Джинси моми – чи знову на вершині популярності у цьому сезоні?

Джинси моми – чи знову на вершині популярності у цьому сезоні?

Нам важко уявити свій гардероб без улюбленої пари джинсів. Вже кілька сезонів поспіль джинси моми не втрачають своєї популярності. Вони приваблюють вільним фасоном, стильним пошиттям і широким різноманіттям кольорів. У осінню пору по-особливому стилізуються з верхнім вбранням, об‘ємними кардиганами та в‘язаними светрами. Ще досі вагаєтесь, які джинси вибрати на осінь? Тоді ця стаття Вам неодмінно допоможе!

Джинси моми – стиль і максимальний комфорт в одному

Для багатьох джинси моми становлять невід‘ємну частину гардеробу. Вони стильно виглядають з різноманітними елементами одягу, створюючи стильні та розслаблені поєднання. Лише кілька модних трюків допоможуть Вам виглядати на всі сто у базових моделях джинсів. Вони виготовляються з м‘якого та щілького джинсу, який характеризується своєю довговічністю. Колись джинсові комбінезони та штани створювали для робітників. Вони надзвичайно цінували даний робочий одяг за його високу зносостійкість. Згодом модні дизайнери почали виготовляти щоденні моделі для звичайних людей. Вони так сподобались любителям модних новинок, що швидко здобули колосальну популярність. Ні для кого не секрет, що вона триває і досі. Стильні джинси моми завоювали серця модниць своїм особливим пошиттям. Вони не сковують рухів, чудово підкреслюють талію, завдяки високій посадці та ідеально виглядають у різних кольорових рішеннях. Не лише класичні сині відтінки найчастіше обирають любителі модних образів, але й чорні та білі.

Чорні джинси моми вважаються надзвичайно практичними. Вони стійкі до забруднень і обожнюють доповнювати класичні стилізації. Білі джинси створені для святкових і особливих подій. Але слід пам‘ятати про правильну білизну, яку часто помітно при денному світлі. Як Вам відомо, ця осінь вважається особливою. Через яскраві відтінки та стильні принти. Тому не бійтесь поєднувати базові джинси з кольоровими блузками, гольфами та кофтами в принт. У цьому сезоні це надзвичайно стильно та привабливо.

Джинси моми сірого кольору в поєднанні з джинсвою курткою сірого кольору та білою футболкою
Джинси моми – актуальні моделі на eButik.com.ua!

Джинси моми: кому пасують найкраще? 

Жіночі джинси моми – культовий тренд, який символізує свободу та універсальність. Вони затьмарили модні бойфренди, які жінки наслідували від чоловіків ще кілька сезонів тому. У цьому сезоні моми вважаються надзвичайно популярними. Вони виготовляються з високою талією та характеризуються вільним кроєм. Знизу вони трішки завужені, але інколи з‘являються моделі з прямим пошиттям. За довжиною є короткими, однотонними інколи прикрашаються потертостями та написами. Через свій особливий крій трендові джинси моми в першу чергу найкраще пасуватимуть високим жінкам. Власницям середнього росту також варто носити дану модель, проте для кращого результату варто вибрати взуття на платформі чи на високому каблуці. Не варто носити моми низьким дівчатам з типом фігури «груша», оскільки подібні моделі перенавантаживатимуть низ. Жінкам з типом фігури «пісочний годинник» пасуватимуть будь-які моделі джинсів, особливо актуальні джинси моми. Власниці фігури «прямокутник» також можуть насолоджуватись високими момами, які чудово підкреслять лінію талії. А вільний крій забезпечить легкий об‘єм в області стегон.

Як носити улюблені джинси?

Це питання цікавить багатьох модниць. Адже правильне поєднання допоможе досягти омріяного результату. Як ми вже згадували вище, головною фішкою момів є висока талія. Тому ця ділянка джинсів повинна бути відкритою. Якщо одягнути речі, що закривають лінію талії получиться мішкуватий та незграбний образ. Тому модні дизайнери рекомендують носити верх, заправлений у джинси. За винятком короткі топи та толстовки. У осінню пору так хочеться одягнутись у затишні та теплі светри з асиметричним низом. Спробуйте один кінець заправити у штани та одягнути короткі козаки. В якості доповнення можна додати до образу кольорову, сатинову хустку. Як і будь-які джинси вони ідеально поєднуються з футболками та лонгслівами. У холодну пору варто стилізувати однотонні джинси моми з в‘язаними кардиганами, подовженими жакетами та трикотажними безрукавками. Щодо верхнього вбрання, з вибором вагатись не варто. Як і повсякденні, так і класичні фасони стильно комбінуватимуться з джинсами мом. З ними Ви з легкістю створите класичні образи. Високі підбори, короткі топи та подовженні жакети справлять неабияке враження на оточуючих. Не забудьте про яскраві та привабливі аксесуари, які ще більше підкреслять характер даного образу. У такому вбранні Ви з легкістю запалюватимете на вечірках, дні народженні та довгоочікуваній зустрічі з друзями. Тому не вагайтесь, а наважтесь на модні експерименти вже сьогодні!

Час для покупок! 

Холодний сезон вимагає кардинальної зміни гардеробу. Це час багатошарових образів, затишних кардиганів і різноманітних моделей верхнього вбрання. Покупки в мережі з кожним роком набувають неабиякої популярності. Тому інтернет-магазин одягу eButik.com.ua – Ваш ідеальний вибір. Ми пропонуємо широкий асортимент трендових моделей у різноманітних моделях і кольорових рішеннях за привабливими цінами. У нас Ви гарантовано знайдете щось для себе та своїх близьких. Лише високоякісне вбрання доступне на нашому сайті. Дешеві джинси моми також варті Вашої уваги. Адже приємна цінова політика – наша основна мета. Ми прагнемо робити моду доступною для кожної. З легкістю допоможемо змінити стиль і обирати лише правильні та потрібні речі. Онлайн-шопінг є надзвичайно зручним і практичним. Він дозволяє значно економити час і гроші, та робити покупки під час перегляду улюбленого фільму чи смачного обіду. Ще досі вагаєтесь? Щоденні знижки та тематичні акції чекають на наших покупців. Нові колекції одягу вразять своєю актуальністю та стилем. Ми крокуємо у ногу з модними тенденціями та збагачуємо ними наш асортимент. Запрошуємо на покупки! 

Подивіться також: Жіночі гольфи – з чим носити та який колір обрати?

Прочитайте більше: Сукні з довгим рукавом – Твій ідеальний вибір на холодні дні