Джинси з дірками: найцікавіші моделі

Джинси з дірками: найцікавіші моделі

Джинси – це незамінні штани в гардеробі кожної жінки. У нас, як правило, більше однієї пари, і за межами класичних моделей ми раді вибирати фасади, які відповідають останнім тенденціям. Сьогодні ми хочемо обговорити джинси з дірками для вас і порадити, на які фасади варто ставити і з чим їх носити.

Який крій штанів вибрати?

Одними з найбільш популярних штанів зараз є джинси з отворами. Спочатку потрібно подумати про розріз. Жіночі штани так само, як і всі інші одягу варто вибирати під свій силует. Більшість з нас будуть мати гарний вигляд в класичних тюбиках з звуженими ніжками. Такі брюки зробити наші ноги здаються стрункішими і силует стрункими. Для жінок, які люблять вільні моделі, рекомендуємо джинси бойфренди зі зниженим станом. Моделі також будуть ідеально підходять для дуже струнких жінок, які хочуть додати собі трохи форм. З іншого боку, вільна модель відмінно приховає масивні стегна або велику подобич. Також шикарно виглядають подружки подібного розрізу, але з коротшими ногами, які відкриють щиколотки. Магазин ебутік.pl також пропонує джинси з отворами flare, czyli z rozszerzanymi nogawkami.

jeansy z dziurami
Jeansy z dziurami stylizacje – sklep ebutik.pl

Цікаві відтінки і прикраси

Ще одним важливим питанням є колір і орнаменти. На який колір брюк варто робити ставки? Класичними вважаються блакитні відтінки, такі як синій, морський, модри, блакить, кобальт або темно-синій. Великою популярністю користується також чорний джинси з отворами. Дуже універсальними є також білі брюки. За словами стилістів must have в жіночому гардеробі є брюки бежевого і нюдного кольору. Мабуть, незабаром вони стануть класикою в гардеробі кожної жінки. Джинси з отво виглядають цікаво і асоціюються з рок-стилем сукні. Сдна і дірки можуть виникати на самих колін або на всій одязі. Крім дірочок і потертостей, варто також вибирати моделі з іншими прикрасами. Модно виглядають модно з комічними скобами або кольоровою вишивкою. Є також хороші фасади з натертими внизу або металевими колами. Привабливою прикрасою джинсів з дірками є також невеликі намистини або красиві намистини. Всі обговорювані моделі пропонує ebutik.pl магазин, Ви можете замовити їх на сайті.

Джинси з дірками

Я вибрала для вас три штани і спланувала цікаві укладання з ними. Джинси з отво вони відмінно працюють в комплектах на щоденній основі. Число один мені зрозумілі джинси з отворами. Я планував класичний набір. брюки Поєднала з білою сорочкою з вишивкою з квітковими мотивами. Я виділив все це модними, м’ятними аксесуарами, такими як шпильки, сумочка на ланцюжку і годинник. На наш смак у нас також є синій брюки джинси із завищеною талією. Цей фасон буде мати гарний вигляд з бордовим верхом з мереживом і шкіряною курткою. Чорні лорди з перлами і сумочкою одного кольору можна підібрати до комплекту. На щоденній основі також відмінно підійде набір з чорними брюками. Такий дизайн добре виглядає з сірим світшотом з принтами і білими кросівками. Хорошим доповненням стане срібний рюкзак і браслети.