Джинси з розрізами – переглянь найновіший хіт весняної колекції денім

Джинси з розрізами – переглянь найновіший хіт весняної колекції денім

Не уявляєте свій гардероб без джинсових штанів? Тоді Ви потрапили в правильне місце! Адже широкий асортимент трендових моделей вже чекає на Вас. Джинси з розрізами – новий хіт весняного сезону. Саме вони додадуть своєрідної родзинки Вашому щоденному образу. З легкістю підкреслять особливий характер і власну індивідуальність. Відійдіть від стандартів  та відкрийте для себе нові фасони разом з нами!

Джинси з розрізами – хіт, який повинен бути у Вашій шафі

Кожного сезону дизайнери тішать нас новинками, які неодмінно стають справжніми хітами в жіночому гардеробі. До них можна віднести і моделі минулого, які вдихнули нове життя. Ще колись джинси з розрізами дивували жінок з усього світу, проте мінливість трендів далась в знаки. І ось лише тепер, ми знову тішимось стильними джинсами у власних комбінаціях. Розрізи на штанках привертають увагу жінок, які люблять неординарні рішення. Адже саме в такий спосіб можна значно урізноманітнити звичну для нас основу. Джинсове вбрання ніколи не втратить своєї актуальності. Навіть більше, джинсові штани завжди будуть номером один у шафі кожної з нас. Якби ми не любили сукні чи інші класичні моделі одягу до улюблених джинсів повертаємось завжди. Сьогодні мода є надзвичайно лояльною до любителів універсальності, зручності та комфорту. 

Стильні джинси з розрізами бувають різними. Найбільше привертають увагу завужені, розкльошені та моделі з високою талією. Своєрідне пошиття допомагає візуально видовжити силует і підкреслити всю стрункість жіночої фігури. Такі джинси з легкістю поєднаються як і зі спортивними фасонами, так і з класичним верхом. Варто лише пам‘ятати про баланс: завужений верх слід комбінувати з об‘ємним низом і навпаки. Універсальні джинси з розрізами – це прості моделі в класичних відтінках. Саме вони доповнюють повсякденні образи та ідеально вписуються у стильну капсулу кожного сезону. Незважаючи на погоду за вікном, жіночі джинси завжди залишатимуться на вершині популярності. Не вірите? Переконайтесь в цьому самі!

Джинсові штани з розрізами білого кольору в поєднанні з короткою спортивною кофтою голубого кольору
Джинси з розрізами – актуальні фасони лише на eButik.pl!

Приклади стильних стилізацій з джинсами в головній ролі

Більшість із нас звикли до повсякденних поєднань, які виділяють зручність і легкість. Адже активний ритм життя вимагає відповідного вбрання. Проте інколи варто зупинитись. Звернути увагу на власні уподобання, надихнутись стилем знаменитостей і спробувати втілити їх у своїх образах. Для волелюбних рішень краще пасуватимуть поєднання зі спортивним верхом. Жіночі худі та толстовки стануть Вашими найкращими компаньйонами. Ви сміло можете комбінувати їх зі шкіряним верхом, стьобаними куртками оверсайз і жилетами з плащівки. Додайте кепку та спортивну сумку через плече, щоб ще більше підкреслити характер образу. Якщо душа прагне романтичних рішень, жіночі блузки стануть Вам в нагоді. Джинси з розрізами та розкльошені  блузки виглядатимуть доволі легко та волелюбно. Грайливі волани та широкі рукави підкреслять всю ніжність Вашої стилізації. Цієї весни варто відважитись на модні експерименти. Дизайнери радять не боятись кольору та квіткового принту. Квіти з червоними бутонами стали номером один серед рослинних візерунків. А як стильно вони виглядають у кольорових рішеннях. Поєднання яскравих кольорів гарантовано не залишить нікого байдужим. 

Ми все частіше зазираємо у гардероб в пошуку коротких топів. І саме вони стильно поєднуються з джинсовими штанами. Ідеальна комбінація двох базових елементів презентує всю свою універсальність. До таких образів варто додати стильні та цікаві додатки, не забути про аксесуари та насичені акценти. Адже таким чином Ви за кілька хвилин створите образ, від якого важко буде відвести погляд. Трендові джинси з розрізами також варто стилізувати з жіночими сорочками. Фасони оверсайз разом з джинсами-кльош створять незабутній образ у вуличному стилі. Така розслабленість і легкість гарантовано сподобається жінкам, які часто перебувають в русі. У свою чергу поєднання з елегантними піджаками не потребує додаткової презентації. Саме джинси в цій стилізації значно спрощують образ, який можна одягати навіть на прогулянку з найдорожчими людьми.

Джинсові штани з розрізами: як вибрати?

З питанням вибору стикається кожна з нас. Адже відважитись на нові фасони вкрай важко, особливо, коли не знаєш свого типу фігури. Тоді пошуки тривають довго, котрі завершуються або розчаруванням або ж вдалою покупкою. Щоб значно полегшити пошуки улюбленої пари джинсів, насамперед оцініть стан і тип Вашої фігури. Якщо ж Ви власниця низького росту, тоді розкльошені фасони з розрізами стануть для Вас проблематичними. Ви зможете виправити образ за допомогою високих підборів. Якщо ж ні, тоді краще віддати перевагу завуженим моделям джинсів. Актуальні джинси з розрізами з високою талією пасуватимуть практично всім. В такий спосіб Ви не лише додасть стрункості Вашому силуету, але й приховаєте його дрібні недоліки. Джинси з розрізами на весну слід вибирати у кольорових рішеннях. Такі фасони дозволяють експериментувати та додають своєрідної оригінальності буденному образу. Будьте яскравою у цьому сезоні!

Час для покупок!

Інтернет-магазин одягу eButik.pl – це місце вигідних цін, трендового вбрання та колосального натхнення. Адже наші стилісти обожнюють робити моду доступною для кожної. У час, коли покупки в мережі на вершині популярності хочеться звернути увагу на швидкість доставки та значну економію власного часу. Дешеві джинси з розрізами – новинка цього сезону! Поспішіть замовити на eButik.pl свою модель вже сьогодні!

Подивіться: Сукня максі в принт – так привернете увагу весняними образами!

Читайте ще: Біла жіноча футболка і 5 геніальних образів з її участю!