відмінно підходить для укладання на весняно-літній сезон. Відкрийте для себе цікаві моделі і знайдіть ідеальну підгонку для себе.

Джинсова куртка — на який крій ставити?

Класичні моделі мають коробку, квадратного крою. Все більшою популярністю, однак, користуються куртки джинсові про розріз рамонески. Укладання смуг і блискавки в сторону, а іноді і ремінець внизу роблять одяг ідеально впишеться в стиль рок. Відмінним вибором є також куртки джинсові з більш довгим зрізом. Доходять до середини стегна моделі обов’язково подарують нам тепловий комфорт. Для перехідного сезону також варто вибирати джинсові куртки парки з затяжкою на талії і капюшоном для захисту від дощу. Що стосується відтінків, то краще всього зупинити свій вибір на синьому, блакитному, гранатовому або кобальтовому. Чорний або білий також стане хорошим вибором куртки джинсові.

Прикраси у відповідності з останніми тенденціями

Ми любимо класику, але іноді просто варто робити ставки на фасади, відповідаючи останнім тенденціям. Куртка джинсова відмінно виглядає прикрашений тертью і рівними дірочками. Також відмінно підходять моделі з шпильками або стразами. Відповідні останнім тенденціям також куртки прикрашені дрібними, мерехтливими перлами. Він також представляє велику джинсова куртка z nadrukami czy naszywkami. Oryginalnie wyglądają z kolei modele z efektem sprania tie-dye z wybielanymi plamami. Ciekawym rozwiązaniem jest kolorowe futerko przy kołnierzu – w wielu modelach jest ono odpinane.

kurtka jeansowa
Kurtka jeansowa – sklep ebutik.pl

ТОП-5

Наш стиліст вибрав п’ять найцікавіших моделей для вас, всі куртки пропозиції ebutik.pl магазин. Номер один є класичним для нас джинсова куртка про перевірений зріз. Одяг декорується шпильками на верхній частині. Такий аксесуар дозволяє впевнено обходитися без нашийних прикрас типу кольє. Друга відмінна модель – світло-блакитний жакет з вишивкою із зображенням квіткових мотивів. Барвисті орнаменти надають одягу незвичайний характер. Третя цікава модель має численні натирання і красиві намистини. Прикраса дозволяє джинсовій куртці придбати шик. У вашому гардеробі також варто мати одну класичну модель з коробчатою формою і без зайвих прикрас. Якщо ви хочете порватися з рутиною, рекомендую по черзі білий жакет з джинсів, який відмінно підкреслить навіть найелегантніші комплекти.

Утеплені джинсові куртки

Чи засмучує вас тим, що в більш холодні дні доводиться відмовлятися від улюбленого верхнього одягу? Вам не подобається, коли конкретний одяг зарезервований тільки на один сезон? Магазин ебутік.pl також пропонує Теплі джинсові куртки ідеально підходить для осінньо-зимового сезону. Найкраще ставити на довші фасади, що досягають середини стегна. Утеплені джинсові куртки відмінно виглядають з великим, пухнастих коміром. Варто також зробити ставку на моделі, що нагадують їх зріз парків. Моделі з капюшоном відмінно підійдуть навіть для дощових днів.

Підпишіться на розсилку новин магазину ebutik.pl вже сьогодні і насолоджуйтеся привабливими знижками!